Keittiö auki

Kaffila

kahvila
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiva kahvila ja hyvät aukioloajat.

Cappuccino oli latte arteineen erinomainen. Suklaatortussa maistui vitriini, mutta olen kyllä keskimääräistä krantumpi leivonnaisten tuoreuden suhteen, miehelle sama paakelssi upposi ilman mutinoita.

Kahvilan valaistus voisi olla vähemmän kirkas ja enemmän tunnelmallinen, muuten sisustus osastoa ihan kiva ja ei valittamista. Myös palvelu oli oikein toimivaa.

Kaffilalla ei ole tarjota mitään mullistavia elämyksiä, mutta tässä ketjukahviloiden valtakunnassa oikein mukava ja suositeltava tapaus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Hyvät aukioloajat, hyvä kahvi, kiva tunnelma ja palvelu pelaa - aamupalakin on toimiva idea. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Sunnuntainen aamiainen. Lähellä Keskustoria sijaitsevassa kahvilassa on huomattavan korkeat huoneet ja nuorekkaahko sisustus. Brunssia tilatessa saa kassalta mukaansa kahvi-/teekupin, voisarven ja tarvittavat astiat. Särmätön taustamusiikki sopivalla voimakkuudella.

Aamiaispöydässä tarjolla tuoremehua, jogurttia, paria eri mysliä, sämpylöitä, erilaista materiaalia viimeksi mainittujen väliin sekä kananmunia. Leivänpaahdinkin löytyy niille, jotka onnistuvat leikkelemään sämpylöistään tasaisia puolikkaita (ei ihan helppoa). Laatu tasaisen ok. Kahvia saa santsata ja lisää teevettä saa kassalta - teemiehenä toivoisin myös uutta teepussia.

Palvelu ystävällistä, tunnelmallinen paikka, kelpo tarjoomukset. Tamperelaisittain hyvä valinta aamupalalle, jotakin lämmintä (puuro, munakokkeli?) voitaisiin toki vielä valikoimaan lisätä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 13€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Mukavan kodikas kahvila, vähän vaihtelua tavallisiin ketjukahviloihin. Pari kertaa tullut käytyä (en ole paikallisia) ja varmaan tulee vielä kolmaskin kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: 0

Suolaista ja makeaa joka lähtöön. Useampi gluteeniton vaihtoehto, oma lempparini on rieska paahtopaistitäytteellä. Tuorepuristettu appelsiinimehu saa hymyn huulille. Palvelu on ollut joka kerta aidosti ystävällistä. Pienet tilat, mutta loistava tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2014
Arvosana: 0

Hyvä kahvila, laaja valikoima kahveja, teetä ja herkkuja, ja auki sunnuntaisinkin. Siitä erikois-sydänsydän-pisteet tälle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.10.2014
Arvosana: 0

Espressokahvit Tampereen parhaasta päästä! Pidin ensin Kaffilan lattea hieman mauttomana (silti hyvää!), mutta henkilökunta ohjeisti kokeilemaan La Bomba -papuja.

Kaffilan salaatit ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Tarjolla on viimeaikoina ollut myös oikein hyvää gluteenitonta suolaista piirakkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 1

Runsas valikoima, luomua ja reiluakauppaakin vaihtoehtona, erinomaiset smoothiet, maustettua vetta tarjolla kaikille asiakkaille veloituksetta, lempeä ja pirteä sistustus=Tampereen kivoimpia kahviloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.06.2014
Arvosana: 1

Hyvää kahvia, hyvä tarjonta suolaista ja makeaa. Itse maistelin kahvia ja appelsiini kakkua. Kahvi oli hyvää ja kakku maistui.. nam! Kaffila on aika pieni ja näytti myös suositulta koska melkein kaikki pöydät oli täynnä. Mukavaa kahvila tunnelmaa, täällä voisi istuskella pidempäänkin. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa ja aivan varmasti tulen tänne itsekin uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksis kiven katu 11, 33100 Tampere - Reitti
032127421
https://www.facebook.com/KAFFILATAMPERE

Vaihtoehtoisia ravintoloita