Lounas käynnissä

Pieni Panda

aasialaista
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (25)

Lounasbuffetissa määrä korvaa laatua. Buffetissa on tarjolla kiinalaistyylistä perusruokaa paistetusta riisistä kanacurryyn. Kiinalaiset ruoat ovat ihan ok mutta sushit jättäisin täällä syömättä. Innovatiivisuus näkyy sushien täytteissä mutta joskus vähemmän olisi enemmän. Huonompaa kuin perushuttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffet oli monipuolinen, jotkin vaihtoehdot vähän liian mausteisia omaan makuun. Buffetin perusteella menen kyllä uudestaan, mutta asiakaspalvelu oli häiritsevän epäkohteliasta. Palvelun perusteella en enää menisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Haaleaa perussapuskaa. Sushista plussaa, vaikka mitään huikeita makuelämyksiä ei tarjonnutkaan. Lämpimät ruoat olivat tiskissä jo melko lailla viileitä, tarjonta ihan ok kuitenkin. Ei varmaan tarvitse enää tulla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 0

Tämä on ollut vakipaikkani monen vuoden ajan, mutta viimeisin käyntini sai harkitsemaan paikan vaihtoa.
Minulla ei ollut listaa soittaessani ravintolaan, josta olisin nähnyt annosten numerot, joten sanoin annosten nimet.
Toinen tilaamistani annoksista oli "kanaa chilin ja sipulin kanssa", mutta tarjoilijalla oli vaikeuksia ymmärtää tätä ja lopulta hän tuntui hermostuvan ja löi minulle luurin korvaan.

Saapuessani ravintolaan minulle sanottiin ettei sellaista annosta ole heillä. Näytin listalta mitä olin tarkoittanut ja puuttuvaa annosta alettiin heti valmistaa. Kävi ilmi, ettei tarjoilija ymmärtänyt sanaa "chili", kun en ääntänyt sitä k:lla eli "kili".

Onnekseni en joutunut kauaakaan odottamaan puuttuvaa annosta, mutta kun tarjoilija toi minulle ruuat, oli hänellä handsfreen napit korvillaan ja hän puhua pulputti jonkun kanssa puhelimessa.

Vielä maksaessani kokki rynnisti keittiöstä ulos ja puhui jotain hetken tarjoilijan kanssa. Lopulta tarjoilija toi minulle yhden ruokarasian erikseen ja sanoi, että tässä oli kaipaamani chiliannos ja että kassissani olisi kanaa ja sipulia annos.

Maksoin kahdesta annoksesta ja vasta kotona minulle selvisi, että olin saanut tilaamani kaksi annosta sekä kanaa ja sipulia -annoksen ikäänkuin kaupan päälle. Minun mielestäni se oli kohtuullinen korvaus huonosta asiakaspalvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava buffet uudella omistajalla. Sushipöytä on täynnä useita eri lajeja ja lihaa,kanaa ym. löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja. Ruoat ovat kerrassaan loistavan makuisia. Salaatit ovat tuoreita. Henkilökunta on ujoa ja ystävällistä. Ainoa mikä harmitti oli että kukaan muu ei ollut löytänyt syömään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: -1

Kyllä on paikpoilla eroja. ikävä edellistä yrittäjää,
oli sentään hyvää kanaa.
Kuinka nykyistä voi sanoa Kiinalaiseksi kun kana
puuttuu pöydästä kokonaan?
Ruoka tarjotaan liian kylmänä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1290€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: -1

Uusi lempikiinalaisemme, johon on pakko päästä aina uudestaan: monipuolinen lounaspöytä auki pitkään, opiskelija-alennus siihen päälle yht. 7,80€. Tämän paikan currykanaa on pakko kokeilla, uniikki ja maukas! Muutkin ruoat ovat täynnä makua ja niitä riittää, tekivät meille pyynnöstä haluamaamme (seurueessa 3 hlö). En ole buffetin susheja maistanut, mutten kiinalaisessa niitä oletakaan saavani, sushiravintolat on erikseen ja hyvä niin. :) Tampereen paras, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Tämä on tällä hetkellä meidän suosikkipaikka. Erityisesti yllätti tofu-curry. Oma suosikkini on kuitenkin paikan sushi. Palvelu on kohteliasta, muttei liian innokasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

No jaa. Ruokien lämpötila ketutti. Ihan haaleita, vain hieman lämpöä aisti. Höyrystä ei tietoakaan, vaikka ruoka tulisi säilyttää yli 60 asteessa bakteerien kasvun estämiseksi. Ei ne edes oikein kylmänä maistuneet kummoiselle, tosin taitaa olla aikas pliisuja kuumanakin. Teki mieli itse säätää laarin nupista vähän asteita lisää, ärsyttää kun ilmeisesti sähkössä pitää noin kovasti säästää. Sushi (=californiarullat) oli ihan kelvollista, joskaan en tohtinut raakaa kalaa sisältävää sorttia ottaa kun en tiennyt kauanko ne siinä laarin reunalla ovat seisseet. Kaippa jossain välissä annan vielä mahdollisuuden..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.07.2015
Arvosana: -1

Söin pitkästä aikaa Pikkupandassa. Mielestäni paikka on petrannut, sillä aiemmalla visiitillä haittasi se, että ruuat olivat haaleita, mutta nyt ihan niin lämpimiä kuin seisovassa pöydässä olettaa sopii. Maustaminen on keskivertoa innovatiivisempaa; ruuat maistuvat erilaisilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Sammonkatu 9, 33540 Tampere - Reitti
03 2553304

Vaihtoehtoisia ravintoloita