Suljettu nyt

Cafe Elegia

kahvila
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelussa ei valittamista, jääkahvi ja cappuccino olivat hyvät eikä suolainen piirakkakaan pahaa ollut. Sijainti ja etenkin terassi on loistava kesäaikana.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 03.09.2017
Arvosana: 0

kaikki 8 asiakata käynyt jättäm'ässä arvion?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: 0

Vertaansa vailla oleva kahvila turun keskustassa. Rauhallinen ja kotoisa tunnelma yhdistettynä suussa sulaviin kakkuihin tekee paikasta ainutlaatuisen. Täällä piipahdan aina kun haluan tuoda pikkuisen juhlaa arjen keskelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Kolkko, teennäinen tunnelma - ainoa positiivinen puoli on pyrkimys tuoreuteen. joskus kotikutoisuus on mukava lisä. täällä lähinnä vaivaannuttavaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 18.10.2013
Arvosana: 0

Ihana, turun ehdottomasti tunnelmallisin kahvila. Lounas on maukasta, ja hintalaatusuhde on hyvä. Makea kakut ja suolaiset piiraakat ovat paikan bravuri, kaikki maistani ovat olleet niin hyviä, että on vaikea valita suosikkia! Suosittelen paikkaa kaikille hyvästä mausta ja tyylistä nauttiville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: 0

Ei mitään erikoista. Hieman kotikutoisen oloista. Autio ja epäkodikas. Kahvi ok, aamiaisruoka arkista eikä esimerkiksi mysliannos mitenkään eroa siitä, jos olisi kotona kaatanut kulhoon yhdessä jugurtin kanssa... Palvelu ystävällistä, jopa yli-innokasta. Päästäkseen kahvilaan on kuljettava rappukäytävää, missä epämiellyttävä permanenttiaineen haju.

Hyvännäköisiä kakkuja vitriinissä, mutta jäivät tällä kertaa maistamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.08.2013
Arvosana: 0

Aamiaisaikaan Café Elegiassa. Tilasin munakkaan ja kahvin. Kahvi oli tavallista suodatinkahvia, mutta se tarjoiltiin ja kaadettiin kuppiin pöydässä. Kahdeksan euroa munakkaasta hieman mietitytti, mutta sen saavuttua pöytään huomasin annoksen olevan todella hintansa väärti. Juustomunakkaassa oli fetaa (eli salaattijuustokuutioita), paprikaa ja sipulia. Vieressä eri salaatteja (mm. vuonankaalia) ja kurkkua. Munakas oli todella iso, ihanan mehukas ja täynnä makua! Kuulemma heidän suosituin annoksensa, enkä ihmettele. Tunnelma kahvilassa on ihanan rauhallinen klassisen soidessa taustalla. Palvelu hyvin ystävällistä. Kauniit tilat, miinusta vain tämänhetkisestä näyttelystä (värikkäitä, kummallisia eläinkuvia), eivät sopineet tyyliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Herttainen kahvila ja suloinen palvelu. Banoffee-piiras oli sopivan kostea ja makea. Viehättävä paikka, joka pienellä viimeistelyllä voisi olla vielä viehättävämpi (nyt sisustus vaikuttaa hieman keskeneräiseltä eikä tee täysin oikeutta tilalle).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.05.2013
Arvosana: 0

Suussa sulava sitruunatorttu ja latte. Mukava tunnelma ja todella ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2013
Arvosana: 0

Kakkupala ja kahvi, herkullista. Kakussa maistui ihanasti itsetehty maku, joka tarkoittaa laatua ja herkullisia makuja , jotka erottuivat pehmeästi. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Brahenkatu 1 B 3, 20100 Turku - Reitti
+35844733883
http://www.cafeelegia.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita