Ei tietoa

Glacier Bar & Restaurant

eurooppalaista
Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pähkinänkuoressa: Ravintolan omistuspohja vaihtunut, Glacierin ruoka on edelleen hyvää, mutta ravintolatoimintaa ja varsinkin listaa on supistettu rajusti Restamaxin tulon myötä kaudelle 2014-2015. Eli sama mitä tapahtunut Rukan Pisteessäkin. Harmillista.

Kokemukseni ovat keväältä 2015, hiljaisemmalta viikonlopulta. Paikkaa vaivaa ruokalistan lyhyys ja ketjumaisuus aiempaan Lapin herkkuravintolaan verrattuna - nyt on pastaa, hampurilaisia, pizzoja ja vain pari oikeaa lapin tyylistä a la carte-annosta. Sama lyhyt lista sekä lounaalla ja illalla. Samaan syssyyn voisi myös todeta, että Glacierin baarissa ei ole enää lainkaan niin paljoa bändejä tai esiintyjiä, kuin aiemmin oli.

Lounas:
Lounaalla on tarjolla vain yksi päivän keitto - jos se ei sovi, joutuu tilaamaan listalta a la carte-hintaisen annoksen, jonka hintaan ei kahvi tai tee sisälly (halvempaan keittolounaaseen kahvi/tee kuuluu.)

A la Carte-listasta:
Kaikki aiemmin listalla olleet paikalliset erikoisuudet (kuten Miulus ja erilaiset pororuuat) on karsittu pois, tilalla on hampurilaisia ja ranskalaisia ja pizzaa. Alkuruuat ja keitot on poistettu kokonaan. Myöskään alkudrinkkejä tai muita aiempia paikan erikoisuuksia ei listalta enää löydy.

A la cartesta löytää kyllä syötävää, ja ruuat ovat hyviä ja hyvin tehtyjä, keittiössä tuntuu olevan ihan taitavaa väkeä. Jälkiruuat olivat kaikki erinomaisia. Tarjoilijoissa on erinomaisia paikan vanhoja (nuoria) vakkareita jotka jääneet positiivisuudellaan mieleen, mutta myös selvästi kausiextraajia.

Ikävä jäi aiempien vuosien pitkiä illallisia kauniin maiseman äärellä. Nyt tätä etsivien kannattaa suunnata vaikka Huttu-Hippuun, jossa on alkuruokiakin listalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0


Uudenvuoden aattona lounaan piti olla rento, mukava ja pitkä. Hyvää ruokaa ja juomaa. Ravintolasta on upeat näkymät ja sali on muutenkin viihtyisä. Tässä olisi potentiaalia mutta palvelu on täysin ammattitaidotonta ja lisäksi hidasta. Ruoka oli pahaa. Pasta carbonara oli rasvaista mautonta velliä. Annossalaatti sisälsi mautonta salaatinlehteä pääasiassa. Vesikannua ei täytetty, kertaakaan ei kysytty tarvitsisimmeko vaikka lisää juotavaa jne. Tämä on itsepalveluruokala. Valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 31.12.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Palvelu erittäin hidaasta, jouduimme odottamaan pöytiinohjausta lähes puoli tuntia ja ennen ruoan saapumista pöytään aikaa oli kulunut aivan kohtuuttomasti ottaen huomioon, että ravintola ei ollut kovin täynnä.

Ensimmäisellä kerralla käydessämme tilasin gluteenittoman kasvishampurilaisen. Toisella kerralla tarjoilija kuitenkin totesi, ettei kasvishampurilaisen pihvi olekaan gluteeniton! Aivan käsittämätöntä ja jopa vaarallista törttöilyä.

Viereisessä pöydässä asiakkaille tarjottiin pizzaa, jonka pohja oli jäänyt raa'aksi. Meille taas tarjottiin lähes huoneenlämpöistä kuohuviiniä eikä huomautus asiasta saanut aikaan edes anteeksipyyntöä.

Hinta on palvelun tasoon ja alkeellisten virheiden määrään nähden aivan kohtuuton. En suosittele kenellekään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Ski-innclusive -lomapaketti sisältää aamiaisen, keittolounaan ja päivällisen omalta listaltaan, jotka kokemukseni mukaan olivat aamiaista lukuunottamatta kaikki erinomaisia. Aloitetaan aamiaisesta: munakokkeli kuivaa ja mautonta, nakit ja lihapullat kuivuneita käppyröitä, en ottanut toista kertaa, ja jäi syömättä ekallakin kerralla. Onkohan lämmittimet liian kuumalla? Aamiaistarjoilu muuten aivan peruskauraa, ei mitään paikallista tarjolla. Puuro oli erinomainen, kuten usein hotelleissa hautuessaan padassa pitkään. Makea piirakka oli hyvää myös.

Keittolounas sen sijaan nosti heti ensimmäisenä päivänä hymyn huulille, ja vastaanotto ravintolassa sai matkalaiset tuntemaan itsensä tervetulleeksi alusta lähtien. Kaikki kolmen päivän aikana nauttimamme keitot ovat olleet supermaukkaita. Tarjolla oli aina sekä kasvis- että lihavaihtoehto, salaattipöytä ja leipäpöytä. Porokeitolla jaksaa painaa taas rinteessä! Erityismaininta siitä, että keitot valmistettiin laktoosittomana, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys joka paikassa. Keittolounaan voi myös ostaa yhdeksän euron hintaan.

Päivällinen saatiin valita erilliseltä listalta, joka oli varsin monipuolinen ja jossa riittäisi syömistä vähintään viikoksi, ellei ole kovin nirso. Ja silloinhan ei riitä mikään lista. Ehdimme kolme iltamme aikana maistaa Classic burgerin, Weggie burgerin, paikallisista aineksista tehtyä pitsaa, poronkäristystä, porolla täytettyä naudanleikettä ja savulohisalaaattia. Burgereiden sämpylä oli kemijärveläistä spelttituotetta, joka minua speltin ystävänä ilahdutti. Hampurilaisten maut olivat kohdallaan, pieni miinus ylikypsästä juurespaistoksesta lisukkeena. Poronkäristys oli oikein oivallista, samaa mieltä toisen arvostelijan kanssa, puolukkasurvos sopisi paremmin.

Miulus- naudanleike oli kuulemma oikein hyvää porotäytteineen, samoin savulohisalaatissa oli oikein mukavat maut.

Kokonaiskokemus ski-innclusive -ruokailusta oli erittäin positiivinen: vaivatonta ja maukasta ruokaa valmiiksi maksettuna, ei tarvinnut kaivaa lompakkoa koko ajan esille, kun ruokailla pitää useamman kerran päivässä jaksaakseen rinteessä. Ja kun ravintola on käytännössä rinteen vieressä, niin homma toimii.

AI niin, mainitsematta on melkein tärkein: palvelu oli poikkeuksetta hyvää, kohteliasta ja nopeaa, olipa paikalla kaksi pariskuntaa tai sali täynnä ruokailijoita. Tarjoilijat osasivat suositella juomia ja toimivat jämptisti ja ystävällisesti. Oikein hyvä maku jäi suuhun!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.03.2014
Arvosana: 0

ihana tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja loistavat näköalat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: 0

Poronkäristys hyvä, mutta makea puolukkahillo olisi voitu korvata puolukkasurvoksella. Kohtalainen olutvalikoima. Ystävällinen palvelu. Huippunäköalat! Kiva kesäterassi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 18.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi - Reitti
08 8600 400

Vaihtoehtoisia ravintoloita