Ei tietoa

Ravintola Sali & Keittiö

tilausravintola
Arvosana 2.5 / 5

Tunnelmallinen tilausravintola ja cateringpalvelu Sali & Keittiö palvelee yli sata vuotta vanhassa talossa, joka aikanaan toimi Lähemäen lasten opinahjona ja sittemmin mm. talouskoulun ja ammattikorkeakoulun käytössä aina viime vuosiin saakka.
Tähän perinteiseen miljööseen on rakennettu, vanhan talon henkeä kunnioittaen, ravintola jossa on viihtyisät ja savuttomat juhlasalit jopa sadalle hengelle, ja vain kävelymatkan päässä Mikkelin torilta.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Harjoittelijat tekemässä ruokia ja ruokien laatu mitä sattuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2013
Arvosana: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.
Cateringpalvelu kotiin helmikuussa 2012 toimi erinomaisesti.
Ruokaoli hyvää ja sitä oli riittävästi ja aikataulu oli täsmällinen ja toivomustenmme mukainen. Kolmeltakymmeneltä vieraaltamme kuulumme vain erittäin kiittäviä kommentteja. Tilaisutemme oli jo toinen saman toimittajan hoitamana ja molemmat tapahtumat onnistuivat erinomaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2012
Arvosana: 0

Olin pari vuotta sitten vieraana juhlissa jossa oli ko. puljun hoitamassa tarjoilua ja ruokailua. Ruoka ei ollut kummoista, mautonta jopa, lisäksi epäilen hieman ruoan laatua (ei ollut esim. kylmille tuotteille kylmäpattereita tarjottimien alla kylmentämässä vaikka pöytä oli paikallaan monta tuntia). En pitänyt myöskään siitä, että omistajat kyräilivät takahuoneessa eivätkä rehdisti tulleet selvittämään epätyytyväisten asiakkaiden valituksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2011
Arvosana: 0

Ruoan maussa ei ole ollut vikaa. Mutta älä ikinä, ikinä erehdy tilaamaan kyseistä pitopalvelua juhliisi! Kyseinen pulju saattaa antaa kaupungin halvimman tarjouksen ja "nuorekkaan" menuun, mutta varaudu myös siihen, että ruoka loppuu juhlissasi kesken, eikä tarjoilu toimi, koska tarjoilijoita on liian vähän. Tästä syystä tietenkin halvin, ruokaa ei riitä edes santsikierrokselle ja tarjoilu takkuaa koska yritetään tehdä mahd. suurin voitto tilauksesta.
P.s. Henkilökunnan ammattitaidottomuudesta kertoo myös se, että juhlissa juomavettä on haettu vessasta!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.08.2011
Arvosana: 0

Tavallista parempaa kotiruokaa. Erittäin hyvät salaatit, kylmäsavulohi, porsaanpaisti, rieska, täytekakku... Toimi hienosti yksityistilaisuudessa. (Hintaa en osaa arvioida, koska olin kutsuttuna vieraana.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Lähemäenkatu 11, 50170 Mikkeli - Reitti
(015) 211 151
http://www.salikeittio.fi/