ANyha

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pieni Panda aasialaista

Uusi lempikiinalaisemme, johon on pakko päästä aina uudestaan: monipuolinen lounaspöytä auki pitkään, opiskelija-alennus siihen päälle yht. 7,80€. Tämän paikan currykanaa on pakko kokeilla, uniikki ja maukas! Muutkin ruoat ovat täynnä makua ja niitä riittää, tekivät meille pyynnöstä haluamaamme (seurueessa 3 hlö). En ole buffetin susheja maistanut, mutten kiinalaisessa niitä oletakaan saavani, sushiravintolat on erikseen ja hyvä niin. :) Tampereen paras, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Taattua laatua; parempaa sushia en ole koskaan vielä syönyt. Hintansa puolesta ei sovi meille ihan arkisyöminkeihin, mutta kun lähtee avoimin mielin ja kohtuullisen maksukykyisenä, niin saa taatusti erinomaisen japanilaisen kokemuksen! Tarjoilijat ovat usein kyllä hieman vaisuja ja vaivaantuneen oloisia, toivoisin, että jos japanilaiset maneerit eivät luonnostaan onnistu, niin olisivat ihan omina itseinään mieluummin. :) Paikka panostaa selvästi hienostuneeseen sushiin, mutta toivoisin japanilaisen ruoan tarjonnan olevan hieman laajempaa, myös suuria lämpimiä annoksia, niin kuin Japanissa oikeasti saa. Mutta ei voi kuin suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Nepali Kitchen nepalilainen, intialainen

Tilasimme ala carte -listalta ja kaikkien seurueen annokset olivat erinomaisia ja maukkaita, ja curry-kana käännytti senkin meistä, joka ei olisi halunnut nepalilaiseen syömään. ;) Juomat edulliset, palvelu ystävällistä. Tästä tulee kantapaikka! Ravintolan sisustus ei päätä huimaa, mutta ruoan laatu korvaa sen moninkertaisesti. Pitää testata vielä lounaspöytä, en usko pettyväni siihenkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Golden Unicorn kiinalaista

Miedoista mauista pitäville ehkä sopiva, omalle kielelle tosi mauton Sammonkadun kiinalaisiin tottuneena, vaikka muistan tästä paikasta pienempänä pitäneeni. Buffetissa oli vain muutamaa kastiketta (kanaa ja vihanneksia, nautaa ja bambua) ja keitot ja muut perusjutut. Jälleen ehkä minut on hemmoteltu, mutta toivoin suurempaa valikoimaa. Palvelu perus ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit