Avautuu 16:00

Amarillo

ketjumeksikolaista
Arvosana 2.9 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pahaa kokista, Jää maistui vanhalle. En saanut edes uutta. Ei uudelleen tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Palvelu oli erinomaista ja ruoka perheruokailulle oikeinkin hyvää. Hyvä hinta/laatusuhde ja koko perhe oli tyytyväinen kokemukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Perusmeksikaanisapuskaa.

Pöytävaraussysteemi herättää aikalailla hämmennystä: kaikki pöydät on viikonloppuisin yleensä varattuna vaikka ruokailijat ovat tulossa esim. 4 h päästä. Kukaan ei kiinnitä sisään tuleviin asiakkaisiin mitään huomiota, saati ohjaa pöytään. Yksi tarjoilijoista kommentoi vapaata pöytää kysyttäessä: "JOS jostain löytyy pöytä, jossa ei ole lappua, niin menkää vaikka siihen."

Tilasimme perusburgerit. Jos tilaa ison oluen, saa oikeasti kolpakollisen (0,7 l). Alkunaposteltavaksi saa kipollisen nachoja ja salsaa, saman verran oli syöjiä sitten 2 tai 5. Ruoka ihan ok ja täyttävää. Tarjoilija lähestulkoon möksähti ("aijjaa" ja pois) kun emme ottaneet pääruokien jälkeen jälkiruokaa ja jätti meidät huomiotta sen jälkeen. Laskun saaminenkin osoittautui hankalaksi. Palvelukokemuksena ei mitenkään mieltäylentävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.12.2013
Arvosana: -1

Annokset pienentynyt naurettavan kokoisiksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.12.2013
Arvosana: -1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Tilasin kanaburgerin illalliseksi. Vaikka tarjoilija sanoi, että keittiössä on ruuhkaa, 45 minuutin hampurilaisen odottelu on pitkä aika. Anteeksipyyntö tosin tuli.

Hampurilainen sisälsi kaikenlaista, mutta kaikki maistui lähes samalta. Mukana oli myös hyvää BBQ-kastiketta, mutta sitä oli hyvin pieni tilkka, joka riitti vain yhteen suupalaan. Friteeratut ja sopivasti maustetut perunasiivut olivat kiva vaihtelu perinteisten ranskalaisten sijaan. Myös mukana ollut grillattu tuore ananassiivu oli mukava yllätys.

Ravintolassa oli kova meteli. Muuten ravintola oli viihtyisän näköinen. Tiskillä seisoessa joutui palvelua odottelemaan yllättävän kauan.

Voisin ehkä kokeilla uudestaan jotain muuta annosta, kun keittiössä on rauhallisempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2013
Arvosana: 0

Joskus aikanaan Amarillon fajitakset ja quesadillat olivat suosikki lohturuokaani. Nyt kaksi viimeisintä kertaa saavat todella jäädä viimeisiksi.

Ylimakea, mukarento palvelu, joka näkyy mm. asiakkaan liian tuttavallisena kohteluna. Lautasella väsähtänyt salaattipohja, jossa mauton lohilötkö, seassa rasvakeittimen makuista tacomurua - halutessani löydän samanlaisen annoksen ABC-asemalta (edelleen ylihinnoiteltuna) puolet halvemmalla. Änkyräkännissä oleva seurue ölisee ja huutaa kännykkään niskan takana, taustalla soi Mamba ja Eye of the Tiger.

Paljon täytyy tapahtua että palaan Amarilloon. Sääli sinänsä että paikka on täynnä; niin kauan kun asiakkaita riittää ei kohennusta tilanteeseen liene odotettavissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 0

Perus ketjuruokaa, ei yllätyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.01.2013
Arvosana: 0

Eteenpäin on menty. Aiempien pettymysten jälkeen (tökerö, lässyttävä "palvelu", kauhistuttava taustamusiikki, kehno ruoka) Amarillo yllätti positiivisesti. Iloinen, ystävällinen ja reipas tarjoilija hoiti hommat sujuvasti, ruoka tuli pöytään ilman vitkuttelua.

Ranchero Lamb & Chevre oli maistuva annos, tosin peruna ja coleslaw dominoi annosta ehkä liikaakin. Lihan kypsyysaste oli toivotulla tasolla, mutta sitä olisi saanut päätyä lautaselle hivenen enemmän. Kaverin popsima Hot Habanero Burger oli nimensä mukaisesti tulista tavaraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 18.12.2012
Arvosana: 0

Yksi vielä.
Amarillo on amarillo joka kaupungissa. Lista yhtenevä, maku suunnilleen samoin. Pettymys on aina tuttu, etenkin kun näkee/kuulee ensin houkuttelevat selosteet. Toisaalta, Amarillo-pettymys on jo kaikille tuttu. Paikanvalinta oli vähän pakko. Vegeihminen oli tyytyväinen omaansa. Muiden ilmeitä en lähde tässä analysoimaan. Oma beef pocket lupasi kaikenmoisia viskisiveltyjä bbq-lihoja. Totuus oli haalea, sitkeä ja mauton naudanlihasuikale. Homma maistui vaan haalealle. Ranut perinteiset. Habanero-soosi oli tappavan vahva, se ei tee annoksesta yhtään parempaa.

Pimeä kulma. Epäviihtyisää meininkiä. Onneksi palvelu oli kunnollista ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.10.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Keskuskatu 21, 48100 Kotka - Reitti
053500409
http://www.amarillo.fi/kotka.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita