Ei tietoa

Von Nottbeck

fine dining
Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sunnuntaibrunssi: mitäänsanomaton,hajuton ja mauton, täysin ylihinnoiteltu. Puolivalmisteita, esim. keitettyjä pakastevihanneksia "lämpimän" ruuan osana, ei mitään mausteita, kylmiä. Uunilohi = lohta ja kermaa, ei mitään muuta makua. Kuori itse perunasi fine dining -ravintolassa. Nettisivulla ei mainintaa, että sunnuntaisin ei saa tilattua á la carte -listalta, netissä vanha ruokalista. Kahvi seisonutta, kitkerää ja haaleaa. Jälkiruokaleivokset pelkkää sokeria. Kaiken kaikkiaan suuri pettymys odotuksiin nähden. Ei tarvetta käydä toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 39€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 4

Kävin ravintolassa kutsuvieraana, joten kokemusta ei varmaan voi verrata ihan tavalliseen illalliseen. Keittiön tervehdyksenä tarjoiltu saaristolaisleipä oli todella kaunis ja maukas annos, mutta olisin odottanut jotain erikoisempaa. Alkupalablini oli myös todella kaunis annos ja mätiä oli runsaasti. Pääruoaksi söin kuhaa. Annos oli valtava, puoletkin olisi riittänyt minulle. Kala oli tehty hyvin ja lisukkeet olivat maukkaita, mutta kesäkurpitsa ja punajuuri yhtä aikaa olivat liikaa. Toinen lisuke olisi riittänyt hyvin. Seuralaiseni poroannos oli sekin valtava ja liha todella hyvin tehtyä, mutta lisukkeita oli todella paljon, eivätkä kaikki sopineet annokseen.

Jälkiruokamarkiisi oli maukas, mutta harmikseni vähän sulanut. Palvelu oli todella kohteliasta wanhanajan palvelua ja viinilista erinomainen.

Ravintola on todella kallis, mutta jos kaipaat hieman vanhanaikaisempaa ravintolaruokaa, kokonaiselämystä ja reilua annoskokoa, tämä on oikea paikka sinulle. Voisin kuvitella, että menisin von Nottbeckiin fiilistelemään iltapuvussa jotakin kerran elämässä tapahtuvaa, isoa merkkipäivää.

Miljöö on mieletön, ja suosittelen tätä muualta Tampereelle tuleville. Tehkää ensin romanttinen iltakävely upeassa puistossa, ihailkaa maisemia, tutkikaa hienoa rakennusta ja päättäkää aikamatka Downton Abbey -henkiseen illalliseen.

Koko juttu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/downton-abbey-tunnelmaa-nasilinnan-ravintola-von-nottbeckissa/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 09.12.2015
Arvosana: 3

Ruoka oli ihanaa ja palvelu hyvää, loistava kokonaisuus. risotto oli täydellinen 10 + sekä hummeri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: -4

Talo sinänsä on aivan upea, ja näkemisen arvoinen. Sääli ettei tuollainen helmi ole saanut arvoistansa ravintolaa.

Mielestäni fine dining-ravintolan tulisi tarjota asiakkaalle elämyksiä, hämmästystä, ihastuksen huokauksia ja tunnetta, että tästä haluan kertoa kaikille ja tulla tänne uudestaan. On harhaanjohtavaa kutsua ravintolaa fine dining-ravintolaksi kun se ei sitä ole.

Palvelu oli illassa parasta ja viinit kohtalaisen hyviä.

Punajuurisinfonia-niminen annos oli melko mitäänsanomattoman makuinen, mousse maistui kermavaahdolle ja etikkapunajuurille. Esillepano ok. Kylmäsavulohitartar-annosta en käsittänyt ollenkaan.. Kylmäsavulohi sinänsä oli kuulemma hyvää (harvoin se on pahaa..), mutta annoksen esillepano?? Kaksi neliötä punakaalta, joista toisen päällä lohta. Kukat toivat toki väriä annokseen, mutta onko kolmen - neljän komponentin annos fine dining-tasoa?

Pääruuista söimme kuhaa ja risottoa. Kuhapallolla olisi voinut pelata vaikkapa tennistä. En oikein ymmärtänyt annosta. Pikku pisteet pyrettä, jota olisi kaivattu n. 10 kertaa enemmän ja äyriäisiä (jotka sinänsä olivat ihan ok). Koristeyrttejä oli lätkäisty kauhea kasa päälle, kun yleensä korkeamman tason ravintoloissa ne on aseteltu annoksiin nätisti. Kastikkeessa liian vähän suolaa. Risotossa riisi oli jäänyt raa-aksi (tykkään al dentestä, mutta tämä oli oikeasti raakaa), ja kasvissyöjille voisi jotakin jännempääkin risottoa keksiä.

Pavlova-jälkiruuan marenki oli rutikuivaa. Käsittääkseni marengin tulisi olla sisältä pehmeää ja vain kuoren olla rapea. Lisänä kermavaahtoa, marjoja ja vadelmakastiketta. Aika perusjuttua, ei mitään yllättävää.

Samoilla hinnoilla syön illalliseni jatkossa Näsinneulassa, Tiiliholvissa, C:ssä tai Hellassa&Huoneessa ja myös Von Nottbeckin henkilöstö voisi käydä näissä paikoissa syömässä ja tarkkailemassa mitä todellinen fine dining-keittiö on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.08.2015
Arvosana: 3

Valitettava brunssikokemus. Tarjoilija ei esitellyt "seisovaa pöytää" vaan viittilöi kädellään, tuolta saa hakea ruokaa. Astioita kasailimme itse pöydän päähän uusien tieltä. Ruoka oli tasapaksua maultaan, salaatteja runsaasti mutta monissa oli sama kermaviilikastike ja valjut maut. Graavilohta oli tuskin graavattu, suolaa ripoteltu lötköjen lämpimien viipaleiden päälle. Uunilohi ylikypsää mössöä valkoisessa kastikkeessa jne. Suuri pettymys myös siksi, että burgundinpata ja haudutettu lammas eivät tuntuneet kivalta ruualta kello 11 aamupäivällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 1

Sunnuntaibrunssi. Ylihinnoiteltu kuvaa brunssikokemusta parhaiten. Ruoka oli täysin tavanomaista vaikka 39e saattaisi ehkä viitata johonkin hieman tasokkaampaan. Jälkiruokapöytä ja astiasto (mm. näyttävät, paikkaan sopivat kuohuviinilasit) saavat kehut, myös henkilökunta tuntui ystävälliseltä ja palvelualttiilta. Silli sitä tavallisinta abban sinappisilliä, leipä perus vaaleaa patonkia, juustojen hillo appelsiinimarmelaadia, perunasalaatti mautonta ja vetistä, uunilohi täysin väritön ja mauton, tomaattimozzarellasalaatin tomaatit tukun valmiiksi siivutettuja mauttomia tomaatinsiivuja (ei edes basilikaa..) yms yms. Ruoka menisi ehkä läpi jossain muualla jollain muulla hinnalla, mutta ei missään nimessä voi kehua tasokkaaksi tai erityisen maukkaaksi..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 4

Ruoat olivat tylsän näköisiä ja mauttomia (hummeri ja ankanrinta). Lisäksi ankanrinta oli raa'an oloista, eikä lainkaan mureaa. Seurueestamme vain kuhaa syönyt sai ilmeisesti maukasta ruokaa, mutta siihenkin kalanpalaan oli lipsahtanut toiseen päähän ronskisti ylimääräistä suolaa, mikä on todella paha moka halvemmassakin paikassa. Miljöö oli upea, mutta vain hienojen puitteiden takia en toiste maksa ylihinnoitellusta ruoasta. Palvelu oli muuten ihan ok, vähän ehkä jäykkää, mutta outoa oli kuinka vaikeaksi osoittautui neljän hengen laskun jakaminen. Menen uudelleen vain, jos kuulen huomattavista parannuksista tai ravintoloitsijan vaihtumisesta. Tämän hintaisessa paikassa alkukankeuskaan ei ole tekosyy. Jääpä tämä paikka saman tien pois hääpaikkaehdokkaistamme, emme missään nimessä haluaisi vastaavaa kokemusta tärkeänä päivänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 26.06.2015
Arvosana: 3

loistava kokonaisuus , ruoka oli aivan super. ihanaa kun tampereelta on näin tasokas paikka.
tulemme uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: -5

Menu oli melko nihkeä mutta kyllä siitä jotain löytyi jokaisen seuruelaisen makuun. Tänne ei kannata nälkäisenä tulla, sillä ruokaa ei ollut lautasella nimeksikään. Ruoka oli hyvää mutta 35€ muutamasta suupalasta oli kyllä törkeää rahastusta. Jälkiruokakahvien tarjoilemista odoteltiin yli puolisen tuntia, siitäkin huolimatta, että olimme miltei ainoat asiakkaat. Tarjoilija oli mukava ja ystävällinen. Hienot puitteet antaisivat mahdollisuuden vaikka mihin, nyt pettymys oli ikävä kyllä kova, ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 27.05.2015
Arvosana: 2

A la carte -illallinen oli suuri pettymys. Menu oli tilattu ryhmälle etukäteen, mutta jo kylmien alkuruokien tarjoilua sai odottaa tunnin. Alkuruoat eivät myöskään olleet sitä, mitä tilausvaiheessa annettiin ymmärtää. Pääruoat saapuivat täysin eri aikaan, joten osa ruokailijoista ehti syödä annoksensa pöydässä ennen kuin kaikki edes saivat omansa. Jos keittiöllä on ongelmia valmistaa lautasannoksia isommalle ryhmälle, kannattaisi heidän edes hoitaa yhden pöydän annokset kerrallaan kuntoon. Jälkiruoka oli myös pettymys. Tilasin creme caramel -vanukkaan ja sain eteeni jonkinlaisen "munakkaan". Annos oli epäonnistunut enkä olisi itse kehdannut sitä edes tarjoilla. Valitettavasti koko menu oli kuin aloittelevan kotikokin kokeilu.
Ravintolamiljöö on upea eikä ruoka millään lailla vastannut sitä tai hintatasoa. Voisin antaa ravintolalle uuden mahdollisuuden, jos kuulisin uuden ravintoloitsijan astuneen kehiin. Muuten tyydyn kahvikupilliseen ja kauniiseen ympäristöön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Näsinpuisto, 33210 Tampere - Reitti
http://www.nasilinna.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita