Keittiö auki

Teerenpeli, Tampere

olutravintola
Arvosana 2.5 / 5

Tampereen ydinkeskustaan vuonna 1998 avattu viihtyisä ja tunnelmallinen Teerenpeli Tampere on yksi vanhimpia Tampereella edelleen toimivia ravintoloita. Teerenpeli on tunnettu paitsi oman panimon tuotteista myös monipuolisesta liveohjelmastaan, sillä pian 20 vuotta täyttävä Teerenpeli on ravintolaviihteen saralla pioneeri tamperelaisena stand up -tapahtumapaikkana.

Teerenpelissä on katutason tilojen lisäksi viihtyisä kellaritila (100 hlö) ja kabinettitila (12 hlö), joita voi varata yksityistilaisuuksiin. Teerenpelissä on tarjolla aina myös herkulliselta TeerenDelin listalta suolapalaa valomerkkiin asti. Poikkea illanviettoon Hippaheikin, Vauhtiveikon ja muiden teerenpeliläisten seuraan!


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sulameja ei käyntihetkellä saanut, syy meni ohi. Se toki kerrottiin ihan asianmukaisesti. Lämmin Tepas -lautanen oli pub-tyyppiseksi annokseksi ja ruuaaksi hurjan kallis( 14,90€), eikä sitä selittänyt edes annoksen koko, joka oli itse asiassa yllättävän pieni. Ainakin odotin sillä hinnalla runsaampaa Tasoltaan pub-ruokakategorissa se oli kuitenkin sinänsä ihan ok.

Oman panimon oluet erinomaisen hyviä! Juomatarjonta on erittäin laaja, siihen on todella panostettu.

Paikka fiini, rauhallinen, hyvin siisti. Omaan makuuni ehkä hiukan tylsä.

Mutta seurusteluravintola oikein mainio, listalta löytyy juomia kattavasti - ja oman panimon tuotteet ovat se suurin juttu. Syömässä en täällä itse erikseen kävisi. Tosin ne Sulamit nyt jäivät testaamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2013
Arvosana: 0

Ruokamielessäkin kannattaa poiketa. Hyviä pub-tyyppisiä ruoka-annoksia ja kaupungin toiseksi parhaat irish coffeet. Eikä siiderivalikoimassakaan mitään valittamista ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2009
Arvosana: 0

Ravintolasta löytyy todella hyviä kesä oluita. Lisäksi runsaasti toimintaa mm. maanantaisin salsa ja tiistaisin tango iltoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 25, 33200 Tampere - Reitti
0424925210
http://www.teerenpeli.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita