Junksu

14 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bella Roma, Kuopio italialainen ravintola

Pizza Cosenza oli1 parhaimmista syömistäni pizzoista pitkään aikaan. Aivan ohut rapsakka pohja ja fyllinkejä hyvin sopivassa määrin. Kyllä taas jaksoi sen aterian jälkeen. Laittakaapa itsenne Tripadvisoriin. Niin ulkomaan elävätkin löytävät teidät helpommin. Kiitos vielä hyvästä palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Alle viidellä eurolla kahvi ja tuore munkki, upeassa paikassa olevassa kahvilassa. Koirankin voi ottaa terassille jakamaan herkkuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Aina nämä lystikkäät nimet näillä ruoilla, sopiii hyvin. Alkupalana maukas suppilovahverokeitto, osoitus miten keiton saa hyväksi hieman vähäisemmälläkin kermalla. Poron sisäfilee pääruokana juureslisukkeineen oli maukas, vähän suolaa vain lisäsin. Jälkiruokana oli taivaallista tervajäätelöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Pari kertaa olen syönyt täällä Tampereella käydessäni. Aina ollut hyvä palvelu. Tamperelaismenu viikinkisaagoineen oli tosi hyvä valinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Factory Aleksi lounasta,salaattibaari

Iltabuffeessa oli vasikan leikettä ja kuhaa Walezska. Vasikka oli maukasta, tosin kastike oli personaaton. Kuha oli kuiva käppyrä, suolaton, pippuriton, huonoin kalaruokani ravintolassa ikinä!. Vihannekset olivat mukavan al dente. Lisukesalaatti ok. Voiko kalan tosiaan ammattilaiset pilata noin täydellisesti? Palvelu ystävällistä, sisustus hieman kolkko. Mistähän tuo Factory- nimi tulee, osikos voinut sisustaa tehtaammaksi tai vaihtaa nimi?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: La Famiglia italialais-amerikkalaista

Palvelu oli sunnuntaina nopeaa ja ystävällistä. Söin talvimenu 1:n. Alkuruokana herkullisen kermainen ja sopivan kuuma tattikeitto. Pääruokana lohi pinaatihauteella oli herkullista, mutta lisuke perunasipulipaistos ei hivellyt mitenkään makunystyröitäni. Jälkiruokana marjat valkosuklaalla oli ok, tosin marjat olivat hieman yli-imeliä ja valkosuklaata oli melko vähän suhteessa marenkiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Patras kreikkalaista ruokaa

Siistin näköinen paikka, mukavan oloinen kreikkalainen henkilökunta. Savulammas ja souvlaki tomaattikastikkeessa maistuivat tosi maukkaalta. Lisäkseni lauantai-iltana ei ollut kuin yksi nuori pariskunta. Eivätkö lahtelaiset syö ulkona edes viikonloppuisin?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Myllärit skandinaavinen keittiö

A la cartelta mukavan kermaisen pehmeä maa-artsokkakeitto alkuruoaksi. Pääruokana poroa maukkaassa karpalokastikkeessa ja vaihteeksi juurespyre. Jälkkärinä raikas mustikkamoussekakku. Parhaita ruokailukokemuksia Tampereella ja sali täynnä eli olrtan, olevan suosittu viikonlopun illallistamuspaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 14.04.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante Como italialaista

Aivan uskomattomatn herkulliset primo piatit tarjolla, salamia,härkäcarpaccioa sekä juustoa, chilillä päärynäsurvokselka höystettynä. Pääruokana sian niskaa, sopivan ylikypsää, mutta ei erityisen maukasta, kastike hieman liisterimäistä, mutta risotto milanese taas erinomaista. Jälkiruokana tiramisu, mielenkiintosen köntsä mutta maku hurmasi. Palvelu oli sujuvaa ja moitteetonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 19.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Bella Roma, Tampere italialaista

Pasta garbonara oli sinänsä maukas, mutta hieman kuiva. Miljöö mukava, mutta missä lie kaikki tamperelaiset ja muutkin italialaisen ruoan ystävät perjantai-iltana ?Ei ainakaan täällä, mikähän oli syynä?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: -1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit