Keittiö auki

Fazer Café Tampere

café
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olipa ystävällinen nuori nainen, joka ei todellakaan nipottanut, vaikka vedin vaikeimman päälle ja halusin espressoni kanssa vegaanipurtavaa. Ei alkanut väkisin tuputtaa vegetaaria tai kalavaihtoehtoa, kun näki, että ei käy. Sain erinomaista salaattia, jossa oli runsaasti kaprista. Mikä lie nimi, mutta täytti ja oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Ensimmäinen ja viimeinen lounaskokemus tässä "Caféssa". Pulled pork -hampurilainen oli tarjouksessa 10e (normaali 14e?). Hyvän ensivaikutelman saa jo heti alkuun, kun vanhempi myyjä huutaa harjoittelijalle asiakkaiden edessä. Ruoat tuotiin sopivan nopeasti pöytään, mutta kas kas.. nyhtöpossu muistuttaa enemmän pihviä kuin nyhdettyä lihaa. Itsekään ei saa nyhdettyä kyseistä lihakimpaletta. Maut kohdallaan, mutta tuotteen nimi ei vastannut pöytään tuotua. Ranskalaiset hyviä ja rapeita.

Plussat: hyvinvarusteltu salaattipöytä, jossa tuoretta leipää.

Miinukset: hinta, palvelukokemus. Pulled pork pelkkä pork.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Kävin viikolla syömässä salaattiannoksen (toki käynyt ennekin) ja hyvin maistui. Annoksen saa koota mieleisekseen, joten se voi olla erilainen joka kerta. Ruokailu täällä sopii hyvin ostoskierroksen lomaan, kun nälkä yllättää. Täällä on hyvä pitää myös pieniä palavereita kahvikupposen äärellä, tosin tähän on ilta-aika parempi, koska päivällä todellakin on paljon lapsiperheitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.05.2013
Arvosana: 0

Keittoa ja salaattia syömässä. Tavaratalon ylimmän kerroksen ruokala on iso ja ahtaahko, ikkunat Hämeenkadun suuntaan hyvin likaiset. Yleisilme aavistuksen pimeä ja ahdas, ei kuitenkaan häiritsevästi. Palvelu kassalla neutraalia.

Laittamalla pelkän keiton hintaan vajaan euron lisää saa nautittavakseen kohtalaisen lautasellisen salaattia. Keitto tällä kertaa kasvissosetta, rakenne kohdallaan ja riittävän kuumaakin. Salaatin saa kerättyä melko kattavasta ja maittavasta valikoimasta, erityiskiitos avokadohärpäkkeestä ja pinjansiemenistä.

Olemattomia brunssipaikkoja metsästävälle aika hyvä viikonlopun vaihtoehto, ihmisiäkin piisaa tuijotettavaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.08.2012
Arvosana: 1

Annokset, leivokset ja kahvit ovat laadukkaita, mutta ravintolan viihtyisyydessä on hieman toivomisen varaa. Palvelu on ystävällistä, mutta jotkut annokset (esim. valmiiksi tehdyt leivät ja kakut) ovat selvästi ylihinnoiteltuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2012
Arvosana: 0

Kävin syömässä lounaaksi katkarapuleivän ja teetä 29. 5.2012. Leipä oli erinomainen, täytteissä ei oltu säästelty. Hinta kuitenkin hirvitti, en olisi ihan noin paljon maksanut kyseisestä leivästä, vaikka hyvää olikin. Paikka sinänsä on ihan miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.06.2012
Arvosana: 1

Maukas lounas ja ystävällinen henkilökunta. Pöydät olivat siistit, vaikkakin salissa on mielestäni liian ahdasta. Ravintoloitsija voisi luopua muutamasta pöydästä ja tuolista, viihtyisyyden nimissä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.05.2012
Arvosana: 0

Kävin syömässä äitini kanssa ostosten lomassa. Ravintola oli hyvin sekava, ja ensikertaiaisena oli vaikea hahmottaa, mistä otetaan mitäkin ja mikä kuuluu hintaan ja mikä ei. Otin kana-nuudelikeittoa. Lautanen oli todella pieni hintaansa nähden, mutta kyllä siitä nälkä lähti. Keitto oli selvästi ollut levyllä aamusta asti, sillä vihannekset, nuudeli ja kana olivat hautumisesta hajonneet kaikki yhdeksi mössöksi. Maku oli ok, mutta aivan vastaavaa saan kahdella eurolla yliopistoruokalassa. Salaattiin kuuluva leipä oli kuivaa. Äitini otti wokkia, joka valmistettiin hänelle. Wokissa käytettiin tuoreita vihanneksia ja maku oli hyvä. Äitini kuitenkin joutui seisoviltaan odottamaan ruoan valmistumista, joten itse olin jo syönyt keittoni lähes kokonaan kun hän tuli pöytään. Keiton ottajalle suosittelen ottamaan keiton vasta, kun muut ovat saaneet ruokansa, ettei tarvitse syödä ennen muita/ syödä jäähtynyttä keittoa. Ruoka on mielestäni kallista lounasruokapaikaksi, josta joutuu itse keräämään ruoat ja viemään astiat pois.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.01.2012
Arvosana: 6

Ruoka on aivan erinomaista. Palvelu on asiallista. Kahvin laatu saisi olla parempaa. Kunnon masiinalla tehtyä. Korkealaatuinen ja siisti paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.10.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 4, 3. kerros, 33100 Tampere - Reitti
(09) 1216292
http://www.fazer.fi/stockmanntampere

Vaihtoehtoisia ravintoloita