Suljettu nyt

Lounasravintola Elite

laatua lounastamiseen
Arvosana 3.3 / 5

Kalevan uusin ja laadukkain lounas. Päivittäisen kahden vaihtoehdon kotiruokalounasbuffetin ohella myös keitto- ja salaattilounas vaihtoehdot. Aamuisin tarjolla myös runsas aamiaisbuffet.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käytiin täällä kun paikka oli vasta hiljan avattu, joten en tiedä mikä taso on nykypäivänä. Meidän kokemus ei ollut kovin hääppöinen. Puitteet oli ihan mukavat ja palvelukin ok. Jauhemaksapihvit ei olleet mielestäni hyviä ja salaattipöytä ammotti tyhjyyttään... Ehkä täytyy kuitenkin joskus antaa paikalle uusi mahdollisuus, jos kyseessä oli vain alkukankeutta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0

Ympäristöltään "perus" lounasravintola, jossa kuitenkin ainakin osa ruuista selvästi tehdään itse eikä käytetä pelkkiä valmiseineksiä.

Yhden käyntikerran perusteella voi todeta, että paikan päällä leivitetyt possupihvit olivat maukkaita. Salaattipöytä ihan kohtalainen, mutta pannukakku oli tarjolla kylmänä.

Jos puolikkaita voisi antaa, antaisin ruuan laadusta 3.5. Kun ei voi, kolmonen on kuitenkin lähempänä totuutta kuin nelonen. Mutta voiko noita joidenkin arvostelijoiden antamia täysien 5 tähtien arvosanoja selkeästi lounasravintolasarjassa kamppailevan ravintolan ruualle pitää enää täysin uskottavana? Ei täällä sentään huippuravintoloiden ruuan tasolla olla, joskaan ei niiden hinnankaan, eikä varmaan ole tarkoituskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 1

Hyvä ja monipuolinen ruoka ja iloinen palvelu! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2013
Arvosana: -2

Paras tapa aloittaa aamu. Rauhallinen ja asiakkaista välittävä palvelu. Useamman aamiaisen syöneenä ja aina tyytyväinen. Aamiaistarjoilun leivät jumalaisen hyvää! Sydämensulattavan ystävällinen mies kassalla aina iloisena!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 29.06.2012
Arvosana: 0

Uusi tuttavuus, lounasravintola Elite, sammonkadulle vei pisteet kotiin!

Olipahan miellyttävä kokemus käydä uudessa lounasravintola Elitessä. Karjalanpaisti oli todella hyvää ja ruokaa sai syödä niin paljon kuin itsestä hyvältä tuntui. Salaattibuffetkin oli erittäin hyvä ja monipuolinen. Tänne tulen uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Sammonkatu 44, 33540 Tampere - Reitti
050-3403709
http://www.lounasravintolaelite.fi