Lounas käynnissä

Thai Kitchen

thaimaalaista
Arvosana 3.4 / 5

Lahden ensimmäinen thairavintola. Keskeinen sijainti kauppakeskus Triossa, maukasta thaimaalaista ruokaa viihtyisässä ympäristössä!


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä että ruoassa oli valinnanvaraa, mutta ainakin ottamani vaihtoehdot olivat täysin mitäänsanomattomia! Plus ruoka oli jo kylmää, vaikka heti kävi syömään. En voi suositella kenellekään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 25.09.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka tarjoillaan buffetlinjastosta asiakkaan toiveiden mukaan, ja maksetaan samalla tiskille. Nopea lounaspaikka, mutta iltaisin ruuan vaihtuvuus on hitaampaa ja ruuat ehtivät jäähtyä.

Kävin syömässä viiden maissa, ja annokseen kuuluvat paistetut vihannekset olivat jo aivan kylmiä, riisi puolilämmintä ja ruokiin kuuluvat kastikkeet olivat lämpöhauteen päällä odotelleet pitkään; kastikettakaan ei voinut kuumaksi sanoa. Jäi kovin vaisu kuva ruuasta.

Vaikka paikka on kauppakeskuksessa auki iltaan asti, niin tämä on ennemminkin kouluruokalan tyyppinen lounaspaikka. Ei siis se thaimaalainen, johon haluaisi mennä istumaan ystävien kanssa rauhassa iltaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: 0

Nopea palvelu ja selkeä linjastopalvelu periaate. Lounastaukolaiselle paras vaihtoehto Triossa! Hyvää ruokaa, varsinkin kevätkääryleet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Miellyttävä ilmapiiri ja siisti yleisolemus. Ruoka maittavaa ja annoskoko (keskikoko) oli riittävä, karkoittamaan nälän! Helppo poiketa kauppakeskuksessa asioidessa/asioita hoitaessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: 0

Tarjolla oli pieni, normaali ja iso annos eri hinnoilla. Ruokavaihtoehtoja lounastyyppisesti ehkä kuusi tarjolla. Ruoka oli hyvää, ja annoskokovaihtoehtoidea mainio, ei tullut ylensyöntiä ja ruokaa ei jäänyt tähteeksi. Paikka oli siisti ja asiakkaita riitti. Siistimpi lounaspaikka perus aasiaruualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.01.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti - Reitti
03-7829701
http://thaikitchen.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita