Avautuu 16:00

Bistro Julienne

ruokaravintola
Arvosana 2.8 / 5

Modernisti sisustettu, viihtyisä Bistro Julienne sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman vieressä. Voit nauttia ravintolassa illallista, jossa maistuu kauden parhaat raaka-aineet sekä pohjoismaiset maut. Ravintolaa luotsaa Suomen kokkimaajoukkueen jäsen Janne Töllinen.

Kesäisin voit ruokailla viihtyisällä terassilla. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

À la cartre-lista noli aika niukka, ruoat olivat hieman outoja. Tarjoilija oli ystävällinen ja ruoka tuli nopeasti. Ravintola on todella lkauniisti sisustettu.
Hotelliruoaksi ruoka oli hyvää, mutta pöytäseurueemme sisällä eroja tuli; Slow food-possu olii varsin kuivaa ja perunoita ei ollut juuri lainkaan. Kana-annoksen kana oli kuivaa ja mautonta. Hampurilaisemme oli kuitenkin maukas ja mehevä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 19.10.2014
Arvosana: 0

Uuteen ja sisustukselta nättiin bistroon suurin odotuksin.

Tilasin alkuruoaksi klassikkoannoksen: bouillabaissen pienenä versiona. Kokki erittäin hakoteillä: lohikeittoon lisätty muutama äyriäinen ja lopputuloksena huonoin ja mauttomiin keitto, josta olen maksanut. Kokeeksi maistoin myös mustajuurikeittoa samasta pöytäseurueesta, eittämättä sama kokki: maussa vain häivähdys mustajuurta, enimmäkseen mauton litku.

Tarjoilija ei käynyt kysymässä alkuruoista mitään tultuaan keitot pöytään. Olisin palauttanut annoksen, mutta nälkä siitä lähti. Osa keiton liemessä jäi siitä huolimatta syömättä.

Pääruokaan söin karitsaa. Annos oli ylikypsä kuten oli luvattu, mutta lihan koosta päätellen oli ihan peruslammasta. Parempaa lammasta olen saanut usein, mutta tämä meni sarjaan "ihan ok".

Tarjoilijalle huomautin mautomasta äyriäiskeitosta riittävän selkeästi, laskutti kuitenkin täyden hinnan. En voi suositella, varsinkin kun samoilta tienoilta löytyy samanhintaisia, mutta parempia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 12.04.2014
Arvosana: 0

Aamiaisen ruoka tuoretta ja maukasta, leivät vastapaistettuja, siisti noutopöytä koko ruokailun ajan, henkilökunta huolehti asiakkaista.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 19.02.2013
Arvosana: 0

Hotelliruoaksi parhaimmasta päästä etenkin aamiaisen osalta, mutta hyviin ravintoloihin verrattuna illalliset lähinnä ok-tasoisia. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita