Keittiö auki

Vienna Pizza & Burger

pizzat, burgerit, kebabit
Arvosana 3 / 5

Kasarimainen, uniikki tunnelma. Huipputason palvelu ja kova tekemisen meininki.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kebab ranskalaisilla. Ranskalaisiin käytetty mausteseos oli mukava tuttavuus ja koostumus ranskalaisissa miellyttävä. Vesi kuuluu hintaan ja salaatti myös kebabannoksiin. Kebab laadultaan hyvin tavanomaista. Annos kooltaan keskikokoinen. En pitänyt annoksen makeasta makumaailmasta, minkä kastikkeet saivat aikaan. En tule kebabia enää maistaan täällä tästä makeudesta johtuen. Paikan siisteys oli ok ja viihtyvyys mainio. Pitsan testaaminen on vielä erikseen suoritettava. Jospa se säväyttäisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.04.2015
Arvosana: 0

ko. ravintolan salaattipizza on kyllä aivan huippua! Suosittelen kyllä kaikille. Niin lihan kuin vähän kevyemmänniin maun ystäville. :9 Yö aikaan en ole kyllä ihan varma kasvisten tuoreudesta mutta herkullista on ollut silloinkin eikä ole mitään kuppia tullut :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: -1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.11.2014
Arvosana: 0

Parempaa pizzaa ei Suomesta saa. Käsittämättömän hyvää. Palvelukin on ihan eri luokkaa kuin missään muussa ravintolassa. 11 e huippu pizzasta, huippu palvelusta ja juomasta ri todellakaan ole paljon. Lisäksi yläkerrassa on 8 bittinen Nintendo!! Paikan sisustus kaipaa päivittämistä, remontti kuulemma tulossa tänä vuonna. Toivottavasti se ei vaikuta ruoan laatuun!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 26.04.2014
Arvosana: -1

Kebab ja ranskalaiset olivat raakoja. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Eilen söin päivällä ja sotkuista oli. Todella sotkuista. Yläkerrassa astuin jonkin kovan päälle: kovettunut fetajuusto kuutio. Myös vessat sotkuisia. Sisustuksessa ei kehumista. Jääkaappi lähes tyhjänä juomista. VESI MAKSAA??

Plussaa: ruoka on hyvää. Mutta vain hyvää, ei niin erikoista että söisin likaisessa "ravintolassa". Kuitenkin vain pizzaa samalla pohjalla ja juustolla kuin joka paikassa.

Tulevasta buffetista vihjattiin, mutta enpä tiedä tulenko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.02.2014
Arvosana: 0

Erinomaista palvelua. Tässä keskustan känkkykeskittymässä Vienna on aina varma vaihtoehto minulle. Pizzojen tomaattikastikkeessa on jopa makua ja lempparini, Opera Special maistuu juuri sille mille kuuluukin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 30.12.2013
Arvosana: -1

Kebab oli kuivaa ja vanhan oloista sekä oudon "palanutta". Nälkään söi n. puolet annoksesta ja loput jäi syömättä. Paikka oli tyhjä ja ei ihmetytä jos ruoka on tällaista. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.11.2013
Arvosana: 1

Pizzat maukkaita ja isoja. Palvelu hyvää, pizzerian sisustusta voisi hieman päivittää. Kaiken kaikkiaan hyvä paikka, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2013
Arvosana: -1

On vähän semmonen poikaboximainens sisustaus (Leffajulistetaulut seinällä, pelejä, koulun penkit) Mutta ruoka oli erittäin hyvää! Asiakaspalvelu oli erikoinen, kun harvoin tulee vastaan miesmyyjää joka hymyilee ja näyttää nauttivan työstään! Harmikseni jääkaappi oli rikki ja juoma oli lämmin. Toivottavasti he saavat sen korjattua koska aijon käydä veljeni kanssa uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.11.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hallituskatu 30, 90100 Oulu - Reitti
08 881 1994
http://www://oulunpizzeria.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita