Avautuu 11:00

Amarillo-Sokos Hotelli Vaakuna

tex-mex
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kauhistuttava pimeä luola, jossa tarjotaan mättöruokaa ölinän keskellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Ollaan oltu lounaalla nyt pari kertaa ja syöty lounaslistalta ruuat hyviä salaatti nyt vähän köyhä mutta hampurilaislounas erinomainen

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Olipa harmi, kova nälkä ja tuttava halusi Amarilloon, kehuikin vielä. No, tarjoilijatyttö kyllä ystävällinen, mutta ei se riitä.S-bonuskin tuli mutta kuten joku tiesikin, vihreä kortti kelpasi joten ei mitään gourmet-ruokaa saanut=(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 1

hyvä ruoka ja palvelu ollut joka kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Teksasin pihvi tuli nopeasti, siihen kehut sitten loppuvat. Liha on todella sitkeää, ei maistunut miltään ja ainoana mausteena oli päälle laitettu maustevoi. Ranskalaiset täysin suolattomia. Olisi pitänyt kutsua kokki paikalle, mutta en viitsinyt järjestää kohtausta. Taas tuli todistettu että jos vihreä bonuskortti kelpaa, ostos on silloin aina pilalla. Nyt muistan sen ja S-ryhmä ei saa minusta enää asiakasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 2

Kävimme perheen kanssa Porinreissulla täällä ja ruoka oli erinomaista. Vaimon kala ja itselle tullut entrecote (medium miinus) olivat tehty juuri niinkuin pitääkin. Pihvin kypsyysaste oli juuri oikea ja maku kohdallaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Lapsille tuotiin heti piirustusvälineet ja ruoan saapuminenkaan ei kestänyt kauan. Tarjoilija huomautti ajankohtaisesta tarjouksesta ja antoi jopa vinkin paremmasta lihavaihtoehdosta. Tällaista palvelua saa harvoin edes Helsingin ravintoloissa.

Monien käyntien jälkeen Amarillo pitää edelleen puolensa yhtenä Porin parhaista ravintoloista, jos ei etsitä sitä ylimaallista gourmet-kokemusta. Hinta-laatusuhde on oikein hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: -1

Taso on nykyään kamalaa. Ennen oli ihan ok mesta mennä syömään jotain, mutta nykyään lähes kaiken saa pyytää uudestaan tehtynä ja silloinkin se tulee vielä pahempana takaisin. Viime aikoina pihvit on ollut sitkeitä ja yli maustettuja ettei maistu muut kun mausteet(vanhojako?), hampurilaisannokset ja ranskalaiset kylmiä, majoneesisalaatit(coleslaw) härskiintynyttä. Ja palvelun taso on laskenut kuin lehmän häntä. En ENÄÄ suosittelisi kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2014
Arvosana: 1

alkoholi juoma oli menossa wanhaksi 2pv. päästä. eivät suostuneet vaihtamaan. kaverilta puuttui annoksestaan pihvi!! toisella kertaa ystävällä oli salaatin joukossa todella iso MATO!! paikan taso laskenut huimasti arveluttavan paljon mokia muutaman kuukauden aikana. Jotain on tapahtunut. todella harmi OLI ykköspaikkamme. Emme mene vähäänaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2013
Arvosana: 1

Annoksen laatu todella huono. Pippuripihvi oli kypsennetty niin pienellä lämmöllä, että näytti keitetyltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 22.03.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori - Reitti
(02) 528 1167
http://www.amarillo.fi/amarillo-pori.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita