Ei tietoa

Cafe Antonius

kahvila, ravintola
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (16)

Asiakaspalvelu maailman huonointa! Meitä ei päästetty sisään, kun emme jo ovella tienneet, mitä olisimme ostaneet. Toivotettiin tervetulleeksi toisella kertaa. Noh, emme ole tulossa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 02.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilaaminen onnistuu mukavan näköisessä paikassa itsepalveluna. Viisi ruokaa, yksi olut ja muille kannullinen vettä. Laseja kysyessä erittäin tylysti kysyttiin monesta vedestä maksettu, kannu napattiin pois ja jonkin ajan kuluttua pöytään tuodaan yksi lasillinen vettä. Tästä kuulemma maksoimme.
Makkaraperunoiden nakit epäilyttävän makuiset (parasta ennen päivä?), vatsa kuitenkin ne kesti. Pizzat (n.13 €/kpl) vaikuttivat halvalle valmispohjalle tehdyiltä. Kuivia ja mauttomia. Hintaan nähden ala-arvoiset annokset. Kassaneitoa säälitti omistajan tyly käytös. Epämiellyttävä kokemus. Onneksi aurinkoisesta Naantalista löytyy muitakin ruokapaikkoja johon rahansa voi kantaa. Täällä niille ei vastinetta saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Vierailimme Naantalissa ja halusimme ehdottomasti tutustua jo vuosikymmeniä toimineeseenn, perinteikkääseen Café Antoniukseen ja erityisesti sen kuuluun Aatoksen Unelma -marenki-mansikkakakkuun. Pettymys oli melkoinen: palvelu oli jokseenkin omaperäistä, unelma lautasella oli pienehkö lätsähtänyt kermavaahto-mansikkakasa, joka tosin maistui hyvältä. Kahvia ottaessamme kysyimme kuuluko santsikuppi hintaan ja saimme mörähdyksenä vastauksen, että kyllä. Lähtiessämme kiitimme, mutta kahvilan isäntä huomautti töykeästi, että santsikuppi on maksamatta. Hämmästyneinä kaivoimme eurot ja postuimme vähin äänin.
Ei voi kuin todeta, että unelmastaan ja Naantalin piparkakkoperinteen jatkamisestaan kuulu Antonius ei todellakaan ole entisensä eikä aikanaan saavuttamansa kaupungin parhaan kahvilan veroinen. SÄÄLI! PS HInnastoa en nähnyt ja muistaakseni maksoimme kahvista ja pienestä kakkupalasta 8 e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.06.2015
Arvosana: 0

Äitini oli seuralaisineen tässä kahvilassa käymässä ja kun hän ei heti osannut päättää, mitä ottaa, töykeä nainen tiuskaisi: " Te nolaatte kahvilani!" He lähtivät kahvilasta nopeasti, eivätkä mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

'Isäntä' kiukkunen ukko, tiuski vaimolleen ja asiakkaille. Istui pöydänviereen kyttäämään lapsia ja erityisesti down poikaani. Kortilla maksaminen ei onnistunut, yhteys ei pelannut. Epäili että kortissa vika, onko oma kortti, koska viimeksi käytetty? Kammo paikka, asiakaspalvelusta ei tietoakaan.ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä kahvilassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.12.2014
Arvosana: 0

Olimme eilen 14. 8.2014 Naantalissa ja kävimme kyseisessä paikassa kahvilla ja kaakulla. Oli ensimmäinen kerta kun olen nähnyt kahvilan missä kaakut lämpimässä pöydällä siis ei viileässä ja niissä on tosi paljon voisi sanoa raatokärpäsiä. Kaikki piiraat ja kermakaakut siinä vain kärpästen paskottavana.En ole kissavihaaja mutta kissat ei kuulu kahvilan pöydille. siis elävä kissa.Käynti jäi mieleen epämiellyttävänä kokemuksena enkä kenellekään suosittele sinne menemistä. Edellisenä päivänä söimme Uusi Kilta ravintolassa ja siihen olimme tosi tyytyväisiä .

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2014
Arvosana: 0

Ovensuussa lappu "katselu 5€ kahvi 2,50€. Huonoa tilannehuumoria kahvilalta. Kahvi ihan juotavaa mutta marjapiiraka kuori kova ja kuiva ja kun päälle laitettiin vielä "kerma" joka valmisvaahtoa purkista oli kahvihetki " täydellinen". En itse tule käymään kyseisessä kahvilassa enää vaikka mökkeilenkin paikkakunnalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2014
Arvosana: 0

Café Antonius oli aivan hirvittävä paikka. Kahvilan rakennus oli erittäin kaunis, ja koska tiesin paikan olevan historiallisesti merkittävä, halusimme ystäväni kanssa kurkistaa sisälle. Ovella meidät pysäytti tyly miesmyyjä, joka kysyi mitä olemme vailla. Sanoin, että halusimme vain katsoa, miltä kaunis paikka näyttää sisältä. Siihen myyjä sanoi, että "tuossa vieressä on kyllä museo, jonne voi mennä jos katsella huvittaa. Että jos tänne tulee, täytyy jotain ostaakin, koska sillä lailla se maailma tytöt toimii, raaka peli." Enpä ole tällaiseen koskaan missään törmännyt, jäimme ystäväni kanssa aivan sanattomiksi. Pilasi muutoin kivan Naantali -päivän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 0

Ystäväni kanssa vietimme aikaa Naantalissa, ja päätimme katsastaa kahvilan tarjonnan. Ensisijaisesti etsimme paikkaa, josta saisi jäätelöä, mutta kahvilan miljöö houkutteli kataomaan valikoimaa. Eteisessä meidät pysäytti töykeä naishenkilö kysyen kärkkäästi, tulimmeko kahville. Kerrottuamme ettemme ihan tiedä, hän komensi "älkää menkö sinne, siellä on asiakkaita". Kerroimme haluavamme katsoa tarjontaa, mihin täti vastasi "täällä myydään kahvia ja kahvileipää". Todella hämmentävää ja töykeää "palvelua". Toiste en aio yrittää tämän portsarin ohitse, enkä voi paikkaa valitettavasti kenellekään suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: 0

Valitettavasti en voi suositella tätä paikkaa kenellekään. Menimme puolisoni kanssa kahville käveltyämme koko aamun sateisessa Naantalissa. Kahvila oli tyhjä, ostimme kahvit ja syötävää. Erittäin epäystävällinen myyjä (joka ilmeisesti oli omistajan puoliso) kieltäytyi kertomasta meille paikan historiasta, vaikka puolisoni sitä ystävällisesti tiedusteli. No, asetuimme kuitenkin pöydän ääreen nautiskelemaan antimista. Kaivoimme kirjat esiin lueskellaksemme samalla hiukan. Mies kuitenkin tuli tiuskimaan meille, ettei "paikka ole mikään lukusali" ja heitti meidät ulos! Käsittämätöntä. En ole ennen kuullut ravintolassa, jossa kirjojen lukeminen olisi kielletty! Hah. Poistuessamme hän ei reagoinut mitenkään kyselyihimme. Käytämme lähes päivittäin kahvila- ja/tai ravintolapalveluita ja matkustelemme paljon. En ole koskaan missään puolella maailmaa saanut yhtä huonoa palvelua. Tarjoilija oli törkeä ja erittäin epäasiallinen. Olimme kerrassaan järkettyneitä. Varsinainen Naantalin häpeäpilkku!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheiminkatu 9, 21100 Naantali - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita