Ei tietoa

Martina Tampere

italialaista
Arvosana 2.6 / 5

Ravintola Martina Tampere tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Tampereen ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ideaparkin Martina. Olin kuvitellut Martinan olevan hyväkin pizzaravintola, mutta petyin pahemman kerran. Tilasin Pomodoro-pizzan. Ensinnäkin annosten toimitus pöytään kesti luvattoman kauan. Plussaa oli salaattipöytä, joka kuului hintaan ja oli melko monipuolinen. Kun pizza saapui pöytään olin todella pettynyt! Pizza näytti lähinnä Margheritalta. Vuohenjuustoa ei ollut juuri nimeksikään ja muutkin täytteet kortilla. Lisäksi kuiva kuin kengänpohja. Vihastutti kyllä moinen laatu. Lopuksi vielä odottelimme tarjoilijaa tovin ennenkuin pääsimme lopulta maksamaan epäonnistuneesta ateriastamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: 0

onneton sählääjä tarjoilija, Ja toinen peesas viereessä, ei avata tämän paikan ovea toiste! ! Valkosipuliperunat eivät olleet valkosipuliperunoita ja ne oli vanhoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2015
Arvosana: -1

Pakko myöntää ,että odotukset eivät olleet kovin korkealla mennessäni ravintolaan ,mutta olen todella positiivisesti yllättynyt ja iloinen käydessäni Martinassa. Ruoka oli hyvää ,lista monipuolinen ja mikä ilahduttavinta - palvelu oli parhaimmistoa mitä olen ikinä saanut - ystävällistä ,iloista ,ammattimaisen asiakaspalveluhenkistä. Tulen varmasti toisekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: -1

"Keskon rosso". Listalla hirmuinen määrä ruokaa, josta jokainen löytää varmasti omansa. Todella tarkat ketjun annosohjeet, mm. kana-mozarellasalaatti ei ole mozarellaa nähnytkään. Hyvät perusmaut ruuissa kohdallaan. Jätskiannokset on ihania!
Ketjumainen, tilava ravintola, samalla rahalla voisi toisaalta saada laadukkaammat annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2014
Arvosana: 0

Mukavavat ja tilavat tilat pienestä ketjuravintolamaisuudesta huolimatta. Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä, tosin asiakkaitakaan ei ollut kuin viisi itseni lisäksi.
Pannupihvi oli hyvin maustettua ja annoksen asettelu hyvin onnistunut. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.02.2014
Arvosana: 1

Söin Martinan possun. Ruoka oli kauttaaltaan peitetty suolalla joten hyvä kun ei jäännyt syömättä. Tarjoilijalle huomautettuamme asiasta saimme ilmaiset jäätelöannokset. Ilmeisesti kokkikin oli myötännyt virheensä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 12.08.2013
Arvosana: 0

Erinomainen palvelu, puitteet suurempienkin juhlien järjestämiseen lähipiirissä. Kodikas tunnelma, sisustus hyvä ja lapsillekin uudenaikainen leikkipaikka. Olen käynyt muissa Martinoissa, niissäkin on ruoka hyvää mutta sisustukseen ei ole panostettu niin paljon kuin tähän kohtalaisen nuoreen Martinaan.

Täällä voi myös viettää aikaa jos on vuosipäivää viettämässä, fiilis on jossain arjen romantiikan paikkeilla parhaimmillaan.

Siisteys kiinnitti myös huomion, todella siisti ravintola pitkään aikaan verrattuna jopa kalliimpiin ravintoloihin.

Paikkaa on kiva suositella kun on syönyt hyvää ruokaa ja saanut ystävällistä palvelua ja vinkki; monipuolinen salaattipöytä käy pikkunälkään ja linjojoistaan huolehtivalle hyvin :) Mm. paahdetut suolatut pähkinät ja herkkusienet (ei purkista onneksi) olivat kiva lisä salaattipöytään ja se leipä on nam!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.03.2013
Arvosana: -3

Pastalounasta lauantaina. Ravintola on syrjässä ja lähes näkymätön, yhteydessä sijaitseva hotelli kannatellee taloudellisesti. Ikkunoista ankeat näkymät, valaistus ja sisustus ihan ok. Ulko-oven tuntumassa kylmä.

Vuohenjuusto-kasvispasta oli runsas ja liiallisellakin yrttiöljyllä sivelty. Putkipastakin oli käytetty pannulla kasvisten kanssa, osa pastoista mennyt koppuraisiksi (yök). Kasvikset ok ja annoksen päälle aseteltu vuohenjuustokiekko maistuva. Salaattipöytä sisältyi hintaan, nosti ruoan laadun kahdesta palkista juuri ja juuri kolmen puolelle vaikkei erityisen eeppinen ollutkaan.

Tarjoilija ensimmäistä päivää töissä, iloa ja yritystä riitti. Lista laaja, helposti lähestyttävä ketjuravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.03.2013
Arvosana: 0

Kävin ravintolassa perjantai-iltana, jolloin paikka oli varsin täynnä. Miljöö ei ollut mitenkään viihtyisä, koska likaisia lautasia ja muita astioita oli jätetty lojumaan keittiön luukun viereen eli siihen, mistä tarjoilijat hakevat valmiit ruoka-annokset vietäväksi pöytiin. Lisäksi osassa valoista oli jotakin vikaa, koska ne menivät pois ja päälle vähän väliä. Tarjoilija ei missään vaiheessa pahoitellut mitään tai maininnut, että ruuan saamisessa voi kestää.
Alkupalapöytä oli sotkuinen (salaatinrippeitä pöytien reunoilla yms.). Myös lähes kaikki salaatit olivat lopussa ja krutonkikulhossa taisi olla kolme krutonkia jäljellä. Hirvityksen kruunasi jäiset ananaspalat, jotka olivat maun puolesta halvinta purkkitavaraa.
Keittiön ja tarjoilijoiden välillä ei ole juurikaan kommunikaatioita, koska ruuat seisoivat pahimmillaan valmiina yli 10 min, ennen kuin ne vietiin pöytiin.
Pääruokaa odotellessa tulin havainneeksi, että tarjoilijat olivat kiireisen oloisia, mutta keittiöhenkilökunnalla ei tuntunut olevan juurikaan kiirettä, niin rauhallisia kaikki liikkeet olivat. Koska ravintolassa on avokeittiö, olisi suotavaa, että kokit käyttäisivät puhtaita vaatteita. Molempien kokkien essut olivat hirveän likaiset. Valitettavasti sain seurata omin silmin, miten ammattitaidotonta kokin työskentely oli oman annokseni kohdalla: pihvi Arrabbiataan kuuluu pariloitua naudan ulkofileetä (pihvi oli mauton, mutta oikein kypsennetty – se on ainoa syy, miksi annan ruualle OK:n), arrabbiatakastiketta (mautonta valmis-tomaattikastikesotkua), pariloituja kasviksia ja cipollataa. Kokki kaatoi kasvikset yhtä aikaa pannulle, joten lautasella oli sitten lähes syömäkelvotonta kesäkurpitsa-munakoiso-mössöä ja lähes raakoja sipuleita.
Pääruoka (pihvi Arrabbiata) saapui 1 h 20 min kuluttua tilauksesta - eli aivan liian pitkän odotuksen jälkeen. Tarjoilija ei ollut moksiskaan pitkästä odottelusta. Ilmeisesti tuo on ravintolalle normaalia.
Kaiken kaikkiaan erittäin suuri pettymys, enkä suosittele kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 20.02.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Rautatienkatu 21, 33100 Tampere - Reitti
020 799 4027
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-tampere

Vaihtoehtoisia ravintoloita