Avautuu 12:00

Ravintola Trappi

ruokaravintola
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (71)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme syömässä trapissa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, seurasin sivusilmällä tarjoilijoiden touhuja, palvelu oli hävettävää ja sai tunnelman muistuttamaan pikemminkin sirkusta kuin ravintolaa. Ruoka kohtalaista. Vien rahani jatkossa muualle, esim. sirkukseen (sellaiseen josta saa hattaraa ja näin ollen sitä mistä on maksanut). Harmi millaisen pohjakosketuksen paikka on kokenut, joskus palvelukin oli hillityn asiallista ja ruokakin kohtuullisen yläpuolella, ei valitettavasti enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2016
Arvosana: -1

Isänpäiväsetti 2015 (alkupala, pääruoka, jälkiruoka). Todella hyvä ja hintansa väärtti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Ihana paikka kesällä! Suosittelen! Mukavat tarjoilijat ja hyvää ruokaa, hieman hintavaa mutta ei silti liian kallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Öykkäri tarjoilija sekä huono hinta-laatu –suhde
Olimme lauantaina 29.8.2015 neljän hengen seurueella syömässä Naantalin Trapinpihassa noin klo 21. En ole eläissäni törmännyt yhtä ärhentelevään ja asiakkaita uhkailevaan tarjoilijaan. Meidän virheemme oli se, että halusimme maksaa jokainen oman laskumme. Ilmeisesti tässä ravintolassa on täysin tuntematon tämä Suomessa hyvin tyypillinen tapa, että seurueen jokainen henkilö haluaa maksaa oman laskunsa. Yleensähän Suomessa tarjoilija kysyy laskua pyydettäessä, halutaanko lasku yhdessä vai erikseen ja se, jos lasku halutaan erikseen ei todellakaan ole mikään ongelma. Ei ainakaan aiheuta sitä, että tarjoilija käyttäytyisi agressiivisesti maksavia asiallisesti käyttäytyneitä asiakkaita kohtaan. Muutenkin Trapin toiminta tuntui meistä asiakkaista varsin sekavalta ja kummalliselta.
Menimme ravintolaan ja löysimme pöydän, missä tutkimme ruokalistoja. Kukaan ei tullut kysymään meiltä, mitä haluaisimme, joten viitoimme henkilökuntaan kuuluvia henkilöitä paikalle. Paikalla oli tarjoilijatyttöjä, jotka eivät tuntuneet halukkailta tarjoilemaan. Yksi heistä kävi jopa sanomassa, että hän ei ole tarjoilija, eikä voi ottaa tilauksia vastaan. Sitten saimme onneksi viitottua paikalle tarjoilijattaren, joka otti tilauksemme vastaan. Asiakkaalle on hyvin sekavaa, kun kaikilla näillä tytöillä oli samanlainen vaatetus ja osa on tarjoilijoita ja osa ei. Mistäköhän asiakkaiden pitäisi tietää, kuka on tarjoilija ja kuka ei ole?!?
Itse pyysin ruokajuomaksi jäävettä. Hämmästykseni oli suuri, kun minulle tuotiin pullollinen lähdevettä. En ollut tilannut pullotettua vettä, mutta ilmeisesti paikassa myydään asiakkaille väkisin pullovettä. Tästä tarjoilija ei tietysti ollut etukäteen sanonut mitään. Ainoa oikeasti positiivinen asia oli ruuan valmistumisen nopeus. Paikassa oli kohtuullisesti väkeä, koska ilma oli hyvä, mutta seurueemme yhden jäsenen pitsa tuli ennätysajassa ja lasten hampurilaisannokset tulivat myös nopeasti. Se täytyy sanoa, että olen kuullut kovasti kehuja Trapista, mutta teollinen jauhelihapihvi ei oikein vakuuttanut.
Sitten tulikin laskun tilaamisen aika. Pyysimme tarjoilijattarelta laskuja ja vielä niin, että ne saataisiin jokaiselle erikseen. (Suomessa erittäin tyypillinen tapa.) Hän ei mitenkään ilmaissut, että asia olisi ongelmallinen. Meni noin 10 minuuttia, kun portsarilta näyttävä mieshenkilö tuli erittäin vihaisena pöytämme. Hän iski nyrkit pöytään ja tivasi, mikä on ongelmamme, kun haluamme laskut erikseen. Hän otti isokokoisena miehenä seurueemme pienemmän naisen kohteekseen ja tunki pöydän yli noin 15 sentin päähän tämän naisen kasvoista. Kaikki seurueemme jäsenet kokivat tilanteen ja tämän Trapin työntekijän (vai peräti omistajan?) käytöksen erittäin uhkaavaksi. Lopulta saimme hänet ymmärtämään, että ei tässä ole mitään ongelmaa, mutta haluamme laskut erikseen. Hänellä ei tuntunut olevan mitään käsitystä, mitä olimme tilanneet, vaan meidän piti vielä uudelleen luetella hänelle tilauksemme. Oli yllättävää, että Trapissa ei mihinkään kirjata seurueiden tilauksia. Kun laskut tulivat, selvisi, että tarjoilijatar oli ilmoittanut yhden juoman hinnan väärin. Totesimme, että kun tämä erittäin isokoinen agressiivisesti käyttäytyvä omistaja (?) oli töykeänä vieressä, niin maksetaan sitten korkeampi hinta. Täytyy sanoa, että koko henkilökunta kaipaisi koulutusta. Ensimmäisenä tämän agressiivisen miehen pitäisi tiedostaa, että hän on palvelualalla ja jos hänen tyylinsä on uhkailla ja käyttäytyä agressiivisesti asiakkaita kohtaan, niin eivät ne asiakkaat ainakaan takaisin sillä konstilla tule. Tämä oli ensimmäinen ja takuulla viimeinen vierailuni kyseisessä ravintolassa. Olen edelleenkin todella pöyristynyt tämän agressiivisen miehen käytöksestä. Hänen täytyy olla omistaja, sillä eihän yhdenkään ravintolan omistajan kannata pitää tälläistä öykkäriä palkkalistoillaan, jos haluaa ravintolansa olevan tunnettu hyvästä palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.08.2015
Arvosana: 0

Todella maistuva poron file. Kaikki kohdallaan. Isona plussana mukava ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Oikein onnistunut päivällinen isolla porukalla Trapin pihassa. Palvelu oli mukavaa, ruoat tulivat nopeasti ja tunnelmakin oli kohdallaan. Kanat, pihvit ja hampurilaiset olivat kaikkien mielestä onnistuneita, myös omasta mielestäni. Kyllä tänne uskaltaa mennä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

13. 8.2015 Olimme vaimon kanssa lomailemassa kauniissa Naantalissa. Tulimme päivällä ottamaan yhdet oluet ja saimme hyvän palvelun lisäksi opastusta läheiseen kauppaan. Illalla tulimme ruokailemaan päivällä saadun hyvän palvelun ansiosta. Ravintola on hyvällä paikalla, olut kylmää, henkilökunta kävi välillä kysymässä onko kaikki ok ja ruoka oli hyvää. PS. Isot(riittävät) annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Siika annos oli herkullinen, tuoreesta kalasta! Annoksen kruunasi maukas suppilovahvero-kastike. Salaattipöytä oli sopivan laaja ja erittäin maukas. Hyvä kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Etanat maistuivat mullalta, maalta ja tunkkaiselta ja valkosipulivoi mautonta nestettä. Siika ruotoja täynnä kera jähmettyneen kastikkeen sekä liian suolaista ja pippurista. En voisi suositella paikkaa kenellekään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Trapin pihan ravintolassa on paljon asiakkaita joka antaa kuvan siitä että paikka olisi hyvä. Ruoka on kyllä aivan muuta! Pizzapohjat Jotain valmispohjia ja kinkkutäyte ällöttävää vetistä makkarakinkkua. Määrällä yritettiin korvata laatua. Angus-hampurilainen joka jo nimensä perusteella antaa odottaa itsetehtyä herkullista jauhelihapihviä oli pohjanoteeraus! Pihvi oli huonostipaistettu einespihvi joka maistui pahalle ja sisälsi rustonjämiä! Pahempaa en ole koskaan syönyt. Poikamme kävi vessassa ja totesi että ovat erittäin epäsiistit, muu porukka päätti sitten mennä muualle. Rahastusta ja pahaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Nunnakatu 3, 21100 Naantali - Reitti
02-4352477
http://www.ravintolatrappi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita