Avautuu 11:00

Lakeus Matador

Lakeuden makuja
Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (20)

Erinomainen lounas. Savuporokeitto maistui itse tehdyltä, uunilohi oli kiinteää ja oikein hyvä makuista (barbeque pinnalla ehkä hieman liian hallitseva) ja naudanrinta pippurikastikkeella mureaa ja maistuvaa. Salaatit niukahkot mutta todella hyvän makuiset. Jälkkäri porkkanakakku kinuskikastikkeella erittäin hyvä. Yllätyin positiivisesti kun lounas olikin buffet-tyyppinen. Varmaan Seinäjoen kallein lounas, mutta oli hintansa väärti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 22.06.2017
Arvosana: 0

Kehitystä on tapahtunut. Naudan ulkofilee annos oli kehuttava. N. 40-vuotias naistarjoilija oli kohtelias ja asiallinen, mikä oli uutta! Mutta kuten aiemmista kommenteista kuitenkin huomataan, tämän paikan heikkous on tarjoilijoiden asenne. Paikan sisustus jäänyt uudistamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pidempi tarina lyhyesti: Hyvä ruoka, mutta mies-tarjoilija oli töykeä, hermostui turhasta ja oli ylimielisen oloinen. Jäi niin huono fiilis kyseisen miehen takia viime käynnistä että en mene toiste. Muu henkilökunta vaikutti kyllä
ystävälliseltä ja asiakaspalveluhenkiseltä, mutta sitä riskiä en ota että kyseisen tarjoilijan kanssa joutuisin toiste asioimaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0

Rauhallinen ma-ilta. Rivakka ja miellyttävä palvelu. Yön yli kypsytetty possu, valkosipulismetanaa, röstiperunat. Possu oli leikatussa muodossa, pihveinä josta plussaa kaiken nyhdön jälkeen. Reiluhko annos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 29.11.2016
Arvosana: 0

Kastike hyvä, mutta perunoita ei vaihdettu toivomuksen mukaan. Liian pieni annos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0

Jotenkin odottaisi, että jos maksat lähes 30 euroa pihvistä ei sen jälkeen olisi nälkä.

Ainoa ilmainen alkuruoka on pöytiin tuotavat leipäpalat.

Jos Matadorissa haluaisi vatsansa täyteen, tulisi hinnaksi helposti 50 €.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Loistava ruoka! Mutta aivan saatanan hidas palvelu vaikka asiakkaita ei ollut hirveästi! Kaksi tuntia oli liikaa pääruualle ja jälkiruualle

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 05.09.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä ja ripeä palvelu (vaikka Seinäjoen vauhtiajojen takia hotelli täynnä). Erinomaiset härkäruuat, myös alkupalaksi tullut kanttarellikeitto ja salaattipöytä oli hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Annos oli vaatimattoman kokoinen aikuiselle ihmiselle. 2 ohutta broilerin rintafilettä, kastike, muutama rucolanhaiven ja runsaasti perunaa. Jälkeenpäin vasta huomasimme että annoksesta puuttui kokonaan menussa mainittu "kasviskakku". Liekö ollut joku kesälomatuuraaja keittiössä arpomassa ruoka-aineita lautaselle vai onko se talon tapa että asiakkaalle tarjotaan sitä mitä sattuu keittiöstä milloinkin löytymään? Ravintola oli käytännössä tyhjä joten kiireeseenkään ei voi, ainakaan tässä tapauksessa, vedota. Palvelu oli väsynyttä ja laitostunutta, tosin laskutustilanteessa oli jo havaittavissa lievää innokkuutta. Ensivaikutelmamme Matadorista oli todellakin pettymys joten käyntimme tässä ketjuravintolassa oli samalla sekä ensimmäinen että viimeinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Ruokien laatu on tullut roimasti alaspäin viime vierailusta. Valkosipuliperunat näyttivät siltä, että ne oli jostain muovirasiasta kipattu lautaselle mikrotuksen jälkeen. Naudanliha oli sitkeää, mautonta ja kuivaa. Annosten kokoa on myös selvästi pienennetty. Jälkiruoatkin olivat kokeneet selvän laadun heikentymisen. Talon "suklaakakku" oli todellisuudessa n. desi raakaa suklaataikinaa jäätelön ja sulatettujen pakastemarjojen kera. Hintaansa nähden todella, TODELLA heikko esitys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita