Ei tietoa

Ravintola Patras

kreikkalaista ruokaa
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasruoat ovat hyviä. Kreikkalaisessa salaatissa tuoreet ainekset ja paljon kaikenlaisia sattumia. Lämpimät ruoat hyviä, vaikka ovatkin kohtuu raskaita ja öljyisiä kaikki. Ihan hyvä lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Pihveistä kannattaa pysyä erossa. Patraksen pihvi, jonka pitäisi olla naudan sisäfilettä, oli pahin kengänpohja mitä olen ikinä saanut. Lihan laatu ala-arvoista, kalvoja ja jänteitä, tuskin oli siäfilettä nähnytkään. Tilattu mediumina, tarjoiltu kypsänä. Lisäksi asiaa oli yritetty peitellä hukuttamalla pihvi järjettömään määrään kastiketta. Oikeasti ensimmäinen kerta kun naudanpihvi jää syömättä.
Pieni miinus myös siitä, että kreikkalaisen salaatin feta ei ollut fetaa, vaan perus-apetina salaattijuustoa.
Aikaisempi kokemus ravintolasta oli ihan OK, liekö todella huono päivä vai lopun elkeitä. itse välttäisin ainakin naudan tilaamista täältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Lihat loistavasti valmistettu, kana ja possu hyvän mehevää mutta kypsää. Salaatti raikasta. Leipä ei taida olla oman keittiön, oli pikkasen nahkeeta. Loistavia makuja, ensi kerralla buffan kimppuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0

Isot annokset ja halpahinta, eivät minusta voi mitenkään olla samassa lauseessa? ? Mutta Lahdessa hinta menee aina laadun edelle, valitettavast!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2014
Arvosana: -1

Lihakastikkeet seisovastapöydästä olivat mauttomia. Oli siinä määrin mautonta jotta jää seisovanpöydän antimet ensikerralla tilaamatta. Palvelu ihan jees, hieman toki sanoisinko varovaista/arkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 0

Söimme vaimon kanssa annokset listalta ja molemmat ruoat olivat erinomaisia edulliseen hintaan. Tarjolla olisi myös ollut seisovapöytä 11e/hlö, joka täytyy ehdottomasti käydä kokeilemasssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Tyhjä ravintola, ihan kivoja ihmisiä, mutta odotella sai joka välissä. Ruoka oli kuin itse tehtyä, ei mitenkään mullistavaa. Tunnelma oli hieman outo, siitä vastasi huutava ja pätkivä radio yhdistettynä tyhjään ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.01.2014
Arvosana: 0

Siistin näköinen paikka, mukavan oloinen kreikkalainen henkilökunta. Savulammas ja souvlaki tomaattikastikkeessa maistuivat tosi maukkaalta. Lisäkseni lauantai-iltana ei ollut kuin yksi nuori pariskunta. Eivätkö lahtelaiset syö ulkona edes viikonloppuisin?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.12.2013
Arvosana: 0

Ruoka on todella maukasta ja isot annokset. Viihtyisä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.08.2013
Arvosana: 0

Kehuttuani juuri kilpailijaa on tasapuolisuuden nimissä kehuttava myös Patrasta! Lounasbuffet oli monipuolinen ja maukas. Ravintola pieni ja siisti. Kävin talvella, ravintolassa oli kylmä ja palelin, mutta onneksi sain lounaan päätteeksi kuumaa teetä. Palvelu hieman ujohkoa (?), mutta ihan ystävällistä. Jos pitää buffetlounaista ja kreikkalaisesta ruoasta, tässä ravintolassa on ainakin hinta/laatu-suhde kohdillaan. * * * *

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.08.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Hämeenkatu 16, 15110 Lahti - Reitti
0106664400
http://www.ravintolapatras.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita