Keittiö auki

Coffee House

kahvila
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En voi sanoa muutakuin huoh! Minulle ei jäänyt mitään positiivista kuvaa tästä paikasta. Asiakaspalvelu oli todella nuukaa ja hieman röyhkeää, ei sitä tarjoilu puoltakaan voinut kehua. Tämä jäi kyllä ainokaiseksi kerraksi kun täällä vierailen. Tuntui kun minut olisi ryöstetty niillä hinnoilla, olin aivan pöyristynyt niistä ylihinnotelluista hinnpista

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Aivan hirveä "kahvila". Hinnat on aivan liian korkeita. Tazzakoneesta otettu kaakao 3,70 ja iso 4,70?!! Normaalissa kahvilassa kaakao on max. kahden euron pintaan. Tämän lisäksi tuotteita on tosi vähän ja asiakaspalvelu on ilotonta ja nyrpeää. Erittäin pettynyt olen ja monet muut ovat sanoneet samaa. Taisi jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi kun täällä vierailen .

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: -1

Meluisa paikka, aateltiin kaverin kanssa käydä täällä kun ennen ei oltu ja oli joku 30min aikaa ennenkuin piti lähteä. Pidän vanilijasta joten otin jonkun vanilijajäätelöcapuccinon. Maksettiin ostokset ja jäätiin odottelemaan jätskikahvejamme, kesti tuhottoman pitkään niiden kanssa ja näemmä he antoivat meidän tilaamamme jätskit meidän jälkeen tulleelle tyttöporukalle ja vanilijajäätelö loppui kesken. Myyjä pahoitteli asiaa ja sanoin että laita se suklaalla sitten mutta eihän se kauheen hyvän makuista ollut, imelää. Kyllä he antoivat jonkun kupongin jonka pystyi vain käyttämään samana päivänä, sillä sai jonkun erikoiskahvin ilmaiseksi, mutta tiukan aikataulun takia en pystynyt sitä lunastamaan. Ei kyllä tee yhtään enää mieli tuonne mennä :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2014
Arvosana: 1

Yksi karseimmista kokemuksistani ikinä. Jos paikan nimi on Coffee House ja tarjolla on vain automaattikeittimestä tarjoiltavaa palanutta capuccinoa, en voi kuin olla pettynyt.

Erikoiskahvin käsite tässä paikassa on jonkinlaisen suklaa-toffee-esanssin tarjoaminen kahvin sekaan ja tätä myös tolkuttoman hidaseleinen henkilökunta tyrkyttää vähintään kahdesti tilauksen yhteydessä.

Lounaspuoli on juuri ja juuri siedettävä, annosta saa odottaa vähintään puoli tuntia, vaikka olisi ainoa ruokailija. Lisäksi annokset ovat pieniä, mikä on sääli, koska makua ei voi kuin kehua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2012
Arvosana: 1

Ilmeetön ketjukahvila, jossa sekä kahvit että pullat ovat jokseenkin ylihinnoiteltuja ja tunnelma usein melko levoton ja meluisa. Hyvänä puolena kuitenkin mainittakoon kuitenkin ruoka-annokset, jotka ovat ok, ja joista löytyy myös kahdelle hengelle sopiva vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.09.2010
Arvosana: 1

Vähän huolestuttavaa jos "Coffee House" nimisestä ravintolasta saa kunnollisia erikoiskahveja. Ruuat ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Kauppakatu 30, 40100 Jyväskylä - Reitti
http://www.coffeehouse.fi/