Keittiö auki

Haiku

Sushia
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Service was incredibly rude! One of the worst experiences I’ve ever had. I will never go here again. There are so many sushi places around, do yourself a big favour and choose something else instead.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2019
Arvosana: 0

Huinoin palvelu pitkään aikaan missään. Tarjoilija ehkä sairaana, oli todella väsynewn oloinen. Törmäili asiakkaisiin, eikä elettäkään tästä, meni vain menojaan.
Sushiriisi raakaa ja nigirit hajoilivat. Kahvi ei kuulu lounaan hintaan.

Todella ikävä kokemus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 01.11.2018
Arvosana: 1

Haikun lounas on perusvarma sushilounas yllätyksettömässä ympäristössä. Lounaasta löytyy ne tavalliset sushit, perusvalikoima kasvissusheja, misokeitto ja pari salaattia. Salaatit kummeksuttavat minua aina sushiravintoloissa, mutta niitä näköjään täytyy Suomessa tarjota.

Lounas on kohtuuhintainen, sushivalikoima ei ole kaupungin suurin, mutta kasvissyöjällekin riittävä. Palvelu on tavanomaista, ja sisustus ravintolassa hyvin pelkistetty. Ravintola ei hirveästi houkuttele viettämään iltaa, mutta ehkä sitä ei siihen tarkoitukseen ole suunniteltukaan. Sushit ovat hyviä ja vaihtuvuus on nopeaa, vaikka välillä misokeitto pääseekin loppumaan. Kokonaisuutena hintansa arvoinen, vaikka Helsingistä löytyy kyllä parempiakin buffeteja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 11.10.2018
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki - Reitti
0400 415875
https://haikusushi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita