Keittiö auki

Pieni Panda

aasialaista
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (27)

Olimme vakiasiakkaita, pidimme ruuasta paljon, mutta henkilökunta alkoi arvostella ilkeästi ja nyrpeällä naamalla kuinka paljon ruokaa söimme buffetista. Ei enää ikinä tänne.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 29.09.2019
Arvosana: 0

Take a way laitetaan rasiaan tieskuinka kauan seisoneena noutopöydästä. Ainakin 3 krt näin käynyt friteeratuille kanapalleroille.Kylmiä kun pääsee kotiin.Tänään vielä ostin.Kotona avasin rasian,jossa aivan litteä suilaleiksi leikattu file.Kylmää sekin..Ei ollut palleroa nähnytkään.Jäi nälkäkin.En mene enään ikinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffetissa määrä korvaa laatua. Buffetissa on tarjolla kiinalaistyylistä perusruokaa paistetusta riisistä kanacurryyn. Kiinalaiset ruoat ovat ihan ok mutta sushit jättäisin täällä syömättä. Innovatiivisuus näkyy sushien täytteissä mutta joskus vähemmän olisi enemmän. Huonompaa kuin perushuttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.02.2017
Arvosana: 0

Lounasbuffet oli monipuolinen, jotkin vaihtoehdot vähän liian mausteisia omaan makuun. Buffetin perusteella menen kyllä uudestaan, mutta asiakaspalvelu oli häiritsevän epäkohteliasta. Palvelun perusteella en enää menisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Haaleaa perussapuskaa. Sushista plussaa, vaikka mitään huikeita makuelämyksiä ei tarjonnutkaan. Lämpimät ruoat olivat tiskissä jo melko lailla viileitä, tarjonta ihan ok kuitenkin. Ei varmaan tarvitse enää tulla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 0

Tämä on ollut vakipaikkani monen vuoden ajan, mutta viimeisin käyntini sai harkitsemaan paikan vaihtoa.
Minulla ei ollut listaa soittaessani ravintolaan, josta olisin nähnyt annosten numerot, joten sanoin annosten nimet.
Toinen tilaamistani annoksista oli "kanaa chilin ja sipulin kanssa", mutta tarjoilijalla oli vaikeuksia ymmärtää tätä ja lopulta hän tuntui hermostuvan ja löi minulle luurin korvaan.

Saapuessani ravintolaan minulle sanottiin ettei sellaista annosta ole heillä. Näytin listalta mitä olin tarkoittanut ja puuttuvaa annosta alettiin heti valmistaa. Kävi ilmi, ettei tarjoilija ymmärtänyt sanaa "chili", kun en ääntänyt sitä k:lla eli "kili".

Onnekseni en joutunut kauaakaan odottamaan puuttuvaa annosta, mutta kun tarjoilija toi minulle ruuat, oli hänellä handsfreen napit korvillaan ja hän puhua pulputti jonkun kanssa puhelimessa.

Vielä maksaessani kokki rynnisti keittiöstä ulos ja puhui jotain hetken tarjoilijan kanssa. Lopulta tarjoilija toi minulle yhden ruokarasian erikseen ja sanoi, että tässä oli kaipaamani chiliannos ja että kassissani olisi kanaa ja sipulia annos.

Maksoin kahdesta annoksesta ja vasta kotona minulle selvisi, että olin saanut tilaamani kaksi annosta sekä kanaa ja sipulia -annoksen ikäänkuin kaupan päälle. Minun mielestäni se oli kohtuullinen korvaus huonosta asiakaspalvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava buffet uudella omistajalla. Sushipöytä on täynnä useita eri lajeja ja lihaa,kanaa ym. löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja. Ruoat ovat kerrassaan loistavan makuisia. Salaatit ovat tuoreita. Henkilökunta on ujoa ja ystävällistä. Ainoa mikä harmitti oli että kukaan muu ei ollut löytänyt syömään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: -1

Kyllä on paikpoilla eroja. ikävä edellistä yrittäjää,
oli sentään hyvää kanaa.
Kuinka nykyistä voi sanoa Kiinalaiseksi kun kana
puuttuu pöydästä kokonaan?
Ruoka tarjotaan liian kylmänä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1290€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: -1

Uusi lempikiinalaisemme, johon on pakko päästä aina uudestaan: monipuolinen lounaspöytä auki pitkään, opiskelija-alennus siihen päälle yht. 7,80€. Tämän paikan currykanaa on pakko kokeilla, uniikki ja maukas! Muutkin ruoat ovat täynnä makua ja niitä riittää, tekivät meille pyynnöstä haluamaamme (seurueessa 3 hlö). En ole buffetin susheja maistanut, mutten kiinalaisessa niitä oletakaan saavani, sushiravintolat on erikseen ja hyvä niin. :) Tampereen paras, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Tämä on tällä hetkellä meidän suosikkipaikka. Erityisesti yllätti tofu-curry. Oma suosikkini on kuitenkin paikan sushi. Palvelu on kohteliasta, muttei liian innokasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Sammonkatu 9, 33540 Tampere - Reitti
03 2553304

Vaihtoehtoisia ravintoloita