Ei tietoa

ABC Hirvaskangas Äänekoski

huoltoasema ruokaa
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Keskimaa-menun pannupihvi porsaan jauhelihasta tarjoiltiin valuraudalta. Tyylikäs annos, jonka pihvi oli paistettu täydellisen rasvaisen meheväksi. Tämmöistä ei muualta saa! Punajuurilohkot täydensivät annokset. Kastike oli ketjupaikaksi hämmästyttävän tiivistä ja maistuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 31.12.2012
Arvosana: 0

Lounas aikaan buffet pöydässä. Buffetin tarjontahan vaihtelee päivittäin joten on hiukan onnenkauppaa mitä on tarjolla. Osuimme ainakin omaan makuuni hyvää aikaan koska tarjolla oli erittäin hyvää ja mureaa kaslerlihaa, leivitettyjä porsaan leikkeitä ja uunilohta. Kaikki erittäin hyviä. Voin suositella tämän paikan buffettia. Buffetin leipä tarjontaa oli myös parannettu. Toki varmasti huonojakin päiviä on ja makujahan on monia. Itse en ole monestikaan tämän ABC:n buffettiin pettynyt mutta listalta tilatut annokset eivät ole oikein kolahtaneet. Hinta laatusuhde todellakin kohdallaan!! Plussaa myös aukioloajoista (Auki aina) ja tilavista siisteistä wc tiloista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.06.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Kävimme ruokailemassa torstaina 20. 1 n.11.30 aikaan kolmistaan ja tilasimme listalta pekoniporsasta. Annoksen porsas oli niin sitkeää ettei siitä saanut palaa edes ruokailuvälineillä saati sitten tekareilla. Henkilökunta varmaan näki lähes koskemattomat lihamöykyt raivattuaan ruokailuvälineitä. Annos oli kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Lisäksi leipäkorin vasen puoli oli täynnä korpuksi kuivaneita leipiä. Varmaankin yleisön pyynnöstä, sillä jotkuthan pitävät korpuista. Lähes vakioasiakkaana toivoisin parempaa leipävalikoimaa, sillä on varmaan muitakin leivän ystäviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2011
Arvosana: 1

Hyvä paikka piipahtaa, jos kulkee 4-tien varrella. Ruoka on aikalailla samaa laatua mitä muissakin ABC-ravintoloissa; hyvää, mutta hitusen kallista. Paikalla ollut vanha Esso oli erikoisempi paikka, sillä ruokatarjonta oli poikkeuksellinen ja siellä sai tehdä omia hampurilaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.10.2010
Arvosana: 0

Aamutuimiin kukonlaulun aikaan otimme varmanpäälle ja pysähdyimme nauttimaan aamiaista ABC:n huoltoasemalla. Sen verran on nämä paikat tullut tutuksi ettei kovin pahaa pettymystä voi tulla. Perus hyvää ruokaa, suhteellisen siistit paikat ja auki aina! Aamiainen oli suhteellisen hyvä hinta muistaakseni alle 7e ja noutopöydästä saa syödä niin paljon kuin napa vetää. Tarjolla oli perus aamiaista, leipää, kasviksia, nakkeja, pekonia, muroja, puuroa..jne jne. Ainoastaa pekonit olisi saanut olla hiukan rapeammiksi paistettuja muuten tarjoilu oli ihan ok siihen nähden mitä odottikin.
Varmasti palaan toistekin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 11.10.2010 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Suonenjoentie 10, 41290 Kangashäkki - Reitti
0107675820
http://www.abcasemat.fi