Ei tietoa

Riipisen Riistaravintola

Riistaravintola
Arvosana 4.4 / 5

Riipisen 150-paikkainen Riistaravintola sijaitsee Rukalla Kelorinteen juurella, vain 300 metriä Rukan kävelykylästä. Ravintola on valittu Suomen parhaaksi riistaravintolaksi ja se tunnetaan mm. friteeratuista muikuistaan ympäri maailmaa.

Keittiömestarit valmistavat käsityönä riistaherkkuja luonnonantimista. Tarjolla päivittäin muun muassa poroa, hirveä ja karhua - muikkuja unohtamatta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (8)

Tunnelmallinen keloravintola Rukalla. Hyvä ruoka, söimme koko menut. Koko menun hinta 40€. Karhuakin olisi löytynyt mutta pysyttelimme porossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 01.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olin positiivisesti yllättynyt! Ruoka oli tosi maukasta eikä kyllä pahan hintaistakaan. Menee heittämällä ohi ruoan suhteen monet gourmet ravintolat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Ihastuttava ruokahetki. Poronkäristys ja suklaakakku suli suussa. Tarjoilijalle erityiskiitos nälkäisten asiakkaiden erityishuomioinnista. ;) Suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: 0

Taso romahtnut. Olemme 8-9 talvena ruokailleet Riipisellä ja olen suositellut paikkaa kaikille tutuille. Nyt yllätys oli suuri, kun pöytäliinat olivat likaiset, huonekalut sikin sokin ja wc epäsiisti. Ruoka oli lähes yhtä hyvää kuin ennenkin, mutta viskottu lautaselle miten sattuu. Palvelukaan ei ollut samaa luokkas kuin ennen. Ravintolan eteen oli sitten viime talven ilmestynyt valtava terassi. Ilmeisesti tavoitteena onkin laskeutua laaturavintolasta pubin tasolle. Kävimme siellä 28.3.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 30€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 0

Likaiset vessat. Likaiset lasit, pöytäliina ja aterimet. Omistaja päätti kesken meidän ruokailun alkaa järjestellä viereisiä pöytiä uuteen järjestykseen erittäin äänekkäästi lattiaa myöten raahaten. Lapsen annoksessa oli puolukkaa vaikka pyydettiin ettei olisi, pöytään ei tullut oikeita juomia. Ruokaa voi muuten kehua, mutta jänispata todettiin yhdessä tuumin yli hintaiseksi laatuunsa nähden. Näytti lähinnä tonnikalalta ja ei maistunut oikein miltään.
Pientä särmää tarjoiluun ja yleiseen siistetyteen niin tämä olisi voinu olla hyvä paikka. Nyt jäi vain paha mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 28.03.2015
Arvosana: 0

Tulimme taksiaseman suosituksesta syömään alueen parasta poronkäristystä, emmekä pettyneet. Myös jälkiruuat maittavia kuten eturuokana frit-muikut. Loistavaa. Uusi kassajärjestelmä olisi paikallaan. Jopa perheen pienimmälle1,3 vuotiaalle maistui perunamuusi ja kastike isänsä lautaselta ja se jos mikä on jotakin. neljä aikuista ja kaksi lasta. Tulemme toistekin. Tunnelmasta kannattaa maksaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava paikka. Herkulliset annokset, ystävällinen mutkaton palvelu. Muikut ovat legendaarisia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: 0

Loistavaa! Kolmihenkisen raatimme mielestä täätä sai Lapin parhaan poronkäristyksen (testattu yli 20 ravintolaa). Itse otin karhunkäristyksen, kallista mutta koin että sain rahoilleni vastinetta. Kunnon muusi, paljon karpaloa eikä karhuakaan ollut säästetty. Kiva kesäterassi ja muutenkin viihtyisä paikka. Suomen paras riistaravintola, tarjolla mm. metsoa, jänistä, hirveä, karhua jne. Tänne on pakko tulla uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 56€ Lisätty: 31.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rukatunturintie 6, 93825 Kuusamo - Reitti
+35888681219
http://www.riistaravintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita