Ei tietoa

Chalupa Food Machete

meksikolaista
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (4)

Konsepti on sotkuinen ja hieman outo ilman juustoa. Ruoka sinällään ihan hyvää mutta ei korkean hinnan arvoista mitenkään. kymppi salaatista ei innosta. Olisin myös toivonut enemmän mausteita.

Nachos annos olisi paikallaan mutta petit bag (kehno nimi) ei siihen auta. Geneeriset nachotkin myyvät jos ne saa *lämpimänä*, juustolla, lihalla, kasviksilla, pavuilla. Pienen pienet kipot guacamolea ja salsaa ei vaan ole tarpeeksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uudehko Chalupa on lupaava konsepti joka ei vielä nykytoteutuksellaan pääse huippuunsa. Tilasin lihaburriton, ja myyjä neuvoi tuotteen rakentamisessa ansiokkaasti. Raaka-aineet olivat hyviä, mutta eivät maistuneet niin paljon kun olisi luullut. Hinta-laatu suhde vielä ehkä hiukan yläkanttiin.

Ravintola oli viihtyisä, mutta asiakaspaikkoja oli nopealla laskemisella vain noin kymmenelle ihmiselle. Ravintola oli puolillaan vaikka kävin siellä illasta, lounasaika saattaa olla liian ruuhkainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.05.2016
Arvosana: 0

Kaipaa reilummin makua. Paikka on siisti ja palvelu ihan hyvää. Quesadilla tehtiin hyvin ja se oli kaikin koostumukseltaan ja ulkonäöltään mainio. Ainut puute vain oli maku. Ilmeisesti raaka-aineet ovat harmillisen vaisuja, koska maultaan annos oli harmillisen tylsä. Hyvä vertailukohta on esimerkiksi Fafas, jossa makuja ei puutu.

Ehdottoman mielenkiintoinen paikka, jos vain raaka-aineet saadaan maukkaammiksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.05.2016
Arvosana: 1

Vegeburrito mukaan. Kenkäkaupan tiloihin auennut pikaruokala on siisti ja vähäiset neliöt on käytetty tehokkaasti - kovin suurella porukalla ei kuitenkaan kannata paikalle suunnata. Mm. Bar Burritoista tutuksi käyneellä rakennustekniikalla asiakas voi koostaa itselleen sopivimman annoskokonaisuuden.

Valitsin listalta burriton (muutakin tarjolla), jota lämmitettiin ansiokkaasti ennen valikoitujen täytteiden latomista sen sisuksiin. Guacamolesta joutui pulittamaan euron ylimääräistä. Pötkö osoittautui kooltaan sopivaksi ja rakenteeltaan hyväksi. Valitettavasti asiakkaan osoittamia raaka-aineita oli suhteellisesti melko vähän ja kokonaisuus oli minun makuuni aivan liian kuiva - kastikkeita tahi mehevämpiä raaka-aineita tulisi olla runsaammin. Sinällään lupaavalta näyttänyt chililastujen määräkään ei tuonut annokseen särmää.

Palvelu miellyttävää ja hymyileväistäkin. Käynen vielä testaamassa toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.04.2016
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Verkatehtaankatu 7, 33100 Tampere - Reitti
0405817111
http://chalupa.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita