Suljettu nyt

Viikinkiravintola Harald

scandinaavista ruokaa
Arvosana 3.4 / 5

Tervetuloa maistamaan Haraldin taattuja herkkuja!Katso lisää: http://www.ravintolaharald.fi/ruoka--ja-juomalistat/a-la-carte


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä esimerkki, että kohtuuhintainen lounaskin voi olla laadukasta. Kaupanpäälle ystävällistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: -1

Hyvät maut ja hauska sisustus, tunnelma kohdillaan. Hyvä palvelu. Tulen varmasti uudestaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Hassu mutta ihan jees viikinki-teemainen ravintola. Viikinki-rekvisiittaan oli panostettu yllättävänkin paljon juomakupeista ja seinämaalauksista lähtien aina taustalla pauhaavaan "viikinkimusiikkiin" vaikka tunnelma olikin hieman päälleliimatun oloinen koska kaikki oli "muovia". Olipahan ainakin erilaista.

Kuten eräs arvostelija mainitsikin niin tarjoilija kyttäsi jatkuvasti tekemisiämme (olimme ainoat asiakkaat parhaaseen lounasaikaan!). Ei millään pahalla mutta tarjoilija tuntui olevan hieman tekomukava. Olisin toivonut ennen kaikkea ruokarauhaa.

Ruoka itsessään oli hyvää ja kohtalaisen laadukastakin jopa mutta annoskoko oli aikuiselle miehelle aika pieni. Hintataso on aika kova tämänkaltaiselle teemahassutteluravintolalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Olimme 30. 11. pikkujoululounaalla.Meitä oli 8 lasta ja 4 aikuista.Ruoka oli hyvää ja palvelu myös.Aiomme tulla joskus uudelleen.Olen jo suositellut ravintolaa ystäville.
Marja-Liisa Tuominen

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.12.2014
Arvosana: -2

Lauantai, ei pöytävarausta ja pienellä sovittelulla löytyi rauhallinen pöytä kahdelle. Tarjoilija kävi sopivasti väijymässä usein ja tuuppasi seuraan vain tarvittaessa, loistava tilannetaju! Alkupaloiksi Vihreiden saarten salaatti lämpimien prunarieskapalojen kera oli todella hyvä etenkin kun pöytään oli jo tuotu rapsakat hapanleivät voisulan kera ja samaan sulaan tuli dippailtua rieskojakin. Pääruokana Kolmen nornan sorsa oli hieman hämmentävä, sillä sorsa jäi annoksen heikoimmaksi osaksi ankkarilleten ja valkosipulirelissillä kuorrutettujen perunakakkusten ollessa suorastaan taivaallisia. Jälkkärit olivat todellinen ylläri - normikahvi oli oma pannu nokikahvia ja tervajäätelö "ihan kiva" kerran koettava kokemus. Friggan suklaakakku oli pettymys, ei oikeastaan kakku vaan pikemminkin sienimäinen lässähtänyt souffle. Menimme ravintolaan hyvillä mielin ja poistuimme tyytyväisinä eli kokonaisuudessaan suositeltava kokemus - ja erityisplussat loistavalle henkilökunnalle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 1

Kasvisruokailijat älkööt vaivautuko. Kotona teette samoista aineksista samaa ruokaa itse, 10% hinnalla.

Kasvisruuat ovat siis sitä perusmielikuvituksellista "jätetään ruuasta kylmästi pihvi pois ja lasketaan annoksen hintaa 2e"-perusmättöä. 20 euroa perunasta, lantusta, punajuuresta ja vuohenjuustokiekosta on riistoa, kun annoksen ainesten arvo on alle kaksi euroa.

Ruoka ei sikäli ole pahaa, mutta kasvisruuan hinta pitäisi olla jotain 8e tienoilla, että ruokailija ei tuntisi oloaan huijatuksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 1

Lahdessa alkuvuonna ollessani päätin testata tämän teemaravintolan. Tunnelmaltaan melko viihtyisä paikka., jos siis antaa anteeksi ravintolan hivenen kornin ulkoasun.Valisin listalta Poroa, alkuruuan jätin väliin sillä tarjoilijan mukaan annos olisi riittoisa. Lisäkseni ravintolassa oli n. kymmenen asiakasta, siihen nähden sain ruokani varsin nopeasti. Mainittakoon että tarjolija toi minulle aluksi väärän annoksen. Huomauttaessani tilausten sekoittamisesta tarjoilija kysyi minulta hivenen alenevaan sävyyn: " Ootkos ihan varma ettet tilannu tätä? ". Oikean annoksen saatuani olin tyytyväinen. Ruoka oli perushyvää ja se oli valmistettu asiantuntevasti, tarjoilijan sanojen mukaan sitä oli myöskin riittävästi. Syötyäni tarjoilija kysyi kelpaisiko ilmainen olut anteeksipyynnöksi aiemmasta "tilaussekoilusta". Mielestäni tyylikäs tapa hoitaa tilanne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

Mahtava ilta. Iloinen tarjoilija piti meistä huolta. Ruoka oli maistuvaa ja huolella valmistettua. Erityisen mieleenpainuva oli alkuruoka joka tarjoiltiin kilveltä sekä viikinkien oma olut. Kiitos, tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 1

Tarjoilija otti tilaukset nopeasti, mutta ruuan tulo pöytään kesti suhteettoman kauan. Ruoka oli mautonta , perunoista ja lohesta puuttui suola ! Paikka on todella askeettisen oloinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: -3

Loistava salaattipöytä. Valitsin kalliimman lounaan 9,5 - 17 €. Pyy oli maukas, kaunis asettelu. Perunakakku hyvä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vesijärvenkatu 24, 15140 Lahti - Reitti
044 7668400
http://ravintolaharald.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita