Keittiö auki

Coffee House

kahvila, viinibaari
Arvosana 2.5 / 5

Laadukkaita erikoiskahveja ja herkullisia kahvilatuotteita tarjoava Coffee House avataan syyskuun alkupäivinä Porin Sokoksen katutasoon kävelykadun varrelle.

Luomuun ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin panostava kahvilabaari tarjoaa espressopohjaisten kahvien lisäksi myös täydet anniskeluoikeudet. Kahvilan juomia ja ruokia voi nautiskella viihtyisien ja modernien sisätilojen lisäksi kävelykadulle avautuvalla terassilla.

Kaikkien espressopohjaisten kahvijuomien pohjana on perinteinen, pehmeän voimakas Momento-espresso. Momento on saanut UTZ-sertifioinnin, mikä merkitsee, että se on tuotettu vastuullisesti, ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehtien.

Coffee House on kohtaamispaikka hyvien erikoiskahvien ystäville.

Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja foccacciat antavat
energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Kaikissa Coffee Houseissa kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista.

Kahviloissa käytetään vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiat ovat täysin biohajoavia.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä valikoima erilaisia erikoiskahveja yms. mukavat tilat, tosin usein aika täynnä. Terassi viltteineen on tosi kiva. Palvelu riippuu myyjästä, usein ovat jotenkin hätiköivän ja ilmeettömän oloisia. Iso miinus TODELLA kalliista hinnoista. Kakkupalatkin tulevat valmiista pakastelaatikoista, saisivat olla puolet halvempia. Kannattaa mennä lähinnä juomien perässä (tosin esim. pieni cokis taitaa maksaa 4 e)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

Kiva idea, mutta kusee pahasti. Ylimielinen palvelu. Asiakaslähtöisyys loistaa poissaolollaan työntekijöiden asenteissa, tiedä sitten onko liian vähän työntekijöitä vai mistä kiikastaa. Menkää Petra's cafehen niin näätte mitä on porilainen asiakaspalvelu! T. Paikallinen

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 2€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Menin ostohousut jalassa kahville, mutta tiskille päästyäni en halunnut ostaa mitään tarjolla olevista leivonnaisista tai leivistä. Päädyin ottamaan kahvin, jossa ei tosin ollut mitään vikaa.

Ihan kivasti sisustettu ja sinänsä viihtyisä paikka, mutta tuotteita leimaa S-ryhmäfiilis. Vähän kuin menisi ABC:lle. Mikään ei oikeasti houkuta.

Palvelu oli ihan ok. Ei mitään erityistä mainittavaa ainakaan huonoon suuntaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sisustuksesta plussaa, kiva trendikahvila. En saanut erityisen hyvää palvelua, josta ropisee reilusti miinuksia. Ylipirteää ja tekohenkistä meininkiä. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2013
Arvosana: 0

Ihana paikka ja hyvä palvelu! Hienoa, että viinimaa on saatu samaan yhteyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Liisankatu 2-4, 28100 Pori - Reitti
http://www.coffeehouse.fi