Ei tietoa

Ravintola Muusa

eurooppalaista
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olympiakorttelin uusi tulokas teki hyvän vaikutuksen. Hanoissa kymmenkuntaa vähän erikoisempaakin olutta, muutama drinkkikin löytyy ja viinit kohtuullisia hinnoittelultaan. Alkuun tilattu whisky sour täytti paikkansa ja herätteli ruokahalun.

Ruokana Lammaskofta ja seuralaisella salaatti. Annoksen lisukkeet suorastaan erinomaisia ja monipuolisia, harissatsatsiki oikein maukasta. Itse lammas oli hyvää, mutta olisi voinut olla hieman rasvaisempaa ja "mureaa". Nyt aika tiivis pötkylä. Seuralaisen salaatti hyvää tasoa. Jälkkärit perushyviä kakkupaloja. Ruokalista mielenkiintoinen ja hyväkuuloisia sooseja erikseen. En vain keksinyt minkä kanssa niitä pitäisi tilata.

Sisustus sekalaisen sympaattinen, mutta harmillisesti nykysuuntausten mukaisesti akustiikkaan ei ole kiinnitetty mitään huomiota, joten ilmapiiri meluisia. Ajoittain odoteltiin palvelua, tosin ilta oli kiireinen. Kokonaisuutena kuitenkin perusvarmalla tasolla.

Ensi kokeilu jätti oikein positiivisen fiiliksen ja varmasti tulee testattua listalta muitakin. Bonuksena hyvä juomavalikoima, joten ruokailun päätteeksi voi jatkaa iltaa oluiden merkeissä.

Hyvä, uusi lisä Tampereen tarjontaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.01.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Satakunnankatu 10, 33100 Tampere - Reitti
010 526 8611
http://olympiakortteli.fi/muusa/

Vaihtoehtoisia ravintoloita