Avautuu 10:00

Subway Rautatienkatu

täytetyt leivät, subit
Arvosana 3.3 / 5

Toimintamme perustuu SUBWAY®-filosofian mukaan henkilökohtaiseen palveluun, tuotteiden räätälöintiin asiakkaan toiveiden mukaan, sekä laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Oman Subisi voit nauttia liikkeessämme tai ottaa mukaan kotiin tai työpaikalle.

Tervetuloa herkuttelemaan!


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava henkilökunta ja jokainen leipä on kohtuullisen laadukas!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.07.2011
Arvosana: -5

Useasti tulee haettua kun lähellä asutaan, ja kieltämättä Subien laatu ailahtelee aivan liian paljon: Välillä leivät ovat täyteläisiä ja maukkaita ja välillä kuivia ja ankeita. Toki leivän väsääjästä se johtuu, mutta ikävän moni työntekijä kyseisessä puljussa tekee näitä leipiä aivan kuin aineet olisivat heidän palkasta pois...

Palvelun taso kanssa vaihtelee rajusti: Välillä kohdalle osuu reipas ja iloinen leivän väsääjä kun taas välillä luulisi että nyt on artistilla syvä masennus, ymmärrän että meitä on moneen junaan mutta jonkinlainen työ etiikka pitää löytyä asiakaspalvelussa vaikka onkin nuori ja "ei vois vähempää kiinnostaa"-asenne työtään kohtaan.

No miksi aina palata jos kerta laatu on heikkoa? Noh, kun kerran on saanut kyseisessä paikassa aivan mahtavaa subia niin toivo siitä että tapahtuma toistuu on kova. Subit on hyvii. Piste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.06.2011
Arvosana: 1

Subeissa ei moitittavaa. Raaka-aineet kun on vakiot joka paikassa. Olen kyllä pistänyt merkille, että tässä subissa saattavat mielellään kitsastella täytteiden kanssa. Kokemuksen arvioin välttäväksi ihan vain huonon asiakaspalvelun vuoksi. Monesti työntekijä on selvästi tympääntyneen oloinen, muutaman kerran olen saanut suorastaan töykeää palvelua. Tästä lähtien haen subini siis muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2011
Arvosana: 1

Täältä on monesti tullut napattua subi jos toinenkin, kun on tullut lähdettyä junalla reissuun. En kuitenkaan voi hirveän paljoa antaa kehuja tästä paikasta, sillä täällä on erittäin sekavanlainen myyjäkunta. On mukavaa myyjää, suorastaan elämäänsä kyllästynyttä myyjää, ja sitten niitä jotka kitsastelee kaikkien täytteiden kanssa koittaen huijata asiakasta. Kerran kun ostin grillatun kananrinta-subin, niin myyjä tiputti toisen kanapaloista lattialle ja potkaisi sitten tiskin alle piiloon kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Itse kun asioin Subeissa sen verran paljon niin tiedän miten monta siivua mitäkin lihaa kuuluu olla missäkin subissa… Tässä liikeessä olen monesti on saanut 30cm subiin puolet siitä mitä normaalisti kuuluisi saada, mikä on asiakkaan huiputtamista…

Tampereen Subeista suosittelen ehdottomasti Keskusaukion Subia, koska siellä on ehdottomasti Tampereen paras palvelu ja parhaimmat subitkin. Mutta jos reissulle on menossa niin kyllä tästä subinsa voi hakea, mutta pitäkää huoli että saatte ne mitä subiinne kuuluu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.12.2010
Arvosana: 2

Subwayn sämpylää, jos tätä vertaa huoltoasemien sämpylöihin ja patonkeihin niin silloin subway jyrää kyllä 10-0. Muuten en itse näitä niin kummoisina tai erikoisina pidä. Jotenkin tuntuu myös ärsyttävältä ja hitaalta kun kysellään kaikki ainekset erikseen. "Otatko tätä ja tätä entä tätä, tätä, tätä..." aargh. No onhan tuo tietty hyvä, jokainen saa mitä haluaa ja valinnan varaa riittää. Ainekset näyttivät tuoreilta ja palvelu toimi hyvin. Paikkana ravintola perus siisti ketjuravintola.
Suosittelen kaikille täytettyjän patonkien ystäville mutta jos haluaa jotain kunnon ruokaa niin kannattaa mennä muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 13.12.2010
Arvosana: 2

Hyvää ruokaa ja erittäin mukavaa henkilökuntaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2010
Arvosana: 0

Subway on Subway. Ei siltä ihmeellisiä odota eikä se järkyttäviä elämyksiä tarjoa. Leivät toimivat mukaanotettavina välipaloina. Siihen nähden niiden rakentaminen kestää liian kauan. Konseptina on asiakkaan näennäinen oma valinta, joten ei kannattane valittaa. Tällä kertaa töissä oli nuori tyttö, joka ei halunnut olla Subwaylla töissä. Sekin kuulunee Subwayn perusluonteeseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Rautatienkatu 10, 33100 Tampere - Reitti
050 350 3800
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/tampere/rautatienkatu/