Ei tietoa

Gastropub Eino

Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.10.2017
Arvosana: 0

Lounasannoksena ollut broileri-melooni-salaatti oli kelvollinen mutta vahvasti ylihinnoiteltu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 21.07.2016
Arvosana: 0

Luulin että hampurilaisateria olisi varma valinta. Erehdyin. Kuva perunoista kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lötköjä ja palaneita. Majoneesia hampurilaisessa oli turhan paljon, mutta hampurilainen meni nälkään. Sopii vaatimattomampaan makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 23.04.2016
Arvosana: 0

Maksa tuli läpikypsänä pyydetyn mediumin sijaan. Alkupala-annos lankkumuikut olivat mauttomia ja suorastaan pahan makuisia. Niitä ei edes itse lisätty suola pelastanut.

Gastropubiksi olutvalikoima oli yllättävän suppea, vaikka ruoan kaveriksi hyvä olut löytyikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Love this place! Could be the food, the atmosphere, the service, dunno! Something makes me prefer this place over and over again! Love the use of real butter, seasonal fish, nice vegetables, foods from old Finnish country life, ...

Once dissapointed with the lunch salad, but that was ages ago :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka aivan erinomaista. Olen käynyt useamman kerran.Ainut epäkohta,että noin hienossa paikassa saisi olla haudutettua teetä.Viimeeksi otin jälkiruuaksi vain teetä ja se oli haalea vesi ja lipputee.Ei hyvä!Palvelu pelaa teillä myös loistavasti.Kiitos kaikesta.Mukavaa talven jatkoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.02.2014
Arvosana: 0

Käytiin luokkakokouksella Einossa. Etsin liharuokia ja löysin listalta kolme mielenkiintoista. Oli maksaa, olutmestarin pihvi ja karitsaa tai lammasta tai jotain. Etsin annosta jossa ei olisi perunaa. Valitsin olutmestarin pihvin, sillä siinä luvattiin juureksia. Sain pihvin joka ei ollut mediumina kovinkaan kummoinen ja valtavan ison kypsennetyn perunan joka täytti suurimman osan lautasestani. Ruokakateus iski heti! Olisi pitänyt tilata maksaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 0

Kävin mieheni kanssa Uuuden vuoden illallisella Einossa Mikkelissä. Halusimme molemmat nauttia menun, joka oli hinnaltaan 35 euroa/ hlö. Menu sisälsi alku-,pää-ja jälkiruoan. Mieheni ei ole perso makealle, joten hän ei valinnut menun jälkiruokaa. Lopulta hän joutui maksamaan omastaan enemmän kuin minä syödessäni koko menun edestä. Olisi ollut hyvä tietää tästä etukäteen! Palvelu oli kohteliasta, mutta melko hidasta jonka nyt toisaalta ymmärtää uuden vuoden aattona. Perusasiat olivat unohduksissa kuten uusien ruokailuvälineiden tuominen jne. Muutoin viihtyisä paikka, vaikka hinnat ovatkin ylihinnoteltuja. Suosittelen enemmänkin muutaman oluen tai viinilasillisen juomiseen kuin ruokailuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2014
Arvosana: 0

Isänpäivänä nautitun lounaan jälkeen tilasimme kahvia ja konjakkia. Tarjoilija luetteli konjakit ja tilasimme viimeisintä.Varsinainen yllätys tuli laskun saatuamme. Tarjoilija ei maininnut yhtään hintoja. Hennessy Paradis 2 x 100 = 200,-. Nyt seurueemme tietää ainakin kalleimman (parhaimman) konjakkinne. Jatkossa toivoisin, jos vielä uskaltaudun Teille, että minulle ainakin ´vihjattaisiin` minkä hintaisista tuotteista on kysymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.11.2013
Arvosana: 0

Mahtavan hyvää ylikypsää lampaan potkaa ja aurajuustopunajuuria.
Joku uusi joulumenu. Pitkästä aikaa jumalattoman hyvää. Toivon, että kokki sai kiitokseni! Kertakaikkisen maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli - Reitti
015 206 3650
http://kattaasavon.fi/ravintolat/gastropub-eino-mikkeli/

Vaihtoehtoisia ravintoloita