Ei tietoa

Burger King Hämeenkatu Tampere

hampurilaisravintola
Arvosana 2.9 / 5

Burger King Hämeenkatu Tampere tarjoaa herkullisia maailmankuuluja liekillä grillattuja hampurilaisia viihtyisässä ympäristössä. Hampurilaisravintolan valikoimista löytyy muun muuassa kuuluisat whopperit, kanahampurilaiset, salaatit, lastenateriat sekä herkulliset jälkiruuat.


Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Neljä kertaa olen käynyt. Joka kerralla tilasin tupla whopperin (ateriana siis). Kolme kertaa sain tavallisen whopperin. Muuten hampurilaiset ihan ok. Ranskalaisia saa tosin melko vähän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: -1

Vihdoin tuli testattua suurella kohulla Suomeen ja Tampereelle palannut Burger King ja Whopper ateria ( lisäjuustolla). Liiketila aivan käsittämättömän surkea ja tilaussysteemi todella outo ja epäkäytännöllinen. Ravintolasali melko epäsiisti ja roskikset pursusivat täynnä. Hampurilainen ihan ok, mutta ei poikennut mainittavasti kilpailijoistaan. En maistanut paljon mainostettua avotulen vaikutusta pihvissä millään tavalla. En keksi syytä poiketa tänne uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 1

Hinta-laatu ok. Liiketila ei toimi. Burger Kingin käyttämä liha ei ole omaan makuuni sieltä parhaimmasta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: -1

Palvelu hidasta, pitkähkö jono ja vain yksi henkilö tiskillä. Tilaussysteemi hölmö, tarjottimet ladotaan tiskille, haet juoman sillä aikaa kun sapuska valmistuu ja jäät odottelemaan... Eikö pikaruoan idea ole että saat ruokasi lähes heti?

Ruoka ei sen kummempaa kuin kilpailijoilla. Söin Steakhouse-aterian, sämpylä kummallisen jauhomainen, ihan höttöä. Purilaisen välissä kastike josta en pitänyt, ranskikset vakiokamaa.

Juoma-automaatilla sotkuista, roskia lattialla ja muutenkin epäsiistiä.
En mene enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli asiallista, sopivan letkeää ja hyvää. Tilausjärjestelmä on todella surkea, sillä sinun pitää muistaa tilauksesti ulkoa ja odottaa ruuhkan keskellä ruokaa. Ei hyvä. Ruoka sen sijaan on todella hyvää, etenkin hampurilaiset, niiden takia siellä käydäänkin. Ne ovat aivan eri luokkaa kuin kilpailijoilla, pihvit mehukkaita ja grillimäisiä, makukombot toimivat ja yksinkertaisesti pikaruoaksi erittäin hyvää. Ranskalaiset ovat ihan okei, samoin muut tuotteet. Laatuun nähden hinta on varsin hyvä, voisi siellä useamminkin käydä. PS. Annan noottia pienistä tiloista, ne ovat erittäin pienet verrattuna kysyntään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2015
Arvosana: 0

Parasta pikahampurilaista. Testattiin mesta naskalin kanssa ja hyvää oli! Nappula otti lasten aterian maidolla ja kruunu päässä väitti että paras hamppari ja ranskikset koskaan missään. Olen ranuista lähes samaa mieltä. Minulle Whopper meal ja eihän se edes tarvitse mitään juustoa väliin, aidolta grillituotteelta maistuu sellaisenaan. Limua saa boostata hanasta kuinka paljon haluaa. Yläkerrassa viihtyisät tilat. Huippua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: -1

Täytyihän sitä käydä testaamassa paljon puhutut hampparit. Kasvispurilainen oli ihan hyvää, maukkaampaa kuin kilpailevissa pikaruokaravintoloissa. Mietityttää vain, koska pikaketjutkin keksisivät että kasvispihvi voi olla muutakin kuin muussattua hernemaissipaprikaa. Seuralainen oli kuitenkin oikein tyytyväinen omaan lihaisaan burgeriinsa.
Tähän sotkuisuuteen kiinnitin itsekin huomiota. Vierailumme sijoittui toki lauantai-iltaan, mutta lattiat näyttivät siltä että niitä tuskin oli pesty edellisen edes edellisenä päivänä. Kengät tarttuivat kiinni lattiaan ja roskaa oli joka puolella. Ruoka kannattaa ottaa mukaan, paikanpäällä en suosittelisi nauttimaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0

Tulipa täälläkin käytyä eikä ihan heti tarvitse toista kertaa mennä. Söin Whopper aterian, ranskalaiset rapeita ja ihan ok suola. Itse Whopper purilainen ei sitten kovin kummoinen ollutkaan. Mainoksen mukaan Amerikan suosikkkiburgeri jo vuodesta 1957" ...ihmettelen... ei tästä kyllä minun suosikkiani tullut. Itse ravintola todella likainen, roskikset pursuili pitkin lattioita. Eikö täällä siivota lainkaan ?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 1

Whopperissa ei maistu kuin majoneesi ja sitäkin oli liian vähän. Tuskaisen mautonta pullaa. Ei tarvii mennä uudelleen. Mee mieluummin Mäkkäriin. Palvelu hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: -1

Aivan huikee mesta. Hampurilaiset peittoo mäkkärit ja heset 100-0 , ranut on rapeita ja hyviä. Limppariakin saa ite hanasta ja se on tosi hyvää. Hampparin pihvit on tosi lihaisia. Juusto on juustokkaampaa ja sämpylät vehnäisempiä !

Paras hampurilaismesta ikinä.

(warning, tämä arvostelu sisältää sarkasmia)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 2, 33100 Tampere - Reitti
020 770 1807
http://www.burgerking.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita