Keittiö auki

Uskudar Kebab

kebab/pizzeria
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kyllähän ravintola lukeutuu Suomen parhaisiin Kebab-kioskeihin, pelkästään sen takia, että liha maustetaan alusta loppuun itse. Liha onkin tämän paikan ykkösjuttu se on todella maukasta.

En ole buffettia nauttinut koskaan, sillä paikka on aina täynnä. Mukaan otetut annokset on olleet kuitenkin lähes poikkeuksetta erinomaiset. Viimeisin rullakebab annos oli tosin niin vetinen esitys, että se jäi osittain syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2016
Arvosana: 0

Kebab erinomainen, top 3 osastoa. Suosittelisin isompiin tiloihin muuttoa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Nykyisin buffet on ladattu aina täyteen. Asiakastilat ja pöydät on siistit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Hinta-laatu-suhde ei todellakaan kohdannut. Iso kebab salaatilla maksoi n.10€ ja nettisivujen mukaan siihen olisi kuulunut joku juoma, oikeasti ei kuulunut. Salaatti oli kaaliraastetta ja kaksi siivua tomaattia, joista toinen sattui olemaan kanta. Kebab-liha kuivahkoa, siivut todella paksuja ja annos aika tulisesti maustettu. Ruuhkaa ei ollut ja ruoka tuli melko nopeasti, hyvä näin, sillä luettavaksi ravintolassa oli tarjolla yli kuukauden vanha Hesari. Jäi jotakuinkin huijattu olo, en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Olipahan likainen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 980€ Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: -1

epäsiisti paikka. Ruuantähteitä pöydillä ja lattialla. Hidas ja huono palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Surkein ravintola missä olen eläissäni käynyt! Otimme kebabannokset ja odotimme yli tunnin. Kävin kysymässä milloin saamme ruoat niin ne oli uunin päällä odottamassa, kukaan ei viitsinyt tuoda niitä. Ruoat olivat jo siinä vaiheessa kylmiä. Muut asiakkaat hermostuivat myös jonottamiseen. Paikka todella epäsiisti ja palvelu töykeää. Kotiin päästyäni oli karmea pettymys kun rullakebabini olikin kaalikääryle. Muutama pala kebabia ja kilo kaalia. Roskiin lenti. En tajua millä periaatteella muka kaupungin paras kebabpaikka. Grilliltäkin saa moninverroin parempaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Savonlinnan paras ruoka paikka sillä täällä palvellaan asiakkaita heti kun työn tekiät huomaavat

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Savonlinnan paras paikka. Todella laadukas toisin kuin capero.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Ruoka ihan jees edelleen, mutta palvelun taso eikun huononee entisestään. Kassalla ei enää saa edes kohtuullista palvelua! Varsinkin päivisin siellä eräs rouvashenkilö täyttelee salaattipöytää asiakkaiden seisoskellessa kassalla välittämättä puolen metrin päässä seisoskelevasta maksavasta asiakkaasta. kun hän lopulta vaivautuu kassalle, niin tervehtiminen on niin väkinäistä että oikein puistattaa ja koko asiakaskohtaaminen on niin pakonomaisen oloista että tulee itselle tunne että anteeksi kun häiritsin sinun vihanneksien pilkkomistasi. tämä ei todellakaan ole ainut kerta, siksi tämä palaute. Huomasin myös että jälleen on väki vaihtunut harmikseni. vielä kuukausi sitten käydessäni sain loistavaa palvelua sellaiselta keski-ikäiseltä mieheltä (olen muuten aina saanut, kun hän on palvelemaan minua tullut), vaikka hänestä näki että hän on väsynyt (mustista silmänalusista päätellen) niin palvelu on aina erinomaista sekä luontevaa ilman minkäänlaista teennäisyyttä, huomaa ettei ole hän ensimmäistä kertaa asiakkaan kanssa tekemisissä! nyt kaveria vaan ei enää ole näkynyt,toivottavasti tämä kaveri on vaan lomalla ja työnantajalla ihan ilmainen vinkki, laita se kaveri kouluttamaan henkilökuntaasi kuinka asiakas otetaan vastaan ja kuinka koko asiakaskohtaaminen hoidetaan,maksa hänelle kouluttamisesta vaikka vähän extraa,mutta se varmasti kannattaa pidemmän päälle!! niin sillä edellytyksellä että hän toivottavasti on vaan lomalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna - Reitti
(015) 514 206
http://www.uskudarkebab.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita