Avautuu 10:00

Liberta Lounas ravintola

kebabia ja pizzaa
Arvosana 2.9 / 5

Arvostelut (6)

Rasvaöverit.

Iskenderiä tiskiin. Ei kykene kyllä kokonaan, annos melko tylsä, ei muutakun heikkoa kebangia, paljon soosia sekä leipäpaloja.

Todella tunkkaista, niin annos kuin paikkakin. Rasvankäry säilyy vaatteissa pitkään..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.04.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Iskenderien kuningas! Ensiksi, mikä ihmeen "lounas ravintola", kun Ravintola Liberta on ihan kunnon pizza-kebabbila... Mutta asiaan. Täällä on oivallettu totuus, jota muut eivät ole vielä tajunneet: iskender on paras kebabateria, mutta kasa kebablihaa yksinkertaisesti kaipaa rinnalleen muutakin kuin pari kurkku-tomaattia, jogurttikastiketta ja leipäpaloja. Täällä kylkeen on isketty vielä ranskalaiset perunat sekä maustevoi, ja näin syntyy Kuningas Iskender!

Koko komeus on paikan päällä esteettisempi näky, sillä boksissa kaikki muu peittyy jogurttikebabin alle. Kebab on ohutta suussa sulavaa "hiulua", mutta joku muu osaisi analysoida paremmin, mistä se on peräisin. Ei ainakaan siitä lähikaupan pakastealtaasta. Ensikertalaiselle suosittelisin normaalikokoista annosta, sillä kaikella kunnioituksella, isomman ääressä saattaisi kebab tulla jo korvista ulos. Paikan pizzat ovat normaalitasoa, muuta en ole kokeillut. Paikka on pienehkö ja eksotiikalla höystetty, mutta paikan päällä syöminen on ihan käypä vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

Iskender kebabissa liha ja kastike hyviä. Leipä kosteaa. Salaatti tuoretta. Omaperäinen sisustus ja keskinkertainen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: 0

Rullakebab oli iso, mutta eihän se maistunut millekään. Palvelu ja paikka muuten ihan hyvä, Reilummin mausteita sekaan niin sitten täällä voisi käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 11.05.2011
Arvosana: 1

Perus kebab-paikka. Ei huono, mutta ei mitään erityisen hyvääkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.08.2009
Arvosana: 0

Ruoka hyvää. varsinkin iskender oli hyvää,leivät paistettu oikeasti mikrolla lämmittämisen sijasta.Ainoa kebabkioski missä saa lounaan.Sisältää päivän keiton,tuoretta leipää,salaatin ja kebab/pizza.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti