Keittiö auki

ABC-Lahdesjärvi

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin taas lounaalla (30. 12.2015) kuten aiemminkin otin ruoan listalta ja annoksen tuleminen kesti yli puolituntia... miten ihmeessä voi kestää noin pitkän ajan?? Tarjoilija totesi vain että on se muillakin kestänyt niin pitkään... mitä v-ttua se minulle kuuluu miten pitkään se muilla on kestänyt.. Törkeetä.. tarvii näköjään hakea jokin toinen ruokapaikka että ehtii syödä lounastauon aikana...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: -1

Kiersin kesäkuussa Päijänteen, Pielisen ja Saimaan. Matkalla poikkesin jokusella ABC asemalla noutopöydissä. Tampere Lahdesjärvi oli kaikista surkein ja todella ala-arvoinen. Muuten tähettäkään Sokoksen Koli hotellin keittiöön terveisiä jotta muikut kuuluu paistaa kypsiksi ja tehä kunnon kalasta ei " tuoksahtavasta".

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Odotitko ihan oikeasti saavasi "huoltoasemalla" laadukkaasti hyvin tehtyä jouluruokaa hyvistä raaka-aineista. Mielestäni turha pahoittaa mieltä. On aika katsoa peiliin ja miettiä oliko paikan valinta oikea. Ei tulisi ikinä mieleenkään vielä lastenlapsia abc:lle jouluaterialle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1€ Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: -1

ABC Lahdesjärven jouluateria 6. 12.2014
Mainostettiin suuresti S-lehdessä. Lastenlasten 11v, 10v, 6v kanssa jouluaterialle Tampere talon itsenäisyysjuhlasta klo 17 jälkeen. Sanottiin, että jouluateriahan kuten lounaatkin loppuvat aina klo 17. Mistä voi tietää? Miksei tietoa ollut mainoksessa eikä kassan tiskilläkään? Lämminruoka haaleata, jotain loppuja nurkissa, kinkkua piti pyytää keittiövastaavalta takaisin. Samanlaisen ateriakokonaisuuden olisi saanut helposti kootuksi Prisman valmisruokaosastolta: laatikot, rosolli, kylmää kinkunsiivua, tuttua salaatinkastiketta kyytipojaksi. Olisi yhtä lailla voinut syödä kotona kylminä. Luulin kotiruoaksi ja juhlamme kohokohdaksi. Ei tarvitse ensi vuonna suunnitella menoa ABC:n jouluaterialle. Onneksi lapset saivat purkaa energiaansa leikkitelineillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: -1

Ihan kohtuullinen liikenneravintola. Tilava ravintola, lapsille oma leikkipaikka niin sisällä kuin ulkonakin, siitä iso plussa tälle paikalle kuten monelle muullekin ketjun liikenneravintolalle. Ruoan maku on ihan kohtuullinen, ja seisovassa pöydässä saa mahan täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.05.2012
Arvosana: 0

Lukuisia kertoja eri ABC huoltoasema komplekseissa syöneenä tämäkin paikka menee siihen normaaliin ABC tasoon. Ihan perus hyvää ruokaa kohtuu hintaan. Kaikkiin annoksiin kuuluu salaattipöytä, leivät, vesi,maito, kotikalja ja jälkkäriksi kahvi, tee, kaakao (vaikkei sitä joka paikassa mainostetakaan). Paikkana pidin ehkä hiukan nuhjuishen sekaisena moniin muihin verrattuna.
Plussaa myös aukiolo ajoista ja tilavista jaa siisteistä WC tiloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.07.2010
Arvosana: 1

Ruoka-annokset todella maittavia. Hyvät pizzat. Tunnelmallinen ja siisti ABC. Palvelu hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti