Ei tietoa

Mallaskosken Panimoravintola

pubi ruokaa
Arvosana 3.7 / 5

Kaupungin komein kesäterassi joen rannalla!

Paikallisen, Mallaskosken Panimon ravintola.

Kesäkuu-elokuu live-esiintyjä 1-3 kertaa viikossa. Joka perjantai bändi blues, rock, pop ja cover hengessä aikuisempaan makuun.

Esiintyjät aloittaa klo.20.00. Ilmainen Sisäänpääsy. Poikkeukset ilmoitettu erikseen.

Kesällä olemme auki joka päivä!

Ma-Pe 15:00–23:00
La-Su 11:00–23:00

Viikonloppuisin on myöhäinen aamiainen klo 11-14!

Syyskuusta eteenpäin vietetään viikonloppuisin rapujuhlia ja fondue-iltoja. Niiden kautta syöksymme kohti pikkujoulukautta. Varaa joko pöytä tai koko ravintola.
Syyskuun alussa aloitamme myös kokouspalvelut maanantai-perjantai
Lisätietoja nettisivuiltamme.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mallaskosken Panimoravintolan Brunssiainen on aivan huikea! Kasvissyöjää voitaisiin huomioida paremminkin, mutta bbq-pavut olivat herkulliset ja pöytä notkui kaikesta ruoasta.. Jogurtin kanssa sai montaa eri mysliä sekä useaa lajia pähkinää ja kuivahedelmiä. Vohveli kruunaa koko kattauksen, samanlaista brunssiasta tällä hinnalla ei ole vielä tullut vastaan. Teevalikoima voisi olla parempi (esim clipperiä liptonin sijaan), mutta onneksi kahvikin maistuu. Parastahan brunssiainen olisi nauttia Mallaskosken oluen kera.

"Sisältää yleensä: tomaattia, kurkkua, rucolaa, tuoretta leipomon leipää, levitettä, juustoja, leikkeleitä, keitettyjä kananmunia, nakkeja, lihapullia, papuja omassa olut-bbq-kastikkeessa, maustamatonta jugurttia, myslejä, marjoja, hedelmiä tuoreena ja kuivattuna, kiisseliä, kahvia, teetä, tuoremehua. Lisäksi aina 3- vaihtuvaa lämmintä lisuketta tai ruokaa. Vohvelin saa paistaa jälkkäriksi ja päälle pistää vaikka kermavaahtoa ja hilloa."

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

ruoka maukasta ja annos oli riittävä. Seinäjoen parasta pulled porkkia, en oo yhtä hyvää muualta saanu. Amber olut on tosiaankin erittäin hyvää ruokajuotavaa. Hinnat on suht halvat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Loistavaa pubiruokaa ja suhteellisen halvalla. Mukava henkilökunta, joka piristää päivää. Terassikin aivan ihana. Ei valittamista. Voisin käydä vaikka joka viikko

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.05.2014
Arvosana: 0

Mallaskoskella olut tastingissa oluita oli hyvin mutta osa liian lämpimiä. Ruoka Ilmajoen lähiruokaa mutta poltettuna, vähällä meni maailman vaiken makkaranpaistaminen pilalle .... ei hyvä. Coleslavi ok mutta suolakurkut joita listalla oli oli kyllä jotain ylimakeita maustekurkkuja siis listan uudelleen fiksaus voisi tehdä hyvää. Mutta komein terassi mitä Seinäjoelta löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tilasin porsaan ribsejä BBQ-kastikkeessa. Ribsit olivat kylmiä ja pehmeitä, mahdollisesti pilaantuneita??? Annos ei täyttänyt 18 euron hinnalta odotettavia laatuvaatimuksia. Petyin ruokaan. Oluet olivat hyviä tosin, ne hieman pelastivat ravintolaa, etenkin pidin kristallivehnä oluesta mikä oli sopiva ruokaolut. Oluiden puolesta siis suosittelen ravintolaa, ruokien puolesta en.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Parhaat makkaraperunuat mitä rahalla saa =Ilmajoen makkaramestareiden makkaralautaseen ranskalaiset päälle. Musiikilliset iltamat ja jokimaisema tekevät paikasta Seinäjoen parhaan terassikokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä ja rauhallinen terassi mukavassa miljöössä! Ruoka ihan perushyvää naposteltavaa makkarakorin ja tulisten wingsien muodossa (kori+5wingiä=11€). Panimon omat Kuohu-oluet ovat hyviä ja niitä kannattaa ehdottomasti nauttia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.06.2012
Arvosana: 0

Viihtyisä piharavintola! Aivan joen välittömässä läheisyydessä. Mukava henkilökunta. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2012
Arvosana: 0

Todella mukavassa, viihtyisässä ja vehreässä jokimaisemassa oleva ravintola. Panimo itse ja sen tuotteet tuovat lisäsäväyksen koko vierailuun. Uudistunut ravintola ja terassi ovat tyyllikkäät. Taitaa olla Seinäjoen paras terassi. Todella pirteä henkilökunta! Hyvä Seinäjoki! Voin tulla uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vesitorninkatu 1, 60100 Seinäjoki - Reitti
0504131280
http://www.mallaskoskenpanimoravintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita