Avautuu 12:00

Indiana Curry

intialainen ravintola
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme 28 henkisen muodostelmaluistelujoukkueen kanssa syömässä perjantai illallisen täällä. Olin aamulla laittanut kysymyksen ruokailusta sähköpostilla ja tunnin kuluttua intialainen pääkokki vastasi viestiini ja tästä tunnin kuluttua suomenkielinen tarjoilija soitti ja hänen kanssaan sovimme buffet tyyppisen ratkaisun kolmella pääruoalla lisukkeineen ja juomineen.
Kun illalla saavuimme ravintolaan oli pöytäämme ja kaikki kylmät valmiina. Samalla kun asetuimme pöytiin tuotiin lämpimät ruuat ja ruokailu pääsi alkuun. Ruokaa tuotiin kokoajan lisää ja kaikki tulivat kylläisiksi.
Ruoka maistui oikeasti intialaiselta ja koska olin tilannut sen mietona oli lisäksi runsaasti hyvän makuista chillitahnaa (sambal oelek) tarjolla.
Voin hyvillä mielin suositella ravintolaa niin pienille kuin vähän suuremmillekin (n.50 asiakaspaikkaa) ryhmille.

Juhani

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.11.2015
Arvosana: 0

kävimme extempore klo16 aikoihin testaamassa. raatimme koostui,yks mummi.yks iskä,ja yks poika.kaksi ensimmäistä täysin ummikkona intialaiseen.meidän lisäksemme oli yksi pariskunta.tilasimme 2lammascurrya,toinen valkos.ja kanacurry,sekä vs.naan leipä.joka ei mielestämme ollut nähnyt vs.tuliset versiot olivat tuliset,niinkuin luvattiin.mielestämme mummin tilaama keskivahva on aivan riittävä suom.makuun.harmillista oli pojan kana-annoksen liha oli mautonta ja lähes raakaa,sellainen narskuva purupinta.mutta lampaan kuutiot olivat oikein mureaa.jopa herkullista.ja riisi oli hyvää.kaikkiaan oli aivan hyvä meininki.täytynee tulla uudestaan.mutta ehkä eri seurassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

22 euron hintainen ateria sisälsi omavalintaiset alkuruoan, pääruoan, leivän ja jälkiruoan. Kaikki oli todella herkullista! Lisäksi tulisuuden sai valita oman mieltymyksen mukaan ruoasta riippumatta. Myös palvelu oli todella ystävällistä ja osaavaa. Ruokailukokemuksesta ei jäänyt mitään negatiivista sanottavaa, tämä on yksi parhaita paikkoja joissa olen käynyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: -1

Ruoka oli maukasta ja palvelu hyvää, ei mitää moititavaa. Isot plussat siitä, että tulisuuden saa itse valita. Omasta mielestäni keskitulinen on oikea valinta jos tykkää tulisesta ruuasta, mutta ei kuitenkaan halua kokoajan litkiä vettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Alun tarjoiluongelmat oli voitettu. Ruoka oli hyvää, tulista ja riittävästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Söin suositellun menun 22e. Pyysin erittäin tulisena ja sainkin ihan ok tulisen annoksen. Kannattaa todella painottaa tulisuutta jos sitä haluaa. Maut ja hinnat kohdillaan. Tästä tuli uusi vakiopaikka. Paras tämän kategorian paikka lappeenrannassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

kävimme avauspäivänä 5. 11.2014, palvelu oli huono, salaattia ei jäänyt yhtään, leipää ei tarjottu yhtään. Pyynnöstä, puolin tunnin odotuksen jälkeen saimme vesikannun. Ruoka oli palanut ja ei vastannut tilausta. Ruoka jäi pöytään, pakko oli maksaa. Anteeksi sana ei kuuluu palveluun

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 0

Todella maukasta ruokaa.
Annokset suuria, loput mitä ei jaksettu syödä saatiin mukaan!
Rauhallinen paikka ja intialainen musiikki loi tunnelmaa! Tarjoilu pelasi kiitettävästi! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: 0

Ihan ok paikka vaikka pöytien sijoittelun olisin toivonut olevan vähän toisenlainen.
Pöydät olivat suht lähekkäin toisiaan ja intiimitunnelmahan siitä kärsii.
Ruoka oli vahvaa keskitasoa, ei hurraita mutta täysin syötävää.
Vaikka paikka oli ruokailijoita enemmän kuin puolillaan niin ruuat tulivat suht nopeasti ja palvelu oli muutenkin mallikelpoista.

Yleisarvosanaksi antaisin Hyvän. Ruoka oli perus intialaista ilman yllätyksiä mutta nopea ja ystävällinen palvelu nostaa arvosanaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Raatimiehenkatu 13, 53100 Lappeenranta - Reitti
0451876577
http://www.indianacury.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita