Ei tietoa

Martina Kotka

italialainen
Arvosana 3.2 / 5

Ravintola Martina Kotka tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Kotkan ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaslista huonompi kuin aikaisemmin. Salaatit olivat salaattipöydästä lopussa ja keitossa ui hirvittävän isoja paloja. Ensimmäistä kertaa tarvitsin veistä keiton syöntiin.. Asiakkaita ei ollut montaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.10.2015
Arvosana: 0

Neljän hengen seurueemme suuntasi maanantai-iltana ruokailemaan. Kokemuksemme ylitti odotukset selvästi. Koska asiakkaita oli vähän, palvelu oli nopeaa. Se oli myös ystävällistä. Kaksi meistä söi lohta, kaksi pizzaa. Pizzat olivat aivan erinomaisia. Myös lohi oli maukasta, juuri sopivasti paistettu. Pullollinen hyvää valkoviiniä kruunasi aterian. Voimme lämpimästi suositella, sillä kokemus ylitti odotukset kirkkaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Aterioiden koot vaihtelivat päivä päivältä. Annokset olivat pieniä ja mauttomia. Erityisesti Balsamico-kana annos oli täysin mauton. Aura-kanapasta oli ensimmäisenä iltana hyvää mutta toisena iltana pahan makuinen. Jumalasit olivat likaisia. Palvelu oli hidasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Todella maittava keittolounas. Salaattipöytä tasokas ja monipuolinen, leivälle erityismaininta( varmaankin omassa keittiössä valmistettua).Salaattipöydässä myös tarjolla siemeniä ja pähkinöitä. Palvelu ystävällistä ja luontevaa.Jälkiruokakahvin vaihtoehtona glögiä oikein kahta eri laatua ! Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.12.2013
Arvosana: 0

Mainio ruoka ja ystävällinen, ammattimaisen tehokas palvelu. Perinteisen kellariravintolan mutkaton tunnelma. Masun sai täyteen nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Salaattipöydässä laadukkaat oliivit ja öljy ja tavallista kiinnostavammat leipäset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2013
Arvosana: 0

Ketjuravintolalla ketjuravintolan kujeet.
Olisin halunnut pitsani ilman sipulia se kun ei sovi vatsalleni, mutta vastaus oli että silloin annos muuttuu spesiaaliksi ja hinta nousee ?
Samoin alkuruokia tilattiin kahdelle mutta saatiin vain yhdelle, no ymmärrän kun tilauksesta vastaavan henkilön suomenkielentaito oli huono ja oli kuulemma vasta toista päivää töissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: 0

Mikrolämmitetyt ruoat eivät maistu hyviltä, pölyä roikkuu joka reunasta. Siivousta ei tunneta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2013
Arvosana: -1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.01.2013
Arvosana: 0

Ravintolan uusi ruokalista on ihana! Suosittelen kaikille todella lämpöisesti. Lista on laaja ja mikä itseäni miellytti on ruokien tuoreus. Henkilökunta iloista ja osaavaa. Menemme uudestaan! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.09.2012
Arvosana: 0

Viikolla ilta aikaan ravintola oli lähes tyhjä. Palvelu oli nuoruuden innon sävyttämää, perussettiä, jossa kuitenkin omaa persoonaa pelissä. Laaja lista, jossa muutama kasvisvaihtoehto. Ruoka tuli nopeasti ja salaateista sai aloitella. Salaattibuffa oli raikas ja vaihtoehtoja oli enemmän kuin olisi odottanut paikan hiljaisuuteen nähden. Kasvispasta oli hyvää ja siitä löytyi runsaasti makuja. Pasta oli al dente kuten kuuluukin. Jälkkärinä syöty marenki-toffee uunijäätelö ei lunastanut odotuksia. Marenki ei ollut marenkia vaan enemmänkin valkuaisvaahtoa, josta sokeri oli unohtunut. Vaahdon rakenne oli outo ja sillä ei ollut marengin kanssa tekemistä. Kokille kuitenkin iso kiitos hyvästä pastasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 04.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Karhulantie 35, 48600 Kotka - Reitti
020 799 4000
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-kotka

Vaihtoehtoisia ravintoloita