Keittiö auki

Road 66

amerikkalaista
Arvosana 1.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu erittäin ystävällistä ja ripeähköä, ravintolan tunnelma ok.

Annokset sen sijaan jättävät paljon toivomisen varaa. Suurista lupauksista huolimatta annokset pieniä, mauttomia ja tökerösti koottuja. Annoksen kuvauksessa mainittu suolakurkku tarkoittaa tosiaankin yhtä suolakurkkusiivua, ja salaatti kahta ruokalusikallista kaalisalaattia dippikupissa. Toisesta annoksesta puuttui muutamia täytteitä. Hampurilaiskuoret olivat silkkaa einestä, liha kuivaa ja annokset jo pöytään tuotaessa kylmiä. Loppuhuipennuksena lautaset vietiin kysymättä nenän edestä ruokailun ollessa vielä kesken.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.08.2013
Arvosana: 0

Teksas-burgerista puuttui pari täytettä, jotka listalla oli kuitenkin mainittu. Pihvit olivat reilunkokoisia, mutta mauttomia. Majoneesia liian vähän, luvattu bbq-kastike puuttui myös kokonaan. Isossa burgerissa ainoina kasviksina yksi (1) salaatinlehti ja yksi (1) viipale tomaattia. Kokonaisuudessaan melko surkea esitys, joskin ainekset "pienellä" skarppaamisella keittiön puolella olisi hyvään settiin.

Palvelu sinänsä ihan hyvää, mutta venäläiseen tyyliin hidasta ja hieman ammattitaidotonta.

Paikka todella hieno, mutta huutaa kilsan päähän, että "täällä pestään rahaa ja tehdään laittomuuksia a:sta ö:hön").

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Palvelu oli ala-arvoista, kukaan ei tullut kysymään mitään, kaikki täytyi pyytää. Tilaamaani alkuruokaa en saanut koskaan, 40min odottelun jälkeen seuralaiseni sai ruuan, omaa annostani odotin lähes tunnin. Ja tästä kaikesta sählingistä ei edes esitetty pahoitteluita. Tarjoilijoiden asiakaspalvelu- ja englanninkielentaito onnetonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Söin pulled pork sandwichin ja se ei kyllä ollut revittyä possua nähnytkään. Sämpylä oli itsetehdyn näköinen ja makuinen, joten siitä tulee plussaa, mutta possunsuikaleilla(?) täytetty sämpylä mitättömällä salaattimäärällä ja omituisen makuisella BBQ kastikkeella ei yllä Ok-luokitukseen. Halpa se tosin oli (8e), mutta ei ollenkaan sitä mitä odotin/ luvattiin. Lasten friteerattu kana ja ranskalaiset oli kai kuuden euron hintaansa nähden ihan välttävä, mutta kanat oli kuivahtanut. Salaattia ei myöskään annokseen kuulunut. Ei sillä, että sitä olisi kaivattu. Sämpylän kaverina tullut "kaalisalaatti" ei ollut coleslawta niin kuin saattaisi olettaa jenkkiravintolalta vaan mautonta vihersalaattia, joka taisi kuitenkin sisältää kaalia. Jenkkioluita ei ollut ja vesi maistui pitkään jääkaapissa seisseeltä. En voi suositella ruoan puolesta, mutta itse paikka on ihan näkemisen arvoinen. Kaikenlaista jenkkirekvisiitta on baari pullollaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Härkää tuli syötyä. Filet Mignon, kaksi 200 gramman pihviä sisäfilettä. Ihan hemmetin herkullista. Pyysin puolikypsänä, mutta oli jäänyt vähän raa'aksi. Ei se silti haitannut, vaan söin lautasen tyhjäksi! Vieressä oli chilijuustoranskalaisia. Herkullisia nekin, tosin ei tulisia. Suosittelen lämpimästi. Kallistahan se oli, mutta kyseessä oli Härän sisäfilee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 21.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kotolahdentie 22, 48310 Kotka - Reitti
0103207523
http://www.road66.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita