Lounas käynnissä

Ravintola Canttiini

Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 14.09.2016
Arvosana: 0

Huoltoasematasoinen ruoka: hampurilainen cheddarjuustoviipaileineen ja tomaattisiivuineen oli ehkäpä kehnoin, mitä ravintolassa olen syönyt. Miljööltään paikka on ihan perus-pubi/bistro.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.07.2016
Arvosana: 0

Annoskoko oli valtava MUTTA Palermon tipuun iski anemia: Kastikkeessa ei valkosipulia eikä varsinkaan sinihomejuustoa. Kastiketta oli muutenkin aivan liian vähän riisin verraten. Maksa-annos oli maukkaampi mutta sekin aivan valtava. Noloa jättää noin puolet syömättä.... Alkunapostelupöytä on edelleen mukava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Viihtyisä ensimmäinen kerta kyseisessä ravintolassa. Kuitenkin ruoan taso ei kehuttavaa. Tilasin täytettyä kanaa kasviksilla. Kana oli kuivaa, kastike ei minkään makuista mutta pelastus kasviksille, jotka olivat pakastekasviksia... Annoskoko oli hyvä sillä nälkä lähti. Jälkiruoksi tilattu juustokakku selvästi käytetty mikron kautta ennen pöytään tuomista. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Suosittelen pöytävarausta! Salaattipöydästä plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Maanantai-illan vierailumme oli suuri pettymys. Neljän hengen seurueemme odotti pitkään, että joku olisi tullut palvelemaan. Kun ketään ei kuulunut eikä näkynyt, lähdimme pois.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa, kohtuuhintaistakin. Menisin uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Kaksi kertaa olen kyseisessä ravintolassa käynyt ja molemmat käynnit olivat suuri pettymys. Ensimmäisen kerran kävin sukulaispariskunnan kutsumana pari vuotta sitten. Palvelu oli tällöin hidasta ja ruoka heikon lounaspaikan tasoa. Kesän 2014 lopussa annoin paikalle toisen tilaisuuden, kun menimme paikkaan porukalla syömään kaverin pyöreiden kunniaksi. Palvelu oli edelleen erittäin hidasta (esim. viini pyysimme tuomaan pöytään heti, mutta se kesti lähes 30 min.), ruoka huonoa ja kaiken lisäksi yhden seurueen jäsenen salaatissa oli lasinsirpale, josta hän sai haavan suuhunsa. Henkilökunta ei kuitenkaan katsonut aiheelliseksi vaihtaa noutopöydän salaattia, koska kyseessä oli heidän mielestään yksittäinen sirpale. Kolmatta käyntikertaa ei tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2014
Arvosana: 0

Nam. Hyvää ruokaa, hyvä asiakaspalvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2014
Arvosana: 0

Hinta-laatu kohdillaan, 10-15€ saa syödäkseen. Hyvä salaattipöytä ja maittavat annokset. Ihmetystä herätti kun ei laskua tultu kysymään, lautaset kyllä korjattiin pois ja kahvia tarjottiin. Maksettiin siis itse tiskille

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Erittäin ystävällinen palvelu, ruoka oli hyvää. Ruoka annoksien ulkonäkö/asettelu välillä hieman kehno. Plussana se että Á la carte-listan ruokien lisänä salaattipöytä. Myös lounasaikaan ovat annokset ollet ihan hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kaivokatu 15, 48100 Kotka - Reitti
05214130
http://www.canttiini.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita