Keittiö auki

Nagarkot

nepalilaista
Arvosana 3 / 5

Nepalilainen lounas- ja ruokaravintola. Lounaslistalla päivittäin kasvis-, kana-, kala- ja lammasvaihtoehto. À la carte -listalla mm. ruokia tandooriuunista, kasvisvaihtoehtoja ja paikallisia nepalilaisia herkkuja. Myös takeaway-annokset.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (49)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvien arvosteluiden perusteella päätin vierailla nagarkotissa. Ruoka oli ihan ok mutta hieman pettymys sillä yleensä nepalilaisista ravintoloista saa aivan erinomaista ruokaa. Sisustus melko pelkistetty sali. Palvelu toimi hyvin ja ruokaa ei joutunut odottelemaan kauan. Ruuasta jäi kuitenkin puuttumaan 'se jokin'.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja tuli nopeasti. Palvelu ystävällistä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

The staff are friendly, very involved in customer satisfaction. The food is fresh and delicious. It was nice experience.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 0

koskaan ollut niin huonoin nepalilainen ruoka koskaan Suomessa

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: -1

Ruoka tuli nopeasti, mutta oli hiukan pettymys. Tilasimme seuralaiseni kanssa BADAMI BHENDO (Lammasta, mantelia, cashew-pähkinää ja tuorejuustoa kookoskermakastikkeessa) ja BHENDAKO KORMA (Lammasta tomaatti- ja kermakastikkeessa) annokset.

Harmikseni huomasin, että annokset olivat käytännössä aivan samat, omani päälle oli ripoteltu vain muutama pähkinä. Myös maistelussa selvisi, että molemmissa annoksissa oleva kastikemössö maistuikin samalta.

Yritin kysyä tarjoilevalta vanhemmalta mieheltä, että onko tullut jokin virhe kun annokset vaikuttavat olevan melko samat mutta omani maksaa silti enemmän. Tarjoilija ei (muka) ymmärtänyt, mitä koetin sanoa. Maku oli molemmissa annoksissa vähän pliisu ja kastike maistui purkista tulleelta.

Ei jäänyt kovin hyvä fiilis paikasta, sillä aikaisemmin olen syönyt oikein maittavaa nepalilaista ruokaa jota tämä ei ollut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvä ruoka , hyvin maustettu.
Kiva palvelu !
Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Mukava paikka, hyvä palvelu, hyvä ruoka.
Lasten annokset mielestäni saman kokoisia kuin aikuisten, mutta huomattavasti halvempia (n. 8 €). Siis mukava paikka isollekin perheelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 2

Ihan ok. Ruoka oli ihan perus nepalilaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 1

Sunnuntainen Thali. Matkakeskuksen läheltä löytyvä nepalilainen on tyypillisesti sisustettu ja miellyttävästi valaistu. Vierailuhetkellä ravintolassa ei ollut muita asiakkaita.

Melko laajalta listalta lautaselleni valikoitunut Thali sisälsi kaksi kasvisruokaa, Malai koftan ja Paneer chilin. Ensin mainittu osoittautui Lidlin pastakastikkeen makuiseksi valjuksi nesteeksi, jonka sisään oli kätketty mauttomia kasvispalleroita. Paneerin rakenne hyvä ja chiliä sopivasti mutta makua ei siitäkään tahtonut löytyä. Riisi maittavaa ja naan ok.

Palvelu ystävällistä. Voittaa ABC:n pöperöt joten siinä mielessä ohikulkumatkalaiselle potentiaalinen vaihtoehto. Heikoimpia tämän genren esityksiä hetkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Olen nepalilaisen ruoan suuri ystävä, mutta tämän ravintolan tarjoama ruoka oli valitettavasti surkeaa. Tomaattikastike oli mautonta ja vaikutti suoraan purkista tulleelta, kasvispyöryköiden tuoreus epäilytti. Harmi!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hannikaisenkatu 41, 40100 Jyväskylä - Reitti
0401799159
http://www.nagarkot.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita