Keittiö auki

Ravintola moms

bar&kitchen
Arvosana 1 / 5

Moms on casualtyyppinen ruokaravintola, jonka kantavana ajatuksena on helppous ja vaivaton viihtyminen.

A la carte-listaltamme löytyy konstailematonta ruokaa ja varmasti jokaiseen makuun jotakin: pizzaa, pastaa, burgeria, lihaa, kalaa... Käytämme turvallisia raaka-aineita ja pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon itse, esimerkiksi leivomme leivät ja pizzapohjat itse. Valmistamme herkulliset kastikkeet keittiössämme, kuten myös hampurilaispihvit.

Olutvalikoimassamme on n. 50 erilaista olutta, joista 5 erilaista hanassa. Siidereistä löytyy niin ranskalaisia,
englantilaisia kuin suomalaisiakin. Unohtamatta ihania viinejä ja hyvää viskivalikoimaa.

Lounaalla kotiruokatyyppisessä noutopöydässä on aina tarjolla, salaattia, leipää, keittoa ja kahta erilaista ruokaa.
Lisäksi keittiöstä on saatavilla salaattia, pihviä, burgeria ja pastaa.


Arvostelut (47)

Valitettavasti tämä ravintolakokemus oli kamalin kokemistani ikinä. Jo pöytään istuessa minulle ja ystävilleni tuli olo ettemme olleet tervetulleita ravintolaan. Meidät arvioitiin naamakertoimen perusteella ja saimme todella epämiellyttävää ja ylimielistä. Henkilökunta löysäili ja hengaili porukalla salinpuolella kokki mukaanlukien. Huomasimme heidän vilkuilevan vuorotellen meihin päin ja jatkavan jutustelua milloin luukulla, milloin baaritiskin äärellä. Jopa tilauksemme tehtyä huomasimme, että kokki ei todellakaan pitänyt kiirettä annosten valmistuksessa. Kahden pihviannoksen ja yksien ranskalaisten valmistus vei n.40min. Olimme vähällä lähteä nälkäisinä odottamisesta. Sillä välillä mietimme, että ovatko he unohtaneet koko tilaukset vai antavatko he meidän tarkoituksella huomata, että heidän mielestään emme olleet tarpeeksi korkealuokkaisia ihmisiä heidän ravintolaan? Vihdoin kun ruuat saatiin pöytään, ensivaikutelma annoksista oli positiivinen, ruoka näytti hyvältä, mutta pihviannoksista puuttui maku. Ja ranskalaiset taas oli kuin kuorrutettu suolalla. Siinä vaiheessa alkoi pään sisällä kiehua... minä mietin, että jos noin hartaasti kuluttaa aikaa annosten valmistamiseen, niin luulisi sen edes näkyvän lopputuloksessa panostuksen merkkinä, mutta sen sijaan kulutettu aika annosten valmistukseen yhtälöitynä lopputuloksen mauttomuuteen päättelin, että kokkia ei ole vähääkään kiinnostanut panostaa annoksiimme, hän teki annokset hitaasti vetelehtien ja välillä supisemalla tarjoilija tyttöjen kanssa. Ihmettelen vain.. jos he pitävät ravintolaansa niin yläluokkaisena ja hienona, niin olisi luullut siellä olevan muitakin ruokailijoita, mutta me olimme ravintolan ainoat. En ymmärrä miksi he eivät voi ottaa vastaan kaikkia asiakkaita samalla tavalla, ja miksi kohtelu ei ole tasavertaista kaikkia asiakkaita kohtaan? Onko tyhjyyttä huutavalla ravintolalla tosiaan varaa kohdella ainoata asiakasryhmää koko työseuran voimin erittäin ylimielisesti ja ammattitaidottomasti. Asiakkaat ovat ne, joiden ansiosta paikka pysyy toiminnassa, ilman asiakkaita ei heillä olisi töitä. Hinnasto on sama kaikille riippumatta siitä mihin luokkaan sinut satutaan lokeroimaan, silloin myös palvelun laadun on oltava tasavertaista. Jos henkilökunta ei kykene tälläiseen, niin miksi he tekevät palvelualan työtä? Olisi vielä muutama muukin huomautettava asia, mutta jääköön tämä arvostelu tähän. Okei vielä sen sanon, että kun Yritimme ennen poistumista antaa henkilökunnalle rakentavaa palautetta kokemuksestamme, mutta sekin tilanne vain eskaloitui, kun (ilm.) vuoropäällikkö ei suvainnut nähdä meidän kantaamme asiassa.. todellakin toivon, ettei muut ole joutuneet kokemaan vastaavanlaista, sillä kenenkään ei pitäisi joutua maksamaan siitä, että saat tuntea alemmuutta ja välinpitämättömyyttä ja henkilökunnan arvostelevia katseita koko ravintolavierailun ajan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 28.08.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hampurilainen oli kokonaisuutena näivettyneen oloinen, pahin osa oli pihvi joka koostumukseltaan vaikutti aivan liian pitkään pakastettuna olleelta. Myös outo haju välittyi pihvistä. Itse pihvin suolaprosentti oli niin korkea, että sitä oli vaikea niellä irvistämättä. Sivussa ollut punakaalisalaatti oli selkeästi seisovan pöydän jäänteitä usean tunnin takaa. "Paistetut" kasvikset olivat viileitä ja lähinnä rasvaan upotettuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Muutaman kerran lounaalla olen käynyt ja tarjonta on ollut aina vaan pettymys.

Ruualla on hienot houkuttelevat nimet mutta on kuitenkin mautonta eines-tyyppistä ruokaa. "Hunajaiset paahdetut punajuuret" olikin keitettyjä punajuuria ilman hunajaa tms. mausteita. Salaattipöytä oli lähinnä säilykkeitä ja ainoa tuoresalaatti oli jäävuorisalaatti ja kuiva muovipussin makuinen porkkanaraaste.

Lounaspöytä ei hintansa arvoinen...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka ei sinäänsä ole mitään kovin kummoista, hintakin on vähän yläkanttiin. Ravintola on sisustukseltaan jotenkin kolkko ja muistuttaa minua jostain henkilöstöruokalasta, jo pelkät pöytäliinat riittäisivät piristämään olemusta. Tarjoilijalle tosin täytyy antaa iso plussa hyvästä tilannetajusta ja ns. lupsakasta suhtautumisesta pöytäseurueemme kyselytuokioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Momsin Lohi-Skågensalaatti oli hyvä, vaikka lohi oli tyypilliseen tapaan kypsäksi paistettu (yleinen ongelma ravintoloissa). Toinen annos, Jokirapu-Pinaattirisotto, oli valitettavasti raaka riisin osalta, eikä risottomaisen notkea vaan kuiva ja kokkareinen, makua olis myös kaivannut, ihan suolaa vain (lisukkeet hyvät).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Tilasin kana ceasar salaatin. Annos oli semi ok kokoinen, mutta samaa tavaraa saa mistä tahansa kahvilasta paljon halvemmalla. Suurin pettynys oli tilata 4 euron talon leipä joka oli neljä siivua täysin samaa leipää mitä myydään 0,99 eurolla pussi. Eli euron siivu :D voi oli kivikovaa ja kun sitä levitti leivälle, hajosi leipä käsiin. En suosittelisi. Kerran aiemmin palautin lohikeittoannoksen takaisin keittiöön, koska se maistui jääkaapilta, oli paksua ja klimppistä, ja siinä oli pääraaka-aineena sipuli. Ällöttävin annos joka eteeni on koskaan kannettu. Joka kerta kun olemme ravintolassa käyneet, on tulos pettymys ja todettu täysin ylihintaiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 0

Todella pieni, mauton ja kallis annos. 18e lohisalaatista jäi nälkä.
huikea pettymys
1/5 tarjoilija oli hyvän näköinen siitä plussaa, vaikka ei se mua sinne takasin vie. Ei voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Otin oluen kyytipojaksi uunijuurekset sekä chilimajoneesin, täydellistä pikkupurtavaa vaikka annos olikin aika reipas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 02.12.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt momsissa lähes viikoittain ja alamäki on selkeä. Pihvin kypsyys milloin mitäkin ym. huolimattomuutta. Omitusta ja epäloogista hinnoittelua niin, että annoksen hinnasta ei voi päätellä sen tasoa. Tänään tuli pohjanoteeraus. Istuin ilta 19 aikoihin yli puoli tuntia odottamassa tarjoilijaa tilatakseni ruokaa. Kaksi tarjoilijaa keskittyi myymään olutta tiskin takana. Keittiössä ei ollut ilmeisesti mitään tekemistä, koska kaksi valkotakkista tuli seurustelemaan tarjoilijoiden kanssa... Seuraava kerta ei tosiaan houkuttele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Uusi ruokalista mennyt alaspäin. Salaatissa jokiravut katkaravuiksi ja annoskoon pienentyminen, maksaa ei enää saa eikä erinomaista hevosen pihviä. Rima on vedetty matalalle ja ilmeisesti sillä mennään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakeskus Grani, Promenadi 1, 02700 Kauniainen - Reitti
(09) 3508 4780
http://www.ravintolamoms.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita