Avautuu 17:00

Scandic Jyväskylä, ravintola Colonial

ruokaravintola ja baari
Arvosana 3.9 / 5

Scandic Jyväskylän katutason viihtyisässä ravintolassa nautit monipuolisen buffetlounaan sekä tunnelmallisen illallisen. Annoksissa maistuvat katuruokatrendien vaikutteet, hyvälaatuiset proteiinit ja raikkaat kasvikset. Valitse vaikkapa herkullinen salaatti, maukas toast tai tuhti hampurilainen.

Kesäisin ravintolassa on terassi. Auton voi pysäköidä maksutta hotellin ulkopysäköintialueelle. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Pienet ylihintaiset annokset, ruuan tilaus kesti yli 1,5 h vaikka olimme ensimmäiset asiakkaat, muut kyllä saivat annoksia. Lohen alla ollutta risottoa ei juuri edes huomannut, niin vähän sitä oli..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kertakaikkiaan yllättävän positiivinen kokemus ketjuhotellin buffetista! Yleensä kerta toisensa jälkeen ketjujen ravintoloihin pettyneenä, en mennyt Scandicin äitienpäivälounaallekaan kovin korkein odotuksin. Olin jo etukäteen otettu vain siitä, että melkein kaikkien buffetin ruokien luvattiin olevan gluteenittomia. :)

Ilahtuneena saatoin kuitenkin todeta, että olin odotuksineni ollut aivan väärässä: kaikki ruoat olivat hyviä - tehty selvästi tuoreista raaka-aineista, jotka eivät edes maistuneet "kellarille"... Kaikki oli kerrassaan juuri niin kuin pitikin!

Koko henkilökunta oli myös aurinkoista ja erittäin ammattitaitoisen oloista.

Vaikka olemme olleet enimmäkseen etnisen ruoan ystäviä ("tavallisten" ravintoloiden ruokien ollessa hyvin usein valjuja ja mauttomia), niin nyt otamme kyllä ehdottomasti tavaksemme käydä useamminkin lounasruokailemassa Scandicissa! Niin hyvää ja maukasta ruokaa sieltä saimme äitienpäivänä. Hintakin oli laatuun nähden erittäin edullinen, verrattuna moniin, moniin muihin äitienpäivälounashintoihin. :)

Ainoat pikku miinukset:

- Ravintolan vanhahtava, osin mautonkin sisustus... Ketjun nimi on skandinaavisesti Scandic, mutta sisustus on kaikessa kitchissään "itämainen" kuin lastenteatterin Alladinin taikalyhty -näytelmästä? Haloo, hei! ;) :D

- Hyisen kylmä veto, joka kävi keittiöltä päin, istuessamme oven lähettyvillä. Keittiössä olivat kai ovet auki ulos asti? Joka tapauksessa me asiakkaat palelimme, ainakin siinä kohtaa ravintolasalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Nice atmosphere, very friendly.
Good food, good childrens' Menü.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0

huoneet parhaita! hyvä aamiainen hyvä ruoka ystävällinen henkilökunta ravintolassa että infossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Oikein mukava yllätys, yksinkertainen ja maistuva ruoka. Hieman jo kulahtanut ympäristö, mutta palvelussa ja ruuan laadussa ja mauissa eii ollut moitteen sijaa. Alkuruoka/salaattipöytä oli korvattu leipä-levitepöydällä, mikä oli ihan hyvä ratkaisu. Emme kaivanneet etikkasäilykkeitä ja ananaspaloja valmiskastikkeella.

Tilasimme päivän kalan, jonka hintaa ei ollut ilmoitettu listalla ja yllätykseksi se olikin hintavampi kuin moni muu ruoka. Kala oli kuhaa, lisukkeena lautasella oli rapskoita kasviksia ja tillikastiketta. Muut lisukkeet sai valita itse, otin bulgur-salaattia eli tabboulehia sekä caesar natural. Molemmat olivat oike in maukkaita ja sopivat kalan kanssa.

Seuralainen otti hampurilainen classicin, joka oli kuulemma oikein maukas.

Palvelu pelasi nopsaan, jopa lasku tuotiin ja käytiin välillä kysymässä tarpeita. Ruoka myös tuli oikein nopeasti, vaikka ravintolassa oli jonkin verran väkeä. Erityishuomiota kiinnitti se, että ruoka oli KUUMAA, mikä ei suinkaan ole aivan itsestään selvyys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.02.2014
Arvosana: 0

Palvelu huonoa, valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: -1

Often overlooked, but worth a visit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.03.2011
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita