Ei tietoa

Troija

kebab
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

15. 12. yleensä hyvä kebab-paikka petti pahasti. Ranskalaiset oli ilmeisesti aiemmin tehtyjä (jo valmiina varmaan edellisen tilauksen jäljiltä, olisiko vahingossa laitettu liikaa ranskalaisia kerralla tulemaan ja jämät myydään sitten seuraavalle asiakkaalle?) ja lopputulos mukaan otettuna sitten tosi huono. Yleensä toiminut mukaankin otettuna, nyt ei sitten lainkaan. Tosi iso pettymys. Troija kun ei kuitenkaan ole kaikista edullisin kebabpaikka niin silloin asiakkaan tulisi saada laadukasta ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: 0

Pienestä (nimensä veroisesti) mikrossa lämmitetystä pitäleipäkebabista 8 euroa tuntuu melko paljolta, etenkin kun täyte on enimmäkseen kaalia. Kebabliha ihan ok ja annoksen saa todella nopeasti nenän eteen. Asiakaspalvelu oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Nopea ja maistuva. Alkuperäinen dönerin fiilistä. Annoksessa ei mitään ylimääräistä – ok lihaa, herkullisia kastikkeita, rapeaa kaalia ja tulisia paprikoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Pahaa kebabia. Olisi ehkä voinut olla hyvää jos se olisi viilletty pyörivästä kimpaleesta, mutta ei. Liha kaivettiin jostakin metalliastian syövereistä vedestä lillumasta, missä se oli muuttunut todella sitkeäksi. Annoksen salaatti oli normaalia kebulaakin huvittavampaa: kuivaa kaalia ja pari suolakurkkuviipaletta per annos. Annos oli myös pikkuinen ja ylihinnoiteltu. Ei enää tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.12.2014
Arvosana: -3

Pitkään olen Troijassa käynyt koska myyjät ovat ystävällistä ja liha ja kastikkeet erinomaisia Tänään kuitenkin käännyin ovelta lounaalle mennessä, kun ovensuussa joku mieshenkilö (liekkö omistaja) kontillaan paiskoi kaapin ovea ja huusi v**un p*rkelettä ja muita tervetulotoivotuksia. Menin hakemaan kebabin muualta, missä vastaanotto oli parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Yleensä olen pitänyt troijaa parhaimpana. Niinpä tänään iski kebappi nälkä ja ei ku troijalle. Hiljasta oli vielä alkuilasta ok hellettä oli mut nyt istuttu pöntöllä 6 h oiskohan purkinpohjalla oleet valkosipulimajoneesit lämmenneet. Tarkempaa omavalvontaa toivotaan täältä pytyltä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Palvelu huonoa, kebab hyvää. Sijainti hyvä.

Kävin tilaamassa parit kebabit kuultuani kehuja paikasta. Luonnollisesti kyselin uutena asiakkaana kastikkeista ym. mahdollisuuksista. Aina kysyttyäni sain myyjältä reippaasti turhautuneita katseita ja yleisfiiliksen, ettei kannata kysellä typeriä, vaan olla vain hiljaa ja pilata hänen jo ennestään paskaa päiväänsä. Tämä kyllä välittyi ihan reippaasti ympäristöön jo astuttuani ovesta sisään ja seurattuani myyjää.

Paikkaa voi kyllä suositella kebabin suhteen ihan hyväksi, mutta palvelun ala-arvoisuus ja sen huokuma fiilis että asiakas on tyhmä alensi pisteitä ja kiinnostusta käydä paikassa uudelleen. Ensi kerralla kokeilen jotain toista kebab-paikkaa.

Ai niin, siedän chiliä hyvin, mutta mieto chilikastike sai kurkun melkein tuleen. Liekö lipsahtanut virhe tai sitten tulinen kastike on oikeasti todella tulinen. ;) Ruuan suhteen kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2013
Arvosana: 0

Troijan kebab lienee Jyväskylän paras. Siihen ei kuitenkaan välttämättä vaadita paljon, koska kaupungista ei kertakaikkiaan saa hyvää kebabia. Troija erottuu muista edukseen hyvillä kastikkeilla, mutta muuten samaa tasoa muiden kanssa. Liha oli annoksen heikoin lenkki. Palvelu oli ok ja ikkunasta on mukava seurata kävelykadun vilinää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.05.2013
Arvosana: 0

Ruoka on mautonta ja palvelua ei ole. Halvan tuntuinen paikka muuten, paitsi aterian hinnan puolesta.
Kylläpä kaali taitaa olla tänä päivänä kallista, sillä se on ainut lisäke mitä saa lihasuikaleen kanssa.
Jos haluaa tulla huijatuksi, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: -2

Suomen parhaat kebabit! Hinta korkeahko, mutta maku on taivaallinen. Mistään en ole parempaa löytänyt. Pieni paikka, kannattaa ottaa kebu mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 41, 40100 Jyväskylä - Reitti
http://www.troija.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita