Köket är öppet

Hotelli Tammer

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (9)

Trattorian salaattipöytä on erinomainen ja runsas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.01.2016
Betyg: -3
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kaksi käyntiä viime keväänä, toinen huhtikuussa, toinen toukokuussa. Huhtikuussa isolla porukalla lauantaina pöytä etukäteen varattuna. Tarjoilija osaava, luonteva, iloinen, osasi suositella ja kertoa enemmän. Alkupalat hyviä, pääruuat samoin, juomasuositukset onnistuneita, tunnelma katossa!

Mutta sitten... toukokuussa käynti keskellä viikkoa illalla. Tilasin samaa kuohuviiniä kuin edellisellä kerralla. Tuotiin väljähtynyttä juomaa. Tarjoilijaa sai odottaa vartin, ennen kuin pääsin palauttamaan kuoharin. Mukisematta toi uuden lasillisen, jossa tällä kertaa kuplat, vaan maku ei muistuttanut sitä mitä piti. Saattoi olla korvike, tai sitten pulloissa laatueroja.

Suosittelen Tammeria ehdottomasti isommalle porukalle ja jos etukäteen teette pöytävarauksen. Tällöin vierailuunne on varauduttu ja homma pelaa. Arki-iltana tämä paikka ei ehkä ole se, johon on mutkatonta poiketa ex tempore. Yksi Tampereen parhaita silti, kun syömääntulo etukäteen tiedossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.07.2014
Betyg: 0

Tarjoilijat eivät olleet kovin ystävällisiä. Tieto annoksen sisältämistä aineista ei tuntunut kiinnostavan. Todettiin vain, että ollaan vain tuuraamassa. Toistamiseen allergikolle tuotiin annos, joka sisälsi ko. ruoka-ainetta. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.02.2014
Betyg: -1

Palvelu oli iloista ja positiivista, mutta ruuista kysellessä hieman tiedotonta ja hälläväliä asenteella. Lihapullat jäivät tilaamatta kun tarjoilija ei tiennyt edes "mitä kaikkea lihaa niihin nyt pistetäänkään."

Pihvi oli hyvin kypsytetty pyynnön mukaan ja maukas - mozzarella pizza oli ihan ok.

Ravintolan tunnelma ulkona syödessä oli erittäin loistava, varsinkin puolisonkanssa syödessä. Hinnat olivat tälläiselle hieman spesiaalimmalle ulkonasyönnille kohdillaan palvelun ja tunnelman ansiosta.

Kauniina kesäiltana - varsinkin erityisen henkilön seurassa - suosittelen erittäin lämpimästi. Muuna aikana paikka vielä testaamatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 14.12.2013
Betyg: 0

Kävimme kokeilemassa Tammerin brunssin, joka aloitettiin maaliskuussa 2013. Hinta oli aika suolainen 28 euroa, mutta toisaalta tämä on kaupungin tämänhetkisistä brunsseista paras. Buffetissa oli yhdistetty mielestäni hyvin tutut ja turvalliset maut, kuten erilaiset lohiruoat, munakokkeli ja lihapullat sekä persoonallisemmat mausteet, kuten tryffeli ja vahvat yrtit.

Salaattipöytä oli turhan niukka ja kasviksia muutenkin vähän. Muuten olin kattaukseen erittäin tyytyväinen. Vanhanaikaisella tavalla pramea Tammer on myös lapsiperheystävällinen paikka, siitä plussaa.

Koko arvostelu ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-hotelli-tammerin-brunssi-nostaa-arjen-ylapuolelle/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 07.04.2013
Betyg: 1

Tammer on tyylikkään oloinen ravintola. Ruoassa ei ole valittamista. Hotelliksi hieman keskimääräistä mukavamman oloinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.03.2011
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2010
Betyg: 0

Ylimielisin ja töykein palvelu 20 Tampereella asumani vuoden aikana, Lauantaina yritin tilata aamupäiväoluen ja kysyin missä on aamulehti. No iäkkäät tarjoilijajkalkkunat kovaan äänen tiskin takana arvostelemassa asiakkaan ulkonäköä. En edes yritä tulla syömään tähän paikkaan varmasti. Hyvästi ikiajoiksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 80€ Tillagt: 05.07.2010
Betyg: -1

Tammer ei kuulu kaupungin varsinaiseen ravintolakuvaan kovin merkittävänä tällä hetkellä, mutta moni on käynyt siellä kuitenkin syömässä isommalla porukalla. Itsellä on noin 3-4 kokemusta Tammerin keittiön tarjoamisista, viimeisin parin viikon takaa.

Alkuruokana oli lohikappeli, joka käytännössä tarkoitti pastrami-tyyppistä lohi-installaatiota mädin kera. Annos oli ihan toimiva, tuoreen tuntuinen ja huolella laadittu. Ei valittamista. Pääruuaksi tarjoiltiin härkää kahdella tapaa eli perinteisesti normaalifile sekä ylikypsä osuus. Annos oli toimiva, tosin melko perinteinen kotimainen ravintolaruoka, mutta soveltuu hyvin käyttöön kun tarkoitus ei ole kokeilla mitään uutta tai erityistä. Jälkiruuaksi ajautui creme brulee, joka lautaselle viileästi tarjottuna oli keskiverto ravintola-annosta parempi versio.

Tammerissa järjestetään aika paljon ryhmätapahtumia, joihin sisältyy ruokailua. Voin suositella paikkaa 10-100 hengen ravintolatapahtumille, sillä tarjoilu on toiminut aikaisemminkin hyvin kun porukkaa on ollut selvästi enemmän. Ruoka on ollut asianmukaista ja viimeisin kokemus jäi ihan selvästi plussalle moneen muuhun paikkaan verrattuna. Viinivalikoimista en osaa sanoa, viinilistaaa ei tullut nyt selattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 23.02.2010
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Satakunnankatu 13 A, 33100 Tampere - Route
020 1234 630
http://www.ravintolatammer.com