Ei tietoa

ABC Oritupa

liikennemyymälä
Arvosana 1.7 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

mää oon aina käyny . hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: -1

Isolihapiirakka = taikirna iso mut täyte pieni =järkyttävä ,kehtaatekin. Henkilökuntahyvä, varsinkin kokeile työelämää poika. Iloinen,reipas,huomaavainen. Pöydätkin pyyhittiin et hyvä ku ehti lähtee. Ai ni gluteeniton piirakka oli ollut niin pitkäänet kova kalvo oli tullut piirakkaan. Ei se kuule ollut kiva - nahistava luukku. Mut onneksi kahvi oli hyvää palvelun lisäksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Yksi kerta riitti, syömättä jäi. Kaikki lisukkeet oli lyöty samaan kasaan jossa muhineet riittävän kauan. Ei oikein enää erottanut lihaa kasviksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

ruoka on ollut viimme aikoina erttäin heikko tasoista. Kahvileivät vähissä ainoastaan jotain rasvasia munkkia erimuodossa.Olemme olleet asiaakkana monta vuotta,mutta nyt on vaihdettava paikkaa.Tarjottimet puuttui kahvipuolelta hekilökunta kehoitti hakemaan ruokailupuolelta.käyntipäivä 22.06.2015

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0

Todella heikkotasoinen lounaspöytä. Erityisesti maanantaisin. Lisätäänkö salaateihin edellisen päivän jätöksiä. Useasti perunat kylmiä. Maanataina linströmin pihvit maistuivat rajusti etikalle, ruokailu jäi kesken!!. Kalat omituisesti maustettuja. Salattipöytä todella suppea ja vaatimaton. Vaihtakaa pääemäntää, jos ei laatu muuten parane. Vinkki päättäjille; käykää opintomatkalla ja syömässä Patalahden huoltoasemalla ja ottakaa opiksi. Tällä menolla Orituvan asiakkaat kaikkoavat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 940€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

KUSI HAISEE MIESTEN VESSASSA, NAISTEN VESSASSA EN OLE VIELÄ KÄYNYT MUTTA KÄYN TULEVALLA VIIKOLLA TERVEYSTARKASTAJAN KANSSA RUUASTA OLEN VALITTANUT JO VUOSI SITTEN EI PARANNUSTA PÄÄLLIKKÖ LUPASI KORVATA ASIAN EI OLE KUULUNUT MITÄÄN MATOT KASASSA KALLEIN ABC SUOMESSA HUONOIN PALVELU EPÄ SIISTEIN AJELEN OHI JA KERRON MYÖS MUILLE PALVELU TÖYKEÄÄ, VIESTI MENEE MYÖS YLEMMÄLLE PORTAALLE.MENKÄÄ JUVALLE OTTAMAAN OPPIA.SUOMEN SIISTEIN ABC EI HAISE KUSELLA LAADUKAS RUOKA PALVELU OK.KIITOS JUVAN,ABC HENKILÖSTÖN JA ESIMIESTEN.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Surkein aamiainen mitä on vastaan tullut. Tämä ABC tuntuu erittäin suositulta, monesti ohi ajaneena täällä on aina paljon autoja. Mutta todellakin aamiainen täällä oli todellakin pettymys! Harvoin jää ruokaa syömättä mutta täällä ei lihapullat eikä jonkinlainen paistinperuna systeemi mennyt alas. Maku tökki ja pahasti! Aika suppea aamiainen muutenkin, perus leikkeleitä, juustoa, leipää löytyi ja tietty kahvit ja teet. Karjalanpiirakat kuivia.
Palvelu ihan ok. Paikka yleisilmeeltään jo aika kulahtaneen oloinen.
Ei toista kertaa tänne.. ainakaan aamiaiselle!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtatie 9, 35300 Orivesi - Reitti
010 76 72600
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/orivesi

Vaihtoehtoisia ravintoloita