Keittiö auki

Pizpala

grilli ruokaa
Arvosana 2 / 5

Avoinna aina 24/7. Pizpalasta löydät grilliruoan lisäksi myös laajan valikoiman oluita, siideriä, virvoitusjuomia, peruselintarvikkeita, maitotuotteita, jätskiä sekä makeisia ja snacksejä. Meillä myös Veikkauksen asiamiespiste sekä erilaiset RAY pelikoneet.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (18)

25. 12 .2019 Söin käristeen ja täyslihahampurilaisen. Kaikki pahanmakuisia eikä mikään tuoretta. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 26.12.2019
Arvosana: 0

Hyvät makkaraperunat hinta voi olla eri en nimittäin muista

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 17.10.2019
Arvosana: 0

Kävin aamulla hakemassa kahvin ja ajattelin että syönpä hampurilaisen samalla. Sielä oli vanhempi nainen töissä ja ihan asiallinenkin oli. Taisi olla vain aamu äreä. Jätin tilaamatta kuitenkin. Henkilökunta pamautti raakoja pihviä paljain käsin millä oltiin ensin käsitelty rahoja paistumaan ja sormet täynnä sormuksia. Alkoi kuvottamaan joten jätin tilaamatta ruokaa. Joskus öisin käynyt ja silloin on käytetty asiallisesti pihtejä. Tosin laatu huonontunut viimeisen parin vuoden aikana. Onko sitten uusi valmistustapa vai halvimmat raaka-aineet mitä kaupasta saa. Erinomainen kahvi hintaansa nähden ja tupakatkin saa samalla reissulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2019 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasimme hippasen hiprakassa ristikkoperunat. Palvelu oli hyvää mutta itse annos melko kehno. Ei paljoa odotettukkaan tämän hintaluokan tuotteesta, mutta suolaa oli valitettavasti aivan liikaa ja tilaamamme valkosipulidippikin oli vain omituisesti sekaan heitetty... noh mutta saatiinpahan ainakin vatsamme täyteen! On se aina mukavaa kun läheltä saa ruokaa. Tullaan toistekkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.01.2018
Arvosana: 0

Nopee palvelu mutta ei missään saa näin onnettomia makkaraperunoita.
Jos käy kilpailijalla vähän matkan päässä kiskasee makkaraperunat niin näistä pizpalan makkaraperunoista ei voi edes puhua. aivan karmeeta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: -1

Täyslihahampurilainen tehdään kyllä oikealla tavlla mutta mausteen jotain merkillisen makuista punaista kastiketta joka ei mielestäni hampurilaiseen kuuluisi ollenkaan. Höyrymakkara sen sijaan lunasti paikkansa. Tuskinpa käyn uudestaan.
No kävin kuitenkin eipä mikään ollut muuttunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.03.2016
Arvosana: -1

Haimme oikein hyvät hot wingsit ja ristikkoperunat noutoruokana. Yllätyimme, että siivet olivat jopa paremman makuisia kuin monissa keskustan varsinaisissa siipiravintoloissa. Sama koski myös ristikkoperunoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: -1

minusta oli ihan viihtyisä paikka sunnuntai iltapäivänä. Ihana myyjä jutteli paljon työn ohessa. (Kirsi) Makkaraperunoissa hyvä makkara.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: -2

Palvelu ok, Ruoka perusmättöä, söi, mutta ei häikäissyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.12.2013
Arvosana: 0

Annokset tehdään laadukkaista tuotteista kuten esim. Lihajaloste,joten hinta/laatusuhde ihan kohdallaan.Kiireinenkin henk.kunta ehti hyvin kiitellä vaikka pikkujouluryhmää oli paljon.Edellisiin kommentteihin verrattuna saimme siis hyvää palvelua,olisiko taso nousussa palautteiden myötä???

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pispalan valtatie 28, 33250 Tampere - Reitti
032127795
http://www.pizpala.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita