Suljettu nyt

King's Pizzeria

pizzaa, kebabia
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Positiivinen yllätys! Vaikka ulkoisesti paikka ei ehkä ole kovin edustava niin kaikki on kuitenkin siistiä. Asiakaspalvelu oli miellyttävää ja ystävällistä. Tuotteista pitää sanoa erityinen kiitos: tilaamamme kebab- ja kana-salaatit olivat tehty tuoreista aineksista ja ne olivat erittäin maukkaita. Myös pieniin yksityiskohtiin oli nähty vaivaa ja annosten mukana tuli vähän extraa. Annoskoko oli myös reilu ja ruoka saapui nopeasti. Tätä paikkaa on helppo suositella ja se tarjoaa edullisen ruokailuvaihtoehdon Porvoon vanhan kaupungin puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.01.2014
Arvosana: 0

Tykkäsin. Jos olette asiakkaana Haikossa, suosittelen tilaamaan täältä pizza onlinen kautta. Toimitus minuutilleen kuten lupasivat eikä turhia selityksiä. Testattu Pizza Fantasia sekä kebu riisillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.08.2013
Arvosana: 0

jos pizzapahvin pohjalla lilluu rasvaa. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: 0

Viikinkikuningas.
Hieman nuhjuinen Viking Pizzeria on jättänyt alusta pari kirjainta pois. Uudistuksia on tapahtunut muutenkin. Omistaja kuulemma vaihtunut. Sisätiloja on jaettu välisermeillä, siisteyteen panostettu enemmän.

Palvelu on mukavaa. Ilta-aikaankin ystävääni pizzansyöjää muistetaan alkusalaatilla. Harvinaista pikaruokalassa. Pizza on kuulemma oikein hyvä, ollut ennenkin. Näyttääkin siltä.

Oma kebab on lähellä loistavaa. Liha on juuri veistettyä, tavattoman pehmeää. Kastike aivan spesiaali, valkosipulisoosi makea. Sitä runsaasti. Leipä maistuu itse tehdyltä. Salaattisekoitus on täysin erityinen. Appelsiinia, ananasta, oliiveja, viinirypäleitä, jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, maissia... Arvostan. Annoskoko kohtuullinen, hintaan nähden paljon enemmänkin. Hyvää söisi aina ahmien lisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rihkamakatu 12, 06100 Porvoo - Reitti
050- 5648 311
http://kingspizzeria.pizza-online.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita