anettelavu

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Salsa Orkidea

Kanasalaatti on valtavan suuri, sopii isoonkin nälkään hinta 7 euroa! Lihan laatu todella hyvää, ei voi verrata ketjuravintoloiden salaatteihin. Annos yksinkertainen, mutta laadukkaista aineista rakkennettu, sopii suomalaiseen makuun! Viihtyisä ravintola ja mukava palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Pizza Mamma Mia

Hyvät pizzat ja mahtavat hampurilaisateriat edulliseen hintaan. Erityismaininta laadukkaasta kebab-lihasta! Tavanomainen salaattipöytä ja ystävällinen henkilökunta. Nopea kotiinkuljetus ilmaiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Wilhelmiinan Konditoria kahvila, aamiainen

Ihania tuoreita leivonnaisia aina, mukaan otettuna edullisempi hinta ja vaihtuva kakkuvalikoima! Kerran olen saanut nauttia valkosuklaa-vadelma juustokakkua ja sitä olen edelleen jäänyt kaipaamaan, mutta kyselyistä huolimatta ei sitä ole enää ollut tarjolla. Keskeisellä paikalla, hyvä palvelu ja hintataso.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Food Bar & Kitchen

Ruoka oli ihan ok, ei mitään eritysen hyvää. Ruoan määrään hintaa annoksella oli aivan liikaa. Palvelu ei ollut kovin nopeaa, mutta ihan ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Sakura Gawa aasialaista

Ehdoton suosikkini on kanaa ja ananasta hapanimeläkastikkeessa! Sitä tulee haettua kotiin (jolloin hinta alle 7 euroa) tai nautittua paikan päällä. Ravintola on viihtyisä erikoisine sisustus elementteineen, palvelu on äärimmäisen ystävällistä, salaatti laitetaan valmiiksi lautaselle ja vesikin kaadetaan valmiiksi lasiin! Tähän voisi jopa tottua :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Maria

Peruspizzat hinnaltaan alhaisia, jos haluaa kokeilla jotain aivan uutta kokeilkaa ilmakuivattua kinkku pizzaa. Hinta on tosin korkeampi, mutta laatu ja maku ovat sitäkin paremmin kohdallaan. Paikka on pieni ja viihtyisä, lounasaikaan ruuhkainen, mutta se kertoo vain suosiosta ja odottaessa ruokahalu kasvaa! Hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Bobi Chef

Ystävällinen ja nopea palvelu, todella hyvää ruokaa moneen makuun! Ravintola on viihtyisä ja tunnelmallinen, sopisi mainiosti yksityistilaisuuksien pitämiseen. Erottuu edukseen hyvillä tarjouksilla sekä jokapäivä vaihtuvalla runsaalla lounas tarjonnallaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat