Keittiö auki

Pizzeria Maria

Arvosana 1.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (48)

Tilasimme Mariasta kaksi pitsaa paikan päällä syötäviksi. Odotimme 40 minuuttia pitsoja, välillä kysyen missä pitsamme ovat. Ruuhkaa ei ollut, vaikka kyseessä oli perjantai-ilta. Lopulta odotus päättyi ja saimme kaksi KYLMÄÄ pitsaa eteemme! Pitsat olivat ok makuiset, mikäli hyvin voimakassuolaisuus ei haittaa. Paikan asiakaspalvelu on hyvin ammattitaidotonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.09.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kuin vanha tuttu. Ajastaan hiukan jäljessä mutta ruuassa ei ole moittimista. Rllat meheviä mutta rasvaa ei olekaan säästelty. Lohturuoka.
Salaateissa käytetty vähän mielikuvitusta, tosin pizzoissa kannattaa testata tuoretuotteet kuten rucola. Viimeksi paloi pohja hiukan, mistä kyllä pahoiteltiin. Harmi vain, että enää eivät pizzat ole "kaupungin isoimmat", joita sai liikutella löytääkseen lautasen laidat

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Yksi Jyväskylän parhaista pizzerioista. Ikinä en ole pettynyt, mutta perjantaisin kotiinkuljetus saattaa kestää yli tunnin. Parasta on, kun soittaa ja tilaa pitsan, kysyy valmistusajan ja sitten käy noutamassa valmiin ja tuoreen herkun kotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Palveluaika 4 tuntia. Tilasin nettisivuilta pari kebabbia. Kun ei alkanut kuulumaan soittelin pariin kertaan, ensimmäisellä kerralla sanottiin että juuri lähtenyt tulemaan ja seuraavalla kerralla tarkastivat tilausnumeron ja sanottiin, että ei näy tilausta. Kuulemma nettitilaukset ei toimi hyvin... Oltiin kuitenkin maksettu etukäteen niin lähettivät ruuat, mutta saapuessa kuitenkin kylmiä eikä liiemmin pahoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: -1

Todella ala-arvoinen asiakaspalvelu. Pitsaa pitäis odottaa kaksi tuntia, ei pahoittelua tms, kun itse ovat hyvin paljon myöhässä. Ei ole sama paikka kun ennen. Ei enää ikinä tuonne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Ruuan tulemisessa kesti kaksi tuntia, kunnes lopulta ylihintaiset pitsat tulivat. Yksi annos puuttui ja sitä selvittäessä löivät puhelimessa luurin korvaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: -3

Kävimme äskettäin perheeni kanssa syömässä. Kassaneiti (joka oli jälleen kerran eri tyttö) oli alusta asti poikkeuksellisen, huomiotaherättävän tyly. Papukaijamaisesti toisteli kaikille tietyt muodollisuudet. Osa meistä tilasi heti sisälle mennessä, osa jäi jahkailemaan. Noin puolen tunnin päästä yksi seurueesta sai onnettoman pienen salaattinsa. Hän söi yksin ja muut odottelivat. Seuraavaksi tulivat jahkailijoiden ruoat. Yhden ensimmäisessä erässä tilanneen pizza puuttui ja kun asiaa tiedusteli tältä tarjoilijatytöltä, vastaukseksi sai nokkavaa tiuskimista. Sitten tää tarjoilijatyttö meni tutkimaan papereitaan ja vihdoin löysi pizzan joltain ylähyllyltä, minne oli sen unohtanut ja tuli ja paiskasi pizzan pöytään. Pizza oli kylmä ja pahoitteluista puuttui täysin nöyryys ja todellinen pahoillaan olo. Tyttö juoksi tiehensä heti pizzan pöytään paiskattuaan. Kylmän pizzan saaneen pitsi itse vaatia uutta, lämmintä, jollain ylähyllyllä seisomatonta pizzaa.Jälkeemme tulleet saivat ruokansa aiemmin kuin me. Palvelu oli pöyristyttävän ylimielistä ja tympeää. Voin todeta, ettei Maria ole tai tule enää koskaan olemaan suosikkipaikkamme. Kokit vaikuttavat ahkerilta ja yritteliäiltä, mutta nää tarjoilijatytöt ja palvelu on ihan tuuripeliä:/. Pizza oli ok, parempaakin ollaan syöty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Olen aina ollut ihan tyytyväinen kyseiseen paikkaan. Listat ovat uudistuneet vähän aikaa sitten ja uusi pizza "Vege Mix" on luultavasti paras pizzeriapizza jonka olen syönyt. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Missä maku? Pizzapohjat ovat edelleen rapeita - siitä plussaa - ja mainio salaattipöytä on säilynyt ennallaan, mutta täytteistä (ja tomaattikastikkeesta) on maku hävinnyt kokonaan. Muutama viimekertainen pizza maistui siltä, kuin olisi syönyt näkkileipää ilman voita!

Vielä kesällä pizzat olivat loistavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Kaksi pitsaa tilattiin, kaikki toimi hyvin, kuski toi pitsat kohtuu ajassa kuumina ja pitsat näytti hyvältä ja kana-täyte oli positiivinen yllätys, ei mitään kuivaa kuutiota, vaan ihan oikeita mureita broilerin paloja.

Totuus vaan iski kun aloimme syömään pitsoja hiljaisuuden vallitessa totesimme samaan aikaan että onko sun pitsa hirveän suolainen... Toinen söi nälkäänsä kolmasosa pitsan, toinen viidesosan, loput oli pakko laittaa roskiin. Ei voinut edes koiralle antaa, koska sehän olisi saanut suolamyrkytyksen... Nälkä vähän jäi :(. Mulla on kuvatkin siitä kun noi pitsat on roskapöntössä...eh..

Tosi harmi, aiemmin aina pitänyt Marian pitsoista, mutta jotakin kummaa nyt oli kyllä käynyt. Taikina oli se suolaisin osa eli siinä se liika suola selvästi oli, koska mm. Pitsan reunojen syöminen sai melkein voimaan pahoin :( .. Suolan maku jäi kieleen, eikä lähde vaikka joisi kuinka paljon!! Uh oikeen kuvottaa vieläkin.

Laitoin palautetta ja tyyppi soitti, hyvä että eivät sentään jättäneet soittamatta. Ihmetteli asiaa ja olivat kuulemmma maistelleet kaikki mahdolliset pitsoihimme kuuluvat aineet ja taikinat läpi, kuulemma kaiken piti olla kunnossa eivätkä he olleet maistaneet raaka-aineissa mitään normaalista poikkeavaa.

Tuli olo, että tyyppi varmaan luuli että valehtelen uusien pitsojen tai rahanpalautuksen toivossa. Juu en valehdellut. Meitä vielä kaksi eri henkilöä, joiden kummankin mielestä molemmat pitsat oli ladattu ihan tappiin suolalla. Jonkunlainen oikea hyvitys olisi ollut ihan mukava tietenkin, mutta en kyllä odottanutkaan, että uudet pitsat saataisiin tai rahoja takaisin. MUTTA Saadaan kuulemma ilmainen (yksi?) kebab-annos seuraavan tilauksen yhteydessä. Joo, no asia ei varsinaisesti lämmitä mieltä, koska en ajatellut tilata sieltä yhtään mitään enää koskaan. Jatkossa ruokitaan itseämme vain Kotipitsan tuotteilla, niillä se laadunvalvonta ainakin aina pelaa. Tuli kyllä olo, että koska he eivät löytäneet raaka-aineista mitään outoa, niin vika olisi ollut omassa päässäni, eli asiakas tässä kohtaa olisi ollut heidän milestään aivan varmasti väärässä. Ei varsinaisesti paras lähtökohta asiakaspalvelussa varsinkaan ruoka -alalla... :(

sinne hupsahti 17 euroa kankkulan kaivoon... Vitutus ja nälkä jäi. Ja me käytetään ruuassa normaalisti suolaa ihan tavallisella tavalla, ei tosiaan olla muuten mitään suolan välttelijöitä. Ei kyllä nyt ollut mistään "makuasiasta" siinä kyse, oliko pitsassa liikaa suolaa vai ei...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 8, 40100 Jyväskylä - Reitti
014 215 004
http://www.pizzeriamaria.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita